Şimdi Ara

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hakkında Sorularım Var Yardımcı Olursanız Sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Türkçe tıp fakülteniz komple türkçe mi yoksa %30 ingilizce mi?

-Fakülteniz diğerlerine göre zor mu?

-Fakülteniz bu yıl ne zaman açılıyor?

-kyk yurtları nasıl? yakın mı, rahat mı? tıp öğrencileri 2 kişi kalıyolarmış bir odada doğru mu?

• up

• Türkçe tamamen türkçe

Zor değil o kadar

Ne zaman açılacağı belli değil ama 25 eylül diyorlar

Kyk yurtları fakülteye baya yakındı ama depremden sonda yerleri değişti ve kesinliği yok şuan. Bazıları üni içinde bazıları baya uzak. 2 kişi kalma yok. Öyle bir şey direkt yok hatta üninin kütüphanesi depremde zarar gördü. Kütüphane bile yok şuan. Odalarda 4 kişilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergun Plak E kullanıcısına yanıt

hocam peki antep ingilizce'de türkçe eğitim verildiği söyleniyor. bu konu hakkında bilginiz var mıdır, sınavlar hangi dilde yapılıyor bu fakültede.

ve de fakültenize yakın 1+1, 1+0 evlerin kira aralığı nasıl aydınlatırsanız sevinirim

• Hocam ingilizcede türkçe anlatılıyor mu bilmiyorum ama gerçekse de şaşırmam doğrusu. Üniversiteye yakın ev konusunda bi fikrim yok. Çünkü tercih edenler ya antepli oluyor benim gibi ya da yurtta kalıyor ama şunu söyleyebilirim antep güneydoğuya göre gereksiz pahalı bir şehir. Fiyatlar biraz yüksek gelebilir.

• Ne kadar faydam dokunursa o kadar iyi. Ben sana genel bilgiler de vereyim. Antep rahat bir şehirdir ulaşım olsun insanı olsun genel itibariyle iyidir. Kampüs baya büyük ama bu ne kadar işine yarar bilemem hocam. Sosyal aktivite, konser vs. gibi şeyler az olur. Genel kitle de o kadar birbirine yakın değildi yani. Suriyeli oranı bi hayli fazla. Sana şöyle söyleyeyim amfide 300 kişiyiz. 100 ü yabancı. Böyle çok karamsar gibi profil çizmiş gibi duruyorum ama bu durumlar ne yazık ki ülkenin şuan genel sorunları. Diğer şehirlerden arkadaşlarla konuştuğumda da durum çok farklı değildi yani. Tabi ki istanbul ankara gibi yerlerde etkinlikler çok daha fazla ama bunlara ne kadar katılabilindiği muamma. Yabancı sorunu veya pahalılık diğer yerlerde de var

• Bu arada ben türkçe tıp seçebiliyorsam türkçe seçerdim. Sebebi ise büyük üniversitelerde bile yabancı dil sorun olabiliyorken biraz daha küçük şehirlerdeki hocalarda bu daha fazla sorun oluşturuyor. Ama sadece ingilizce geliyorsa da çok dert değil. Mantıken 4.sınıfın başından itibaren staj ve intörn senende de çok dert olmayacak çünkü hastanedesin zaten. Sadece sınavlarda sorun olabilir. O da kişiye bağlı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

teşekkür ederim hocam, ben de urfadayım .antepe gelirsem çok fazla kültür şoku yaşamama ama pahalılık ve fakültede bu kadar suriyeli oluşu beni bayağı rahatsız eder. sağ olasın

• Ne demek. Sen aklına takılan başka şeyler olursa özelden de yazabilirsin hocam

Ben zorluyo diye duydum genelde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.