Bildirim
GALAXY NOTE 3 - KAC SENE DAHA GEÇERLİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence bir kaç sene daha iş görürü gibi. Donanım bakımından fena değil. -
Arkadaşlar, rica etsem bir kaç kişi daha yorum yapabilir mi? Alıyımmı böyle bir telefon bilemedim. -
ben bu fiyata motorola g4 plus öneririm şoka gelmişti 850 tl ye belki daha düşüğe bulunulur. Meizu m3 note var. Demek istediğim sıfır al, çok çok güvenmiyorsan satan adama -
"note 3" ile ilgili tek sorunum, türkçe karakterler olan "i, ö" yü yazarken "ı, o" harflerine basılı tuttuğumda telefon donuyor. bu donma, bazen çok uzun sürebiliyor. benzer sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı acaba? -
ip 5s al hocam alabiliyorsan. note 3 de uzmez ama ip daha uzun omurlu olacaktir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip5s falanda almayin oyle bir sacmalik yapmayin 6S gerisi alinmaz net.
Note3 annemde var 6 ayda ben kullandim zamaninda dis tarafi soyuluyor.S800 versiyonlusu performans gayet yeterli ne iyi ne kotu ama sizi uzmez
Note4 varsa daha mantikli olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 16 Mart 2017; 18:32:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci el xiaomi mi5 al. Donanımsal olarak s7 ile kıyaslanıyor uzun süre donanımsal sıkıntı yaşamazsın.
mi5 1050tlydi şuan 1500tl oldu prim yaptı tlfn artık bulursan xiaomi mi5 dene..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaza daha yeni Android 7.1 romu kurdum, normal ihtiyaçlar için fazlasıyla yeterli. Bana kalırsa fiziksel olarak zarar görmediği sürece bu haliyle en az 3 sene daha kullanılabilir. İş kullanıcıda bitiyor, beklentiler ve kullanım alışkanlıklarıyla orantılı bir durum. Eski tuşlu telefonlardan bile yıllardır kullananlar var. -
Gayet kullanilabilir. Ancak Lenovo Moto G4 de degerlendirin derim, biraz daha ekleyip sifirini alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X