Şimdi Ara

Galatasaraydan gitmesi gerekenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon sonu Emre Asik birakir birakmasida gerekiyor yada gitmeli baska takima.
    Nonda lig baslarinda iyidi gene yapamadi sonrasinda geldiginden beri ne zaman iyi durumda olsa sonradan ya sakatlaniyor yada formdan düsüyor.
    Aydin cok sevdigim bir oyuncuydu ama malesef bitmek bilmiyen sakatliklari devam ediyor aslinda sag bekte olabilirdi denenmedi denemiyecekte.
    Leo bana kalirsa Gs bundan daha iyi bir kaleci bulabilir
    Gökhan zan kesinlikle Gsda kadroda tutulacak birisi degil.
    Emre güngör Lindonun yolundan devam etsin kendini harcadi ama cebi dolmustur 3 5 sene anadoluda oynar birakir yaziklar olsun ama saglam bile olsa kesinlikle postalanmali olurda 3 5 mac oynar iyide oynarsa bu bile etki olmamali.
    Kewell kaliteli iyi oyuncu ama sürekli degil geriye dönebilen bir oyuncu degil bence gitmeli.
    Baskada takimda adam görmüyorum aslinda mevcut takim iyi bir takim ama sakat oyuncular döndükten sonra eski taslar eski yerine gene oturacaktir kopuk oyun düzenine tekrar dönecegiz buda kesin.

• Emre Aşık,Ayhan Bırakır.
    Aydın,Nonda,Francı,G.Zan.

Arda'da gider gibime geliyor , umarım gitmez
  • Hakan Balta bence en zayıf halkamız.Geri pastan başka bişey yapmıyor.Ayrıca Barış,Aydın ve Leo Franco'da Galatasaray formasını haketmiyorlar.Tabi sadece benim fikrim.
  • Orijinalden alıntı: erkasolin

Hakan Balta bence en zayıf halkamız.Geri pastan başka bişey yapmıyor.Ayrıca Barış,Aydın ve Leo Franco'da Galatasaray formasını haketmiyorlar.Tabi sadece benim fikrim.
    [/quote

Hashus sana bırakıyorum didişinn
  • ula forumda futbolu bilen amma çok insan var yahu.oturduğu yerden gençlere destek verelim,yok şöyle transfer yapalım.arkadaşlar biraz gerçekci olalım.öncelikle ALLAH aşkına emre güngör'ü hangi aklı yerinde futbol izleyicisi,galatasaray gibi büyük bir takımın ilk 11 oyuncusu olarak görür.adamı kaç maç izledinizde bu yargıya vardınız.öyle işkembeden sallayıp,birde oyuncuyu doğru düzgün izlemeden buraya yersiz bilgiler veriyorsunuz.

emre güngör koskoca 3 yılda 22 lig maçı oynadı,ayrıca maçları dikkatli izleyen birisi emre güngörün topu oyuna sokma konusunda ne kadar kötü olduğunun farkına varır.emre güngör topu ayağına her aldığında gözü kapalı havaya diken,orta sınıf bir stoper.

ayrıca kewell ı gönderen arkadaşlar,böyle futbolcular takıma çok şey katar.kewell gibi futbolcuların farkı,değil klübede galatasaray antreman sahasına girdiği anda fark eder.böyle futbolcular gençlerin örnek aldığı lider futbolculardır.belki galatasaray kewell ın sözleşmesini donduracak ama,kewell gibi topcular ülkemize 10 yılda 1 anca gelir..

• Mustafa Sarp,Gökhan Zan,Aydın Yılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rastalı_Pasta

quote:

Orijinalden alıntı: Frédrick

Shabani Nonda:Galatasaray tarihindeki en önemli yabancı golcü.Yaşın 32 olmuş Nonda.Seni ne kadar sevsemde gitmen lazım.Sen artık torunlarına bak.

Jardele ayıp Baroşa ayıp yuh

Ayıp ayıp oLmasına ama istatistikLer öyLe diyor biz ne yapaLım.Avrupadaki en goLcü futboLcumuz Nonda oLdu.
  • g.zan,nonda,mtopal,barış
  • quote:

Orijinalden alıntı: giza

quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

Nonda,Aydın Yılmaz,Leo Franco,Ayhan,Barış Özbek,Gökhan Zan..

Barış kesinlikle gitmeli. Sırf gol atıyor diye kalmamalı. Doğru düzgün pas veremiyor sadece bazen güzel orta açabiliyor hep kale'nin önünde bekliyor kaleci topu kaçırırsa atayım golü diye.
  • Ne yalan söyleyeyim tamam iyi niyetli koşuyor, mücadele ediyor, saygı duyuyorum ama bence de Barış Galatasaray'ın topçusu değil.
  • Hele bi Nonda yı yollayında
  • shabani nonda
    ayhan akman
    serkan kurtuluş
    aykut erçetin
    aydın yılmaz
    emre güngör
    gökhan zan
  • 1 - Leo Franco
    2 - Shabani Nonda
    3 - Gökhan Zan
    4 - Servet Çetin

Kewell kendi gidecek sezon sonu.
    Arda biraz daha kendini gösterirse sezon sonu iyi paralara gider.

Şimdilik bunlar

Ali Turan , Dos Santos alsak yeter... Hatta aynı kadro seneye bile yeter.. tabi Jo kalması lazım...
  • ee arkadaşlar bütün takımı komple yollayalım ?
  • quote:

Shabani Nonda:Galatasaray tarihindeki en önemli yabancı golcü.Yaşın 32 olmuş Nonda.Seni ne kadar sevsemde gitmen lazım.Sen artık torunlarına bak.

ee yuh dıyorum başka bışey dıyemıyorum
  • Kewell'ı bu kadar kolay gözden çıkarabiliyorsanız helal olsun diyorum sadece
  • Nonda ,Ayhan derhal gönderilmesi lazım yarardan çok zararları dokunmaya başladı takıma.Aydın da böyle devam edicekse onunda bileti kesilsin.
  • defansa revizyon lazım.kaleci güven vermiyor.sağlık ekibi değişmeli.eğer bunlar hallolursa açık ara şampiyon oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzersayz

quote:

Orijinalden alıntı: Rastalı_Pasta

natenyaya tallin e 3-5 tane salladı diye galatasaray tarihinin en önemli yabancı golcüsü oldu öylemi. Size benden bir adet Pırt!
    quote:

Jardele ayıp Baroşa ayıp yuh

Ayıp ayıp oLmasına ama istatistikLer öyLe diyor biz ne yapaLım.Avrupadaki en goLcü futboLcumuz Nonda oLdu.

• natenyaya tallin e 3-5 tane salladı diye galatasaray tarihinin en önemli yabancı golcüsü oldu öylemi. Size benden bir adet Pırt!

yine nereye yazılmış öyle, ya forum sapıttı yada ben
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.