Şimdi Ara

Galaxy E5 mi Galaxy S4 mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2013 model bir telefon tabii ki hala amiral gemi degil, 2016'ya giriyoruz. Orada arkadas belli bir zamanin amiral gemisi oldugunu belirtmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: belgins86

quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

Kesinlikle g2 tavsiye ederim. 16 gb olani 800 lere dusuyordu surekli. 32 gb olanida 899 tlye. O fiyata alinabilecek en iyi cihazdir.

Hocam g2 derken? bende ilk defa dokunmatık telefon alacağım. Model isimleriTelefon özellikleri hakkında hiçbir fikrim yok. Mazur görün g2 hangisi oluyor googlede bulamadım?

LG markasının modeli G2

Çok teşekkür ederim. Sağolun. :)
  • Alegro1453 kullanıcısına yanıt
    Evet belirli bir zamanın amirali fakat S4 şuan samsungun üvey evladı. Bakın Z1-Z2 hala destekleniyor. Yapan yapıyor hocam desteğini.

• blasterjaxx kullanıcısına yanıt
    Daha geçen gün yeni bir güncelleme daha aldık. Desteğini kesti dediğiniz cihazdan kastınız nedir acaba?
    Aldığınız güncellemeyi biliyorum, açık kapatıldı. Android sürümünüz neydi acaba söyler misiniz?

5.0.1
    Aynı tarihte çıkan Z1 5.1 hocam. 5.0'dan ileriye gider misiniz bilmem, zira S3 4.3e demirledi.

Evet farkındayım ama 5.0'dan sonrası benim için hep aynıdır. Önemli olan böyle ara ara verilen stabilite güncellemeleridir. Örneğin 4.4.2 Kitkat güncellemesi gayet stabildi ve 4.4.4 gibi bir güncelleme gelmesine çok gerek yoktu. Ara güncellemeler nexuslara özel kalmalı diye düşünüyorum
  • İşte hocam size göre olan bu. Samsung'un politikası bu. Örneğin giriş seviyesi Samsung alırsanız 3 aya şişer. Orta seviye alırsanız 6 aya şişer (a8 gibiler). Amiral gemilerini alırsanız diğer yıl yenisi çıkınca unutulur, fazla geçmez o da şişer. Touchwiz gerçekten şişik bir şey. Batarya süreleri de öyle. Fakat tasarımları hoşuma gidiyor, içimden bir ses sat z3c'yi alpha ya da s6 al diyor ama elim gitmiyor. geleceği görüyorum diyelim :D

Edit: alıntıyı unutmusum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasterjaxx -- 14 Eylül 2015; 4:59:45 >
  • 900 Tl ye kadar piyasadaki en ii telefon LG G2. Hatta 16 GB olsni 799 TLye düşebiliyor. 32 GB olanida 899TLye. Tekrar soyluyorum. Suanda S5 kullaniyorum. Ikinciel temiz bulamasaydim benimde ilk isim beyaZ bir LG G2 almak olacakti.

Snapdragon 800 halen cok guclu bir islemci.

Keza Gpusu da oyle.

3000 mAh bataryasi ve 1080p ekrani ile piyasadaki en iyi ekran suresini veren telefonlardan.

Telefonun ekran/kasa orani cok iyi. Ayrica onerilen samsung galaxy s4ten cok daha dayanikli ve kaliteli kasasi bulunmakta.

Dizayn konusunda deginmicem. Beyaz olan modelini cok begeniyorum.

S4 tavsiye edenler olmus. Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. 1 yil boyunca kullandim. Kenarlari hemen soyuluyor ve 2 ayda sanki 1 yillik telefonmus gibi gorunuyor. Bataryasi 2600 mAh ve islemcisi Snapdragon 600 (g2 Snapdragon 800 ve cok daha performansli) hem hemen isiniyor. hemde 4 aaatten fazla ekran suresi imkansiz. Lg g2'nin ayni kullanimda 6 saati rahatlikla goreceginden adim gibi eminim.

Gozunuzu kirpmadan gidin 899 TLye 32 GB Beyaz LG G2 alin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajimi duzenleyemedim flood yapiyorum ama...

E5'e gelirsek. sadece kasa kalitesi iyi olan bir telefon. Kesinlikle onarmem.

• bu g2 diyenler ekran sararması yokmu ki kronik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzegen

bu g2 diyenler ekran sararması yokmu ki kronik

Böyle bir problem yok mu? Var lakin hangi telefon %100 problemsiz ki?

Elektronik cihaz biraz şans işi. Zaten öyle bir durumda garanti hemen hallediyor.

Ayrıca S4'ün sorunsuz hali bile sarımtrak bir görüntü sunuyor.

• Bence samsungun s5 öncesi modellerine artık bulaşmayın. Piyasada çok çok daha iyi telefonlar var artık. Eğer 2.el sıkıntınız yoksa benim kullandığım HTC E8 modelini önerebilirim. Ben 6 ay önce 950tl ye almıştım 2.elini. Şuan sıfırı 1200 olması lazım. 2. eli daha da düşmüştür.
    Eğer 2.el almam derseniz, G2 modelini alın kesinlikle. Yani biraz daha bekleyin 100tl daha koyun alın. Çok daha iyi olacaktır bence.
  • quote:

900 Tl ye kadar piyasadaki en ii telefon LG G2. Hatta 16 GB olsni 799 TLye düşebiliyor. 32 GB olanida 899TLye. Tekrar soyluyorum. Suanda S5 kullaniyorum. Ikinciel temiz bulamasaydim benimde ilk isim beyaZ bir LG G2 almak olacakti.

Keza Gpusu da oyle.

3000 mAh bataryasi ve 1080p ekrani ile piyasadaki en iyi ekran suresini veren telefonlardan.

Telefonun ekran/kasa orani cok iyi. Ayrica onerilen samsung galaxy s4ten cok daha dayanikli ve kaliteli kasasi bulunmakta.

S4 tavsiye edenler olmus. Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. 1 yil boyunca kullandim. Kenarlari hemen soyuluyor ve 2 ayda sanki 1 yillik telefonmus gibi gorunuyor. Bataryasi 2600 mAh ve islemcisi Snapdragon 600 (g2 Snapdragon 800 ve cok daha performansli) hem hemen isiniyor. hemde 4 aaatten fazla ekran suresi imkansiz. Lg g2'nin ayni kullanimda 6 saati rahatlikla goreceginden adim gibi eminim.

LG G2 32GB nerede 899 TL ? Ben en ucuz 1099 TL gördüm tabi Lg Türkiye garantili..

• unpop kullanıcısına yanıt
    Birde geçmiş mesajlarınızda "Resmi garantili almanın faydaları, paralel alsan ugras dur." Yazmışsınız. Bu ikisinin farklı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

900 Tl ye kadar piyasadaki en ii telefon LG G2. Hatta 16 GB olsni 799 TLye düşebiliyor. 32 GB olanida 899TLye. Tekrar soyluyorum. Suanda S5 kullaniyorum. Ikinciel temiz bulamasaydim benimde ilk isim beyaZ bir LG G2 almak olacakti.

Keza Gpusu da oyle.

LG G2 32GB nerede 899 TL ? Ben en ucuz 1099 TL gördüm tabi Lg Türkiye garantili..

Gecen ay icin konusuyordum. Suanda fiyatlar nasil bilmiyorum. Ki 1099 tl olsa dahi bence hakeden bir cihaz.

Hic olmadi 16 GB olani alir kullanir. Intel islemciler baya guclu. Snapdragon 801'le kafa kafaya yada 805le genelde. Lakin uyumluluk durumu, çalışırkenki performansi ( isimmasi ve isinmadan dolayi performans dusmesi ) gibi pil kullanimi gibi bilgilerni pek bilmiyorum. Uyumluluktan oturu sanirim Snapdragondan iyi islemci yoktur.

Sony Zenfone 2 kagit uzerinde cok iyi gorunuyor. Islemcisi 805e yakin performans veriyor. Ekran karti ise Adreno 330 ile ayni nitelikte.

4 GB ram ile de bir sinif ileri geciyor.

Lakin 1200 tl civarinda satiliyor diye biliyorum.

Butcenize gore en iyisini almaya calisin. Ben 2. el s5 aldim 850 TLye 5 aylik cihaz. Kisa surede sarj almama sorunu oldu garantiye verdom anakartini degistirdiler. Kasa ve ekran haric komple degistirmisler yani. Sifirlandi resmen cihaz. Samsung garanti serviside bu yonden cok memnun kaldim.

Sony ve LG icin yorum yapamayacagim servis konusunda.

Halen iddaa ediyorum 799 TLye Sifir LG g2 1000TLye kadar alinabilinecek en iyi cihazdir. (Sifir olarak)

• geçen hafta gelen güncellemeyle s4te ısınma falan kalmadı, öneririm
  • İnsanımızın malesef zaafıdır kullandığı mal dışındaki malları yerden yere vurmak...
    Konuyu açan kişi E5 mi S4 mü demiş;gelmiş başka malların başka meziyetlerini anlatıp adı geçen 2 ürünü kötüleyenler var, bakış açısı tabi yapacak birşey yok...
    Öncelikle telefondan ne bekliyorsunuz? Anladığım kadarıyla 5inch bir telefon istiyorsunuz, bu aşamada eğer ki o oyun senin bu oyun benim yükleyip de cihaza yüklenecekseniz S4ü öneririm, donanımı hala yüksek bir cihaz...Ben günlük kullanıma bakarım biraz da şarjı iyi olsun diyorsanız ise de E5i öneririm ki arada fiyat olarak uçurum var :)
    Eğer ki bütçede bir iki yüz milyon oynama durumu olursa ve ihtiyaçlarınızı yazarsanız çok daha sağlıklı bir öneride bulunabilirim :) İyi günler....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.