Şimdi Ara

GALERİDEN ALDIĞIM ARABADA SORU İŞARETLERİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine burada bir konu açmıştım araba almak için,cuma günü arabayı otonomi'deki bir galeriden aldık ama aklımda soru işaretleri var,düşündükçe galiba işin içinde bir iş var gibi.

Önce araç 5 yılı doldurmuş engelli aracı,

Üstündeki plakayı sorguladığımda başka bir minibüse ait tramer bilgisi geldi,şaseden sorgulayınca doğru araç çıktı.Sorduğumuzda üstünüze aldığınızda düzelir,tramer kayıtlarına işlenmemiştir dedi.Ancak aracı üstüne alan kişi daha önceden nasıl plakayı işletmemiş? Engelli plakası vardı,söküldü bunu taktık vs dedi.

Ayrıca eski plakasını sorguladığımda hala şaşe nodaki şuanki araç bilgileri de geliyor.

Bu plaka olayını yanımdakilere de sordum aklıma yatmadı diye ama,bir şey olmaz diye geçiştirdiler.Noterde-ya da ruhsatta sorun çıkmadı.Ancak hala kafa kurcalıyor,böyle bir durumda sonradan başımı ağrıtacak bir şeyler çıkabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygun_sefa -- 28 Ekim 2017; 16:45:12 >

• Plaka daha önce başka araçta kullanılmış tramer kaydı plakaya göre tutulduğu için sağlıklı veri alınamaması normal. Benim arkadaşın 0km aracında hasar kaydı çıkıyordu çünkü plaka daha önce trafikteki başka bir araçtaymış, gerçek ve sağlıklı netice şasi no sorgusuyla alınır. Sonuç olarak o sıkıntılı bir durum değil gayet normal bişey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben galerinin önünden geçerken selamlarını bile almıyorum sen araba almışsın. Cesaretinize hayran kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Ben galerinin önünden geçerken selamlarını bile almıyorum sen araba almışsın. Cesaretinize hayran kaldım.

Şimdiye kadar babam 4 araba aldı galeriden,tek bir sorun bile çıkmadı.Herkes aradığı arabayı sahibinden bulamıyor,zaten zamanımda kısıtlıydı.

Ama genel olarak güvenilmez ve sahtekar oldukları ortada

Ayrıca soru galeriden araba alınır mı alınmaz mı değil,sahibinden bulsaydık zaten alırdık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.