Bildirim
Galaxy Ace Gt-S5830İ Dowload Mod
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: AloneShadow71
Arkadaşlar arkadaşımın telefonuna room attım ancka birck oldu odin ile unbrick yapıcam ama download modu açılmıyor recovery modu açılıyor ama download açılmıyor arkadaşlar acil yardım edin yarına telefonu götürmem gerekıyor tuşların hepsinin çalıştığına eminim
Brick Oldu Diyorsunda Nasıl Oldu ???? Rootlamakta Telefon Brick Olmaz.... -
Jelly bean room attım ancak olmadı telefon samsung yazısında takılıyor.download mode açılmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Jelly bean room attım ancak olmadı telefon samsung yazısında takılıyor.download mode açılmıyor
Download mode u boşver önce cwm ye gir ardından wipe cache ve ve dalvik yap advanced dan fix permitions olması lazım onu yap sonrasında istersen aynı rom u istersen de orjinal yazılımını yükle -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet DOĞAN
quote:
Download mode u boşver önce cwm ye gir ardından wipe cache ve ve dalvik yap advanced dan fix permitions olması lazım onu yap sonrasında istersen aynı rom u istersen de orjinal yazılımını yükle
Dedklerinizi yaptm yine aynı galaxy ace yazısında kalıyor
Ayrıca telefon şarjda olmuyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet DOĞAN
quote:
Download mode u boşver önce cwm ye gir ardından wipe cache ve ve dalvik yap advanced dan fix permitions olması lazım onu yap sonrasında istersen aynı rom u istersen de orjinal yazılımını yükle
Dedklerinizi yaptm yine aynı galaxy ace yazısında kalıyor
Peki Odin ile Orjinal Yazılımı Yüklediğinde Hiç Hata Falan Almıyor musun???
-
download moduna alamıyorum hocam -
quote:
download moduna alamıyorum hocam
Başka bir rom yükleyip telefonu açmayı denedin mi peki ??? atıyorum paranoid rom indir hafıza kartına at ve CWM den yükle bakalım ne olacak -
denedım bence telefon tamamen gitti şarj bile olmuyor -
quote:
denedım bence telefon tamamen gitti şarj bile olmuyor
CWM de Bir Bölüm Var Telefonu CWM deyken Çıkarılabilir Disk Olarak Bilgisayara Bağlayabiliyorsun. Tam Olarak Hangi Menüde Olduğunu Hatırlamıyorum..
mounts and storage Başlığı Altında >>mount(unmount) /sdcard seçeneğiydi sanırım
buraya girip data kablosu ile telefonu bilgisayara bağladığında çıkarılabilir disk olarak görünmesi gerekiyor.. eğer bu şekilde de telefon bilgisayarda görünmez ise benim düşüncem usb soketinde bir problem olmuştur...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ihaleden tr güvenilir mi
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- kendi kendini arama kodu
- samsung tuşlu telefon ses açma
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- s22 çıkış tarihi
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- exynos 2400
- exynos 1480
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X