Arkadaşlar bu hafta içinde alıyorum hayırlısı ile galaxy s2 yi kaç mb internet paketi öneriyorsunuz?
önerilerinizi bekliyorm
vodafone nin sınırsız paketini almanı öneririm hem kota sorunun olmaz hemde sadece 8 tl
quote:
Orijinalden alıntı: moondalina
vodafone nin sınırsız paketini almanı öneririm hem kota sorunun olmaz hemde sadece 8 tl
Aynen.
evet arkadaşlar ama vodafonede kimse yok :( arkadaşlar wifi ile pc interneti kullanma nasıl gercekleşiyor?
Sen süper hızlı telefon al ama Vodafone'dan 8 liraya sınırsız internet al, EDGE hızında bağlan !
Sakın öyle bir hata yapayım deme Avea da 1 GB 3G hızında internet 9 lira 1 ay çok rahat yetiyo 4-5 mbbs ile bağlanıyo çok memnunum ben 3 aydır kullanıyom. İstersen 19 liraya 1 GB + Her yöne 1000 sms + Avea içi 1000 dakika yada Hattını Aveaya taşırsan 1 GB + 1000 Sms heryöne + 500 dk her yöne .
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Sen süper hızlı telefon al ama Vodafone'dan 8 liraya sınırsız internet al, EDGE hızında bağlan !
Sakın öyle bir hata yapayım deme Avea da 1 GB 3G hızında internet 9 lira 1 ay çok rahat yetiyo 4-5 mbbs ile bağlanıyo çok memnunum ben 3 aydır kullanıyom. İstersen 19 liraya 1 GB + Her yöne 1000 sms + Avea içi 1000 dakika yada Hattını Aveaya taşırsan 1 GB + 1000 Sms heryöne + 500 dk her yöne .
hmm krdş bende aldım galaxy 2 yi şimdi jarja takıyorum avea zaten benm hat olemi yapayım diosun? hmm krdş bende aldım galaxy 2 yi şimdi jarja takıyorum avea zaten benm hat olemi yapayım diosun?
up up
arkadaşlar ben birde masaüstü bilgisayarım ile telefona internet aktarabilirmiyim?
Sen dediğimi yap,
Kablosuz modemn yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
Sen dediğimi yap,
Kablosuz modemn yok mu
yok malesef
arkadaşlar telefonu yeni aldım android markete falan nereden ulasabilrm oyun falan bir şey yok ayrıca bir sorum teleefon dahili hafıza 11 gb yazıo needenini sorabilirmiyim?
up
Up yerine güncel yaz
Gmail hesabı al be o hesapla markete giriş yap istediğini indir.
11 gb baya azmis ya 14-15 filan olması lazım aslinda
bende nexus ta 1gb lik avea paketi kullanıorum avealıysan eğer zaten ne alim die düşünmene gerek yok direk al bu paketi
dahili hafızası Galaxy S II'nin 11,5 GB müzik,video filan 2 Gb filan da uygulamalar için yani sorun yok hocam senin telefonda.
dediğin paket iyimiş yunus ;)
Turkcell kullanıcıları çok bathsız. Kullanabildiğim en iyi paket indirimli haliyle ayda 7 lira olan paket, 250 mb o da
quote:
Orijinalden alıntı: Neytiri
Turkcell kullanıcıları çok bathsız. Kullanabildiğim en iyi paket indirimli haliyle ayda 7 lira olan paket, 250 mb o da
sırf o yüzden vodafone ye geçmiştim hafta da 50 mb ye 5 tl alıyorlardı bide 6 kb/s hız
avea'nın 9 lira tarifesi baya iyi.. Ben de onu kullanıyorum ve öneriyorum
Ben de Vodafone alacağım.Dah doğrusu zaten genç avantaj tarifem var o yüzden taahhüt devam ediyor.Bari internetide ekleyelim.