Şimdi Ara

Gazi üni hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İELTS 6.0 ve üstü bir ingilizce ile mezun olunduğunu varsayarak gazi mak %30 okunur mu ? Ve 3 tane EEM bölümü var birisi %100 diğeri %30 ve bir tane daha kalıyor. Onun özelliği nedir ?

• 3. eem meslek lisesi öğrencileri için açılmış kontenjan olarak biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up

• 3.0 üstü ortalama ile savunma sanayiye girersin.

• Hocam 3.0 ve üstü ortalamaları yapmanın zorluk derecesi nasıl , her gün YKS çalışır gibi çalışmak mı gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 28 Haziran 2024; 20:55:14 >
  • tkexpert T kullanıcısına yanıt

Yapamazsan fabrikalarda boş işlerde sürünürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazi'nin piyasa değeri o kadar kötü mü ya, bilmiyordum. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 28 Haziran 2024; 20:58:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ ve ODTÜ KKK Hakkında
    geçen yıl açıldı
    TRABZON ÜNİ. HUKUK HAKKINDA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sorun gazi değil ki. Bilkent makineyi 2.0 ile bitirsen de bi işe yaramaz. Mühendislik yapmak istiyorsan ortalama şart.

• Ben o kadar düşük ortalama kastetmemiştim hocam . Atıyorum 2.8-2.9 ortalama ile mezun olduk yine dediğiniz boş işleri mi yapıyoruz mezun olunca ?

arge yapan yerler ortalamaya bakıyor. İyi gpa kas ki oralara girebil. Hem de yüksek lisans da yapman lazım. Odtü’de bilkentte master için de kasmam lazım

• Anladım hocam bilgiler için teşekkür ederim.

Sürekli çok çalışabilirim diyorsan gelebilirsin. Savunma sanayi Gaziden bolca alım yapıyor ancak ortalamana bakıyorlar. Gazi makinede 3 ortalama yapmak kolay değil, sadece sınavların zorluğu değil dönem boyu quiz, proje vb. uğraştırıp duruyorlar. Sınav dönemi başladıktan sonra bitmek bilmiyor vb. genel olarak stresli bir süreç kısacası. İngilizce konusunda TOEFL/IELTS gibi sınavlara girip belgeni aldıktan sonra kimse bir şey demez zaten o konuda için rahat olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yav yok öyle bir şey. 3 ortalama isteyenler savunma sanayi şirketleri onlar da zaten ilk işe alımlarda bu tür şeylere takılıyorlar çünkü kıstas alabilecekleri şeyler kısıtlı. Birkaç sene çalıştıktan sonra çalıştığınız yerlerde yaptıklarınız ön plana çıkar, ha ortalama soran yine çıkabilir ama bu noktada artık ön planda olmaz. Ha bu arada, sırf savunma sanayinde binlerce Gazili çalışıyor bunların birçoğunun mezuniyet ortalaması 3 bile değildir emin olabilirsin. Yani yok öyle 3 ortalama yapamayan sürünüyor diye bir şey..

• KillingField kullanıcısına yanıt

savunma sanayideki tüm mühendisler arge mi yapıyor?

• Savunma sanayinde Ar-Ge departmanında çalışmayan mühendisler sürünüyor mu? Ar-Ge departmanında çalışmak gibi bir hedefiniz varsa zaten lisansı geçin yüksek lisans için şimdiden plan yapmaya başlayın…

Bu konuda yorum yapmayacağım. İstatistikler ortada kendiniz karar verin, mevcut puanınıza göre seçim yapacaksınız sonuçta..

https://forum.donanimhaber.com/savunma-sanayii-ve-buyuk-firma-calisanlari-hangi-okullardan-mezunlar--156155993#156155993

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.