Şimdi Ara

Gamecube ve Wii Oyunlarını Pc de Oynama Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar durum şu ben dolphin emulatorün son sürümünü yükledim pc ye birde resident evil zero yu indirdim internet herşey güzel oyun açılıyo hatta oyun başındaki trailerıda izliyorum ama oyuna geçtiğim zaman trende başlıyo oyun ana karakter ortada yok sadece ayak sesleri ve ateş ettiğimde ses geliyo karakter yok onun dışında herşey normal fps 14 e düşüyo tabi pc de iii acaba emulatörde yapılacak bi ayarmı var oynayan varsa lütfen bana yardım ederse çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler iyi oyunlar herkese...

• Genelde bu tip durumlarda vatandaşlar oyunun o bölümünün geçilmiş halinin savegame'ini kullanıyorlar. Aşağıdaki linkte bu tip save'leri bulabilirsin, dolphin'in forumlarından...

http://forums.ngemu.com/dolphin-discussion/109772-post-your-dolphin-saves-here.html

Dolphin'de bir kaç wii oyunu açtım çok da detaylı bilgim yok ama sistemin yetersiz yahut uyumsuz ise bu da olabilir problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiiCrazy

Genelde bu tip durumlarda vatandaşlar oyunun o bölümünün geçilmiş halinin savegame'ini kullanıyorlar. Aşağıdaki linkte bu tip save'leri bulabilirsin, dolphin'in forumlarından...

http://forums.ngemu.com/dolphin-discussion/109772-post-your-dolphin-saves-here.html

Dolphin'de bir kaç wii oyunu açtım çok da detaylı bilgim yok ama sistemin yetersiz yahut uyumsuz ise bu da olabilir problem.

saol fps düşüklüğünden kaynaklanıyo galiba ekran kartım nvidia 8500 gt 2gb ram var işlemcide amd 64 x2 4200 2.2 ghz tahminim işlemciden ama belkide emulatörden de ayarda olabilirmi acaba çözemedim bu oyunu oynanama lazım deliricemm

• Ben de dolphin için ekran kartı düşünüyorum ama low end bir şey işimi görür mü emin olamadım. Ekran kartları ile ilgili çok bilgim yok, wii oyunlarında uyduruk ana kartın on board ekran kartı ile 5fps falan görüyordum directx plugin'i ile... işlemci/ram falan seninki ile aynı...

Opengl plugin'i bildiğim kadarıyla daha sorunsuz ve daha hızlı çalışıyor.
  • emulatörlerden çok birşey bekleyemezsiniz zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.