Şimdi Ara

Gaziantep Aile Üniversitesine Hoşgeldiniz :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer Gaziantep Üniversite'sinde makamı olan bir kocanız/eşiniz varsa siz de akademik kadro alabilirsiniz. :))

Gaziantep Aile Üniversitesine Hoşgeldiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 7 Şubat 2020; 10:31:40 >

• Burda konuya yazık haram olsun bilmem hedi hödü yazan barzolara gerçekten üzülüyorum. Bu insanların geçmişi hakkinda en ufak bilgi yok.

Diyelim ki unide çalışan akademisyenim orda benim gibi çalışan bir kadınla evlilik yapamam mı ?

Yada daha önceden hem kendim hem eşim uni personeliyiz başka bir şehre tayin çıkınca birimiz anyada digerimiz konyadami çalışacağız eş durumu tayini diye bir konu yokmu.

Bu insanlarin listede isimlerinin olması usulsüzlük veya torpil yaptıklarına dair kanıt olarak yeterlimi?

Allah aşkına şu konuya yazan insanlar biraz beynini kullansın olasılıkları düşünsün hemen lince girmeyin.
    Burda kaynak verilmeyen bir haberi önceden de yapıldı diye doğrulamak çok şaçma önümüzde sadece bir liste var geçmiş haberlerde kimin ne iş yaptığı ne zaman geldiği ve nasıl geldikleriyle ilgi bilgiler vardı.Benim de okuduğum bölümde 2 hocamın eşleri aynı üniversitede öğretim görevlisi bu hocalarım malum zihniyettende değiller şimdi bunların isminide bir listeye koyim muhalifet torpili diye haber yapalım. Kaynaksız ve yeterli bilgi olmayan her habere bu doğrudur demek yanlış.
    Bu listeye bakınca ilginç her hangi bir şey göremiyorum. Bi insanın, özellikle akademik birinin çalıştığı yerdeki biriyle evlenmiş olması çok ilginç bir şey değil. Ona bakarsanız ben de eşimle aynı okulda çalışıyorum eş durumundan tayin isteyip yanına geldim ne var bunda? Bunu ortaya çıkartan uğraşıp hazırlayan kişi Böyle aptalca ve dayanaksız işlerle uğraşacağına torpille girenleri ortaya çıkarsa da birilerinin yüzüne yüzüne vurabilsek. Buna akıllı mantıklı kimse inanmayacağı gibi inananı da aptal yerine koyarlar ve bir daha doğru bir şey söylesen bile adam yerine koyup sözünü dinlemezler. Olur olmaz her şeyi haber yapan gazetecilere bu yüzden güvenmiyorum. Beyninizi kullanın biraz. Gerçek haksızlıkları, dönen torpilleri araştırın.
  • %99'u müslüman bir ülkede sıradan bir gün.
  • Canım şehrim ya,
  • Ya kardeşim iftira atmayın onlar orda evlenmiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çılgın kadroyla bilimin dibine vurulur :)

Gün gelecek canımızı emanet edecek doktor bulamayacağız canım ülkemde. Ondan sonra ağlayacağız Allahım biz nasıl bu hale geldik diye?

O gün geldiğinde yandaşlar yine söyler imamoğlu kaymaya gitmişti. Kılıçdaroğlu ssk'ı batırmıştı. Oy verecek yoktu falan filan.
  • Akademinin icinde bulundugu rezil durumu gosteren bir tablo daha.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sene olmuş 2020.. antep'e üniversite okumaya giden de ne bileyim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 7 Şubat 2020; 10:47:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Ya kardeşim iftira atmayın onlar orda evlenmiştir
    Burda konuya yazık haram olsun bilmem hedi hödü yazan barzolara gerçekten üzülüyorum. Bu insanların geçmişi hakkinda en ufak bilgi yok.

Diyelim ki unide çalışan akademisyenim orda benim gibi çalışan bir kadınla evlilik yapamam mı ?

Yada daha önceden hem kendim hem eşim uni personeliyiz başka bir şehre tayin çıkınca birimiz anyada digerimiz konyadami çalışacağız eş durumu tayini diye bir konu yokmu.

Bu insanlarin listede isimlerinin olması usulsüzlük veya torpil yaptıklarına dair kanıt olarak yeterlimi?

Allah aşkına şu konuya yazan insanlar biraz beynini kullansın olasılıkları düşünsün hemen lince girmeyin.

• Rhego kullanıcısına yanıt
    İnsanların bu olaya inanması için yeterli sebepleri var.
    Başka bir üniversitede de yaşandı benzer şeyler...
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Burda kaynak verilmeyen bir haberi önceden de yapıldı diye doğrulamak çok şaçma önümüzde sadece bir liste var geçmiş haberlerde kimin ne iş yaptığı ne zaman geldiği ve nasıl geldikleriyle ilgi bilgiler vardı.Benim de okuduğum bölümde 2 hocamın eşleri aynı üniversitede öğretim görevlisi bu hocalarım malum zihniyettende değiller şimdi bunların isminide bir listeye koyim muhalifet torpili diye haber yapalım. Kaynaksız ve yeterli bilgi olmayan her habere bu doğrudur demek yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 7 Şubat 2020; 18:53:10 >
  • Aslında anadoludaki pek çok üniversite böyle ana baba günü gibi şöyle fakülteleri filan gezin yada aynı fakültedeki bölümleri hep soyadlar benzer resmen bildiğin çaya giden komşu gibiler ülke dingonun ahırındanda öte sonra bu gibi yerlerden kalite bekliyorlar ne kalitesi yahu neyin kalitesi.
  • Yedikleri haram zıkkım olsun. Biz nasıl bir çağa denk geldik böyle?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1. Kadroya atanırken bekâr olup daha sonraları birbirleriyle evlenen öğretim üyesi çiftler var.
    2. Eşinin öğretim üyesi olmasından faydalanarak üniversitede kendine göre kadro açtırıp atanan öğretim üyeleri var.

Birincisi etik açıdan sorun olarak görülmez ve birçok üniversitede yaygındır. Hele çiftlerin kadroları farklı fakültelerde olursa çok dikkat çekmez.

İkincisi ise mücadele edilmesi gereken ciddi bir akademik etik sorunudur. Birincisiyle aynıymış gibi görünse de çok farklıdır ve hatta ister istemez birincisinin etik boyutuna şaibe karıştırmaktadır.
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Kaynak verilmesine ne gerek var ki?
    İsimler belli, üniversite adı belli.
    Bir zahmet isimleri arayın ünide...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

%99'u müslüman bir ülkede sıradan bir gün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dallas: Gaziantep sezon 1
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza katılıyorum benim öğrencilik zamanindada böyleydi 2000 2004 yıllarında. Bu liste tek başına benim için hiç bir anlam göstermiyor. Sonradan vasfı olmayan eş torpil ve nüfus kullanılarak hak etmediği göreve alinmismi onun incelenmesi belgelenmesi lazım.

Listeye baktığın zaman karı koca aynı kurunda görevli olarak görünüyor o kadar evelliyatı veya şartlar konusunda herhangi bir bilgi yok.

• neroavalon kullanıcısına yanıt
    Antep Fıstığı yetiştiriciliği okunur yahu. Antep fıstığını hem yer hem yetiştirirsin. Mis gibi meslek.

• Amerika'daki üniversitelerle ilgili bi kitap okumuştum, artık üniversite çalışanlarının coğu idari personel, akademik personel oranı cok düştü deniliyordu. Başka bir kitapta Amerika da üni diploması ile artık iş bulunamıyor, 4 yıl okumayıp işi işte öğrenenmek daha avantajlı deniliyordu.

hala daha üniversiteleri cok önemli şey zannedip giden kişiler de bu durumdan sorumlu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu listeye bakınca ilginç her hangi bir şey göremiyorum. Bi insanın, özellikle akademik birinin çalıştığı yerdeki biriyle evlenmiş olması çok ilginç bir şey değil. Ona bakarsanız ben de eşimle aynı okulda çalışıyorum eş durumundan tayin isteyip yanına geldim ne var bunda? Bunu ortaya çıkartan uğraşıp hazırlayan kişi Böyle aptalca ve dayanaksız işlerle uğraşacağına torpille girenleri ortaya çıkarsa da birilerinin yüzüne yüzüne vurabilsek. Buna akıllı mantıklı kimse inanmayacağı gibi inananı da aptal yerine koyarlar ve bir daha doğru bir şey söylesen bile adam yerine koyup sözünü dinlemezler. Olur olmaz her şeyi haber yapan gazetecilere bu yüzden güvenmiyorum. Beyninizi kullanın biraz. Gerçek haksızlıkları, dönen torpilleri araştırın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.