Şimdi Ara

GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Arkadaşlar üniversiteye geçeceğim için bir laptop alacağım fakat pek bir fikir yok aklımda. Monster,msi,asus,dell markalarını duyuyorum hangi marka pişman etmez ya da bu markaların olumlu-olumsuz özellikleri nelerdir? Bu konular hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Sizlerin de önerilerine açığım. Laptop için max bütçem 7 bin tl. Ona göre görüş bildirirseniz sevinirim :).

• bılgısayar muhendıslıgı fılan kazandın ıse oyun dusunmuyorsan 14 inc fılan tasınması kolay bır notebook al
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

bılgısayar muhendıslıgı fılan kazandın ıse oyun dusunmuyorsan 14 inc fılan tasınması kolay bır notebook al
    bilgisayar mühendisliği kazanmadım ama yine bir mühendislik yazacağım. ayrıca oyun oynarım diye düşünüyorum.
  • İndirimde bu model 5300 liraya kadar düşmüştü. İndirimi yakalarsan aynı fiyattan alırsın. Ekranı 15.6" ama ağırlığı 1.86 kg.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bolson50

İndirimde bu model 5300 liraya kadar düşmüştü. İndirimi yakalarsan aynı fiyattan alırsın. Ekranı 15.6" ama ağırlığı 1.86 kg.

https://www.hepsiburada.com/msi-gf63-8rd-620xtr-intel-core-i5-8300h-8gb-256gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000J3IS9?magaza=Hepsiburada
    www.monsternotebook.com.tr
    Abra A5 V15.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V15-1.html

hocam aklımda bu bilgisayar var. ekran kartı daha iyi sizin attığınız linkten bir de buna özelleştirme yapıp 8gb ram daha ekleyeceğim. sizce alınır mı ?

• brkangfb B kullanıcısına yanıt
    Ben de bu fiyatta bir şey arıyorum. Monster'dan traktör sesi geliyormuş soğutma için. Ancak yine de diğerleri gibi soğutuyormuş diye duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 30 Temmuz 2019; 3:23:50 >
  • brkangfb B kullanıcısına yanıt
    Dostum aldın mı bilgisayarı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.