Şimdi Ara

Galaxy Tab 3 T210 güncelleme? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
9.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • T210 da uygulamaları hafıza kartına yükleyebilen var mı? İlle de rot mu atmak gerekir? nasıl yapılır? daha bir sürü soru... Görüntü tv nasıl aktarılır? DLNA bağlantısı nasıl yapılır? nokta nokta nokta....
  • arkadaşlar güncelleme yaparken yarıda kesince alet artık google playdan indirme yapmıyor, çözümü rom dediler, doğru mudur? kendim rom atsam garanti kapsamı dışına çıkar mı?
  • hiç o işlere bulaşma. reset atabiliyorsan at, bana da oldu hata kodu 110 mu ne? biraz kurcala. ne yaptığımı tam hatırlamıyorum ama önbellekleri temizle cihazda. yazılım güncellemenin önbelleğini sil, play'in sil.

ha bunlar olmuyorsa proxy/dns ayarlarını değiştir. hatırladığım kadarıyla böyle düzeldi bende.
  • Arkadaslar wifi problemi diye bahsedilen durum internet performansi midir? Zira birkac gundur kullaniyorum bu cihazi. Ama internet performansi inanilmaz kotu bunu optimuze etmenin bir yolu var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tilgarimo58

Ben daha önce arkadaslarim da superonline da sıkıntı yaşadım takillma kitlenme şimdi evdeyim burda normal ama wi fi cekisi iyi değil bir degisiklik yok yani salonda nete giremiyorum o derece arada 20 metre var yok modem de sorun yok millet telle falan giriyor rahat rahat bilgisayarlada giriyorum modem güncellendi yok yine aynı ben tavsiye etmiyorum inca alaydim keşke walla pişmanım ne diyim samsungtan sogudum

+1 samsung dan boyle vasat cihaz beklemezdim

• quote:

Orijinalden alıntı: loytu

kullanan arkadaşlara sormak istiyorum.
    cihazın şarjı nasıl ?
    nekadar gidiyor ?

Hic bulasma . Sarji cok iyi gidiyor . 1 gun rahat kullanimina gore deisir tabi. 2 gunde gider 3 gunde.
    genel sorun wifi. Bende boyle bi sorun yok ama cogu kiside ortaya cikiyr. Performansina gelirsen kosarak uzaklas :)

Orjinal rom haşat zaten . Costum romda bulamadim. Aldim bi kere beklemek zorundayim. Baska arkadaslarinda ayni sorunla karsi karsiya kalmasini istemem. Samsung tan 3 serisiyle kendini bitiriyor . O kadat diyim :)

• ......garantisini sanki odin ile stok romu flashlayamiyomum CM destegi halen gelmedi ananizi avradiniz i ben sizn

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.