İkinci öğretim konusunda kararsızım.Eğitim konusunda gazi ile yıldırım beyazıt arasında çok fark varmıdır acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: BecomeDoctor
İkinci öğretim konusunda kararsızım.Eğitim konusunda gazi ile yıldırım beyazıt arasında çok fark varmıdır acaba.
ikinci öğretim dersleri gazide örgün eğitimle aynı saatte, ayrıca harç olayı falan da kalkıyor diyorlar. tamamen örgün eğitim gibi olacak sanırım.
yıldırım beyazıt yeni kuruldu, kampüs sıkıntısı var, taşınma durumları var yanılmıyorsam. ben olsam gaziyi seçerdim.
Benim için önemli olan zaten örgün eğitimle beraber okunabilmesi akşam okumak istemiyorum.Bu konuda kesin acaba bilgin ona göre tercih etcem.
quote:
Orijinalden alıntı: BecomeDoctor
Benim için önemli olan zaten örgün eğitimle beraber okunabilmesi akşam okumak istemiyorum.Bu konuda kesin acaba bilgin ona göre tercih etcem.
diğer fakülteleri bilmiyorum ama mühendislik fakültesinde bir arkadaşım var ikinci öğretim olarak kazanan diğer örgün eğitimle aynı saatte alıyor dersleri.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme