Bildirim
Galaxy Ace vs N97 mini
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
13 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
symbianı boşver n97 ye o kadar para verilmez al ace i rahatına bak -
n97 mini kac tl...quote:
Orijinalden alıntı: 82
Bu mesaj silindi.
tabiki ace al... ama merak ettim fiyatını..hala utanmadan +1000 tlye satan var mı diye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 14 Mart 2011; 19:11:09 > -
900-1200 arası değişiyo n97 mini. ace daha uygun 750-800 arası. ben de android istiyorum ama n97 mini'nin de albenisi sağlam klavye olayı filan.. wave II hakkında ne düşünüyosunuz onun işletim sistemi de Badaquote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
n97 mini kac tl...
tabiki ace al... ama merak ettim fiyatını..hala utanmadan +1000 tlye satan var mı diye...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalkd -- 14 Mart 2011; 19:36:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: celalkd
900-1200 arası değişiyo n97 mini. ace daha uygun 750-800 arası. ben de android istiyorum ama n97 mini'nin de albenisi sağlam klavye olayı filan.. wave II hakkında ne düşünüyosunuz onun işletim sistemi de Bada
nokia düşmanı değilim ama nokiayı cıkar listenden...
wave 2 falan güzeldir..ama biraz daha arastır..baska modellere bak.. topiclerini incele..sonra konu ac...ama nokia alma. yani n97 falan alma..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 14 Mart 2011; 19:49:58 > -
Wave'deki ekran müthiş super amoled ama Wave II'de lcd kullanmışlar. Bunun dışında her iki Wave de çözünürlük olarak Ace'ten daha iyi ama ekran teknolojisi olarak içlerinde en zayıfı Wave 2 lcd yüzünden. Ekran internet kullanımı ve işletim sistemleri benim için önemli arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheliquote:
900-1200 arası değişiyo n97 mini. ace daha uygun 750-800 arası. ben de android istiyorum ama n97 mini'nin de albenisi sağlam klavye olayı filan.. wave II hakkında ne düşünüyosunuz onun işletim sistemi de Bada
nokia düşmanı değilim ama nokiayı cıkar listenden...
wave 2 falan güzeldir..ama biraz daha arastır..baska modellere bak.. topiclerini incele..sonra konu ac...ama nokia alma. yani n97 falan alma..
Alıntıları Göster
-
n97 rezil bir telefon alırsan cok pişman olursun wave nin ekranı ve internet hızı gayet iyidir ancak çok oyun program yüklüyorsan galaxy ace modeline yönelquote:
Wave'deki ekran müthiş super amoled ama Wave II'de lcd kullanmışlar. Bunun dışında her iki Wave de çözünürlük olarak Ace'ten daha iyi ama ekran teknolojisi olarak içlerinde en zayıfı Wave 2 lcd yüzünden. Ekran internet kullanımı ve işletim sistemleri benim için önemli arkadaşlar
Alıntıları Göster
-
wave'de android olsa hiç düşünmeden wave alırdım ama android kullanmak istiyorum bada'yı da hiç bilmiyorum belki aşağı kalır yanı yoktur. Samsung apps hakkında tecrübesi olan var mı uygulamalar nasıl ya da android froyo ile bada'yı karşılaştırabilcek olan?quote:
Orijinalden alıntı: Technotronic
n97 rezil bir telefon alırsan cok pişman olursun wave nin ekranı ve internet hızı gayet iyidir ancak çok oyun program yüklüyorsan galaxy ace modeline yönel
Alıntıları Göster
-
tabiki uygulama oyun var bada içinde ancak android kadar gelişmiş değildirquote:
wave'de android olsa hiç düşünmeden wave alırdım ama android kullanmak istiyorum bada'yı da hiç bilmiyorum belki aşağı kalır yanı yoktur. Samsung apps hakkında tecrübesi olan var mı uygulamalar nasıl ya da android froyo ile bada'yı karşılaştırabilcek olan?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
tabiki uygulama oyun var bada içinde ancak android kadar gelişmiş değildir
-
forumda hiç bada kullanıcısı yok sanırımquote:
Orijinalden alıntı: hrnaynquote:
tabiki uygulama oyun var bada içinde ancak android kadar gelişmiş değildir
Alıntıları Göster -
quote:
forumda hiç bada kullanıcısı yok sanırım
omaz olurmu samsun bolumunde ki bircok kullacida wave var
merak ettigin seyleri o konuda sorabilirsin -
teşekkür ederim. ztn n97den vazgeçtim wave2 ya da ace alıcam bundan sonraki sorularımı wave2 başlığında arıyım
quote:
quote:
omaz olurmu samsun bolumunde ki bircok kullacida wave var
merak ettigin seyleri o konuda sorabilirsin
-
quote:
Wave 1 kullanıcısıyım eğer çok uygulama oyun seven biriyseniz wave size göre değil Android li bir telefona bakın derim..
Fakat donanım olarak Wave in ekran kalitesi işlemci ve menü uygulama hızları tartışmasızdır..Galaxy Ace sırf Android li diye alınacak bir telefon değildir donanım olarak yavaş kalıyor zira Galaxy Ace in fiyatıda yüksek şu anda ,fiyatı ne zaman 600 TL ye düşer o zaman alınır..
bütceniz 750 TL ye kadar ise HTC Desire öneririm 2-3 aylık Tr Garantili 0 ayarında cihazları 2.el bölümünde bulmak mümkün.. -
her türlü ace tartışmasızquote:
Orijinalden alıntı: beatles33quote:
Wave 1 kullanıcısıyım eğer çok uygulama oyun seven biriyseniz wave size göre değil Android li bir telefona bakın derim..
Fakat donanım olarak Wave in ekran kalitesi işlemci ve menü uygulama hızları tartışmasızdır..Galaxy Ace sırf Android li diye alınacak bir telefon değildir donanım olarak yavaş kalıyor zira Galaxy Ace in fiyatıda yüksek şu anda ,fiyatı ne zaman 600 TL ye düşer o zaman alınır..
bütceniz 750 TL ye kadar ise HTC Desire öneririm 2-3 aylık Tr Garantili 0 ayarında cihazları 2.el bölümünde bulmak mümkün..
Alıntıları Göster
-
ace işletim sistemi olarak tam istediğim gibi ama ekran olarak wave'in çok gerisinde hem çözünürlük hem de teknoloji açısındanquote:
Orijinalden alıntı: labkamil
her türlü ace tartışmasız
Alıntıları Göster -
klavyeli olsun istiyosan xperia x1'e bak fiyatları da çok uygun 250 tl civarı her işini de görür,quote:
ace işletim sistemi olarak tam istediğim gibi ama ekran olarak wave'in çok gerisinde hem çözünürlük hem de teknoloji açısından
Alıntıları Göster
normal olsun dersen ace derim , acer liqit E , yada motorola milestone
-
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
klavyeli olsun istiyosan xperia x1'e bak fiyatları da çok uygun 250 tl civarı her işini de görür,
sıfırımı 250 tl..çok güzel duruyo bu fiyata..nesi var bunu..yeni gördüm... -
quote:
Orijinalden alıntı: popeye85
quote:
klavyeli olsun istiyosan xperia x1'e bak fiyatları da çok uygun 250 tl civarı her işini de görür,
sıfırımı 250 tl..çok güzel duruyo bu fiyata..nesi var bunu..yeni gördüm...
sıfır x1 bulmak çok zor, 2. elleri var forumda
-
phone arenaya baktım..9/10 vermişler ama 2008 incelemesi..eskimiş model...quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10quote:
Orijinalden alıntı: popeye85
quote:
sıfırımı 250 tl..çok güzel duruyo bu fiyata..nesi var bunu..yeni gördüm...
sıfır x1 bulmak çok zor, 2. elleri var forumda
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- internetten telefon alınır mı
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- samsung türkiye garantili ne demek
- telefon önerileri 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video nasıl izlenir
- device health services nedir
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X