< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 7 Şubat 2020; 10:31:40 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 7 Şubat 2020; 10:31:40 > |
%99'u müslüman bir ülkede sıradan bir gün.
|
Akademinin icinde bulundugu rezil durumu gosteren bir tablo daha.
|
sene olmuş 2020.. antep'e üniversite okumaya giden de ne bileyim yani
|
Ya kardeşim iftira atmayın onlar orda evlenmiştir
|
Burda konuya yazık haram olsun bilmem hedi hödü yazan barzolara gerçekten üzülüyorum. Bu insanların geçmişi hakkinda en ufak bilgi yok.
Diyelim ki unide çalışan akademisyenim orda benim gibi çalışan bir kadınla evlilik yapamam mı ? Yada daha önceden hem kendim hem eşim uni personeliyiz başka bir şehre tayin çıkınca birimiz anyada digerimiz konyadami çalışacağız eş durumu tayini diye bir konu yokmu. Bu insanlarin listede isimlerinin olması usulsüzlük veya torpil yaptıklarına dair kanıt olarak yeterlimi? Allah aşkına şu konuya yazan insanlar biraz beynini kullansın olasılıkları düşünsün hemen lince girmeyin. |
İnsanların bu olaya inanması için yeterli sebepleri var.
Başka bir üniversitede de yaşandı benzer şeyler... |
Burda kaynak verilmeyen bir haberi önceden de yapıldı diye doğrulamak çok şaçma önümüzde sadece bir liste var geçmiş haberlerde kimin ne iş yaptığı ne zaman geldiği ve nasıl geldikleriyle ilgi bilgiler vardı.Benim de okuduğum bölümde 2 hocamın eşleri aynı üniversitede öğretim görevlisi bu hocalarım malum zihniyettende değiller şimdi bunların isminide bir listeye koyim muhalifet torpili diye haber yapalım. Kaynaksız ve yeterli bilgi olmayan her habere bu doğrudur demek yanlış.
|
Bu listeye bakınca ilginç her hangi bir şey göremiyorum. Bi insanın, özellikle akademik birinin çalıştığı yerdeki biriyle evlenmiş olması çok ilginç bir şey değil. Ona bakarsanız ben de eşimle aynı okulda çalışıyorum eş durumundan tayin isteyip yanına geldim ne var bunda? Bunu ortaya çıkartan uğraşıp hazırlayan kişi Böyle aptalca ve dayanaksız işlerle uğraşacağına torpille girenleri ortaya çıkarsa da birilerinin yüzüne yüzüne vurabilsek. Buna akıllı mantıklı kimse inanmayacağı gibi inananı da aptal yerine koyarlar ve bir daha doğru bir şey söylesen bile adam yerine koyup sözünü dinlemezler. Olur olmaz her şeyi haber yapan gazetecilere bu yüzden güvenmiyorum. Beyninizi kullanın biraz. Gerçek haksızlıkları, dönen torpilleri araştırın.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 7 Şubat 2020; 10:47:8 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 7 Şubat 2020; 18:53:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |