Şimdi Ara

Galaxy S 2 İnternet Paketi İle İlgili Öneriler..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta içinde alıyorum hayırlısı ile galaxy s2 yi kaç mb internet paketi öneriyorsunuz?

• önerilerinizi bekliyorm
  • vodafone nin sınırsız paketini almanı öneririm hem kota sorunun olmaz hemde sadece 8 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

vodafone nin sınırsız paketini almanı öneririm hem kota sorunun olmaz hemde sadece 8 tl

Aynen.
  • evet arkadaşlar ama vodafonede kimse yok :( arkadaşlar wifi ile pc interneti kullanma nasıl gercekleşiyor?
  • Sen süper hızlı telefon al ama Vodafone'dan 8 liraya sınırsız internet al, EDGE hızında bağlan !

Sakın öyle bir hata yapayım deme Avea da 1 GB 3G hızında internet 9 lira 1 ay çok rahat yetiyo 4-5 mbbs ile bağlanıyo çok memnunum ben 3 aydır kullanıyom. İstersen 19 liraya 1 GB + Her yöne 1000 sms + Avea içi 1000 dakika yada Hattını Aveaya taşırsan 1 GB + 1000 Sms heryöne + 500 dk her yöne .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Sen süper hızlı telefon al ama Vodafone'dan 8 liraya sınırsız internet al, EDGE hızında bağlan !

Sakın öyle bir hata yapayım deme Avea da 1 GB 3G hızında internet 9 lira 1 ay çok rahat yetiyo 4-5 mbbs ile bağlanıyo çok memnunum ben 3 aydır kullanıyom. İstersen 19 liraya 1 GB + Her yöne 1000 sms + Avea içi 1000 dakika yada Hattını Aveaya taşırsan 1 GB + 1000 Sms heryöne + 500 dk her yöne .

hmm krdş bende aldım galaxy 2 yi şimdi jarja takıyorum avea zaten benm hat olemi yapayım diosun? hmm krdş bende aldım galaxy 2 yi şimdi jarja takıyorum avea zaten benm hat olemi yapayım diosun?
  • up up

arkadaşlar ben birde masaüstü bilgisayarım ile telefona internet aktarabilirmiyim?
  • Sen dediğimi yap,

Kablosuz modemn yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Sen dediğimi yap,

Kablosuz modemn yok mu

yok malesef
  • arkadaşlar telefonu yeni aldım android markete falan nereden ulasabilrm oyun falan bir şey yok ayrıca bir sorum teleefon dahili hafıza 11 gb yazıo needenini sorabilirmiyim?
  • up
  • Up yerine güncel yaz

Gmail hesabı al be o hesapla markete giriş yap istediğini indir.

11 gb baya azmis ya 14-15 filan olması lazım aslinda
  • bende nexus ta 1gb lik avea paketi kullanıorum avealıysan eğer zaten ne alim die düşünmene gerek yok direk al bu paketi
  • dahili hafızası Galaxy S II'nin 11,5 GB müzik,video filan 2 Gb filan da uygulamalar için yani sorun yok hocam senin telefonda.
  • dediğin paket iyimiş yunus ;)
  • Turkcell kullanıcıları çok bathsız. Kullanabildiğim en iyi paket indirimli haliyle ayda 7 lira olan paket, 250 mb o da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Turkcell kullanıcıları çok bathsız. Kullanabildiğim en iyi paket indirimli haliyle ayda 7 lira olan paket, 250 mb o da

sırf o yüzden vodafone ye geçmiştim hafta da 50 mb ye 5 tl alıyorlardı bide 6 kb/s hız
  • avea'nın 9 lira tarifesi baya iyi.. Ben de onu kullanıyorum ve öneriyorum
  • Ben de Vodafone alacağım.Dah doğrusu zaten genç avantaj tarifem var o yüzden taahhüt devam ediyor.Bari internetide ekleyelim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.