Şimdi Ara

Galaxy S5 Ekranı Kırıldı, ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Akşam telefonum yere düştü sert bir şekilde, kırılmaz ekran koruyucu vardı ama yine de ekran gitti komple. Aslında çok çatlak yok. Ama görüntü hiç gelmiyor, telefon çalışıyor ama dokunmatik de işlemiyor.
    Telefonculara sordum biri 520 lira dedi birisi 580 dedi. Bu civarlarda. Ne yapmalıyım lütfen çok sıkıntıdayım? Öğrenciyim öyle yüksek bütçeli değilim. Yaptırsam mı yoksa taksitle yeni telefon mu almalıyım, yaptırmaya değer mi?

Bir de yaptırmasam telefondaki yedekleri nasıl alabilirim? Ekrana nasıl ulaşabilirim yani, notları rehberi screenshotları falan almak için? Çünkü telefon izin istiyordu normalde bilgisayara bağlayınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukozer4444 -- 3 Kasım 2016; 16:46:44 >

• Lütfen yardım edin, moralim bozuldu epey.
  • geçmiş olsun iç ekran gitmiş baya tuzludur.Onlar dış ekran olsa 100-150 ye yaptırırdın.Sıkıntı :(
  • bence yeni telefon al,2 senelik telefona 500 küsür tl masraf yapmaya değmez.
  • ona o kadar para vereceğine 500 tl e başka alt model 2.el al mesela.. seni maddi açıdan toparlanıncaya kadar baya götürür. ekran olayı çok sıkıntı ama kafaya takma. bu servistir bilmem nedir hep para tuzağı hem telfonunu alıyorlar kaç gün bi arkadaşımın ön ekranın camlarını bildiğin uhu ile yapıştırıp göndermişler, davalar falan...uğraşma boşuna bence
  • S5'lerin ikinci eli 600-800 arası daha alt modeller var uygun S3 gibi telefonlarla biraz para verip takas edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun benim kız arkadaşımın telefonunda da mevcut. Ölü piksel oluştu ve knox tan dolayı garantiye veremiyoruz telefonu. Ekranına da 500 tl diyorlar. Amoled olduğundanmış. Az daha koyup zaten zenfone 2 alıyorsunuz. Ben öyle yapacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.