Şimdi Ara

Galaxy Buds 2 Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
59
Favori
48.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam küçük silikonla denemediyseniz bir şans verin. Sol kulaklık taktığım gibi çıkıyordu büyükle denedim çok daha beterdi bu sefer sağ da düşüyordu. En son küçükle iş çözüldü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Buds 2 Pro'da gelen mesajlara sesli cevap vermek istediğimde sadece İngilizce algılıyor, Türkçe ayarlamak mümkün mü? Deneyen oldu mu? Ekstra uygulama ile yapılabiliyor sanırım ama kulaklığın kendisi Türkçe sesli mesaj gönderme özelliği var mı bilmek isterim.

• buds 2 kullanıyorum ama karşıdakiler sesimşn genelde boğuk geldiğini söylüyor. buds pro şle mikrofon kalite farkı var mı ?

• mtax kullanıcısına yanıt

Mutlaka vardır, pro denemedim ama adı pro zaten :)

Kulaklığı iki mikrofon deliği de dışarıya bakacak şekilde takmanız gerekir. Ben hiç boğuk geliyor diyeni duymadım. Eğer düzgün taktığınızdan eminseniz servise gönderin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt

hocam sağ olun cevap verdiğiniz için. şarj 3-4 saat arası gidiyor. ACC seçili halde. bir şöyle birşey oluyor, telefondan uzaklaşında karşı tarafın sesi geliyor, ama benim sesim karşıya gitmiyor. Karşı tarafın sesinin netliğinde hiç değişme olmuyor. Bağlantıda kopmuyor. ama biraz uzaklaşsam (2 metre engelsiz mesafe) karşıya sesim gitmiyor.

Şarj süresi normal ama diğer anlattıklarınız bende olmuyor. Enteresan gerçekten

Servise verdiniz mi?

• Selamlar, bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Normalde 1000 tlye çıkmayı düşünmüyordum fakat telefonum samsung olduğu için buds 2 ilgimi çekti. Müzik dinlemiyorum, sadece video izleme ve telefon görüşmesi için. İnceleme videolarına baktığımda mikrofonu çok fazla tatmin etmedi ama hala kararsızım. Bir yandan da almak istiyorum. Acaba mikrofon beni üzer mi bilemedim.

• a_selim A kullanıcısına yanıt
    Üzmez

• a_selim A kullanıcısına yanıt
    Uzebilir çünkü birincil amacınız görüşme. Müzik olarak sorsaydiniz uzmez derdim ama telefon görüşmelerinde çokta başarılı sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 25 Kasım 2022; 13:23:58 >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

yok hocam vermedim. vaktim olmadı. yarın kısmetse başka telefonda denemeye niyetim var. Aynısını yaparsa mecbur servise göndereceğim.

Tamam hocam.

• zopheal kullanıcısına yanıt
    Daha ucuz fiyatlarda daha iyi mikrofonu olan cihazlar var ama bu sefer diğer özelliklerinde geri olur mu diye endişem var. Biraz daha araştırsam iyi olacak sanırım. Yorumunuz için teşekkürler.

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• zopheal kullanıcısına yanıt

Kardesim Hay Allah senden razi olsun valla 3 gundur sunun ses seviyesi ne dusuk diye canim sıkkın senin dediklerine yapinca düzeldi....

Bende de aynı problem mevcut servise gönderdim hocam, bakalım..

• Rio55 kullanıcısına yanıt

Rica ederim, gerçekten enteresan bir özellik, gerekliliği tartışılır :)

• DrKyle kullanıcısına yanıt

jabra 5 elite satın aldım. görüşme yaptığım kişiler kablosuzla görüştüğümün bile farkına varmadı.buds 2 yi ilk fırsatta servise yollayacağım :)

Hocam dışarıya doğru bi uzantısı olmadığı için aslında rüzgarlı havalarsa vs sesi iletememesini anlarım ama kapalı alanlarda da bu problem oluyor bazen, bir de ses kısılması durumu oldu bir iki kez bakalım yarın geliyor, düzelecek mi  

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.