Sezon sonu Emre Asik birakir birakmasida gerekiyor yada gitmeli baska takima. Nonda lig baslarinda iyidi gene yapamadi sonrasinda geldiginden beri ne zaman iyi durumda olsa sonradan ya sakatlaniyor yada formdan düsüyor. Aydin cok sevdigim bir oyuncuydu ama malesef bitmek bilmiyen sakatliklari devam ediyor aslinda sag bekte olabilirdi denenmedi denemiyecekte. Leo bana kalirsa Gs bundan daha iyi bir kaleci bulabilir Gökhan zan kesinlikle Gsda kadroda tutulacak birisi degil. Emre güngör Lindonun yolundan devam etsin kendini harcadi ama cebi dolmustur 3 5 sene anadoluda oynar birakir yaziklar olsun ama saglam bile olsa kesinlikle postalanmali olurda 3 5 mac oynar iyide oynarsa bu bile etki olmamali. Kewell kaliteli iyi oyuncu ama sürekli degil geriye dönebilen bir oyuncu degil bence gitmeli. Baskada takimda adam görmüyorum aslinda mevcut takim iyi bir takim ama sakat oyuncular döndükten sonra eski taslar eski yerine gene oturacaktir kopuk oyun düzenine tekrar dönecegiz buda kesin.
Hakan Balta bence en zayıf halkamız.Geri pastan başka bişey yapmıyor.Ayrıca Barış,Aydın ve Leo Franco'da Galatasaray formasını haketmiyorlar.Tabi sadece benim fikrim.
Orijinalden alıntı: erkasolin
Hakan Balta bence en zayıf halkamız.Geri pastan başka bişey yapmıyor.Ayrıca Barış,Aydın ve Leo Franco'da Galatasaray formasını haketmiyorlar.Tabi sadece benim fikrim. [/quote
Hashus sana bırakıyorum didişinn
ula forumda futbolu bilen amma çok insan var yahu.oturduğu yerden gençlere destek verelim,yok şöyle transfer yapalım.arkadaşlar biraz gerçekci olalım.öncelikle ALLAH aşkına emre güngör'ü hangi aklı yerinde futbol izleyicisi,galatasaray gibi büyük bir takımın ilk 11 oyuncusu olarak görür.adamı kaç maç izledinizde bu yargıya vardınız.öyle işkembeden sallayıp,birde oyuncuyu doğru düzgün izlemeden buraya yersiz bilgiler veriyorsunuz.
emre güngör koskoca 3 yılda 22 lig maçı oynadı,ayrıca maçları dikkatli izleyen birisi emre güngörün topu oyuna sokma konusunda ne kadar kötü olduğunun farkına varır.emre güngör topu ayağına her aldığında gözü kapalı havaya diken,orta sınıf bir stoper.
ayrıca kewell ı gönderen arkadaşlar,böyle futbolcular takıma çok şey katar.kewell gibi futbolcuların farkı,değil klübede galatasaray antreman sahasına girdiği anda fark eder.böyle futbolcular gençlerin örnek aldığı lider futbolculardır.belki galatasaray kewell ın sözleşmesini donduracak ama,kewell gibi topcular ülkemize 10 yılda 1 anca gelir..
Mustafa Sarp,Gökhan Zan,Aydın Yılmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Rastalı_Pasta
quote:
Orijinalden alıntı: Frédrick
Shabani Nonda:Galatasaray tarihindeki en önemli yabancı golcü.Yaşın 32 olmuş Nonda.Seni ne kadar sevsemde gitmen lazım.Sen artık torunlarına bak.
Jardele ayıp Baroşa ayıp yuh
Ayıp ayıp oLmasına ama istatistikLer öyLe diyor biz ne yapaLım.Avrupadaki en goLcü futboLcumuz Nonda oLdu.
Barış kesinlikle gitmeli. Sırf gol atıyor diye kalmamalı. Doğru düzgün pas veremiyor sadece bazen güzel orta açabiliyor hep kale'nin önünde bekliyor kaleci topu kaçırırsa atayım golü diye.
Ne yalan söyleyeyim tamam iyi niyetli koşuyor, mücadele ediyor, saygı duyuyorum ama bence de Barış Galatasaray'ın topçusu değil.
Hele bi Nonda yı yollayında
shabani nonda ayhan akman serkan kurtuluş aykut erçetin aydın yılmaz emre güngör gökhan zan