Şimdi Ara

Gear Sport Ana Konu ve Kullancılar Kulübü (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
14
Favori
49.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu ben de merak ediyorum. Umarım bilen biri vardır da yol gösterir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pil suresi tizenle beraber cok iyi gidiyor bence.Xar surumu var TR ye donmedim.
    Suan tam 24 saatte %25 sarj harcamis.Rahat 3 gun goturuyor.Birde S10 la ters sarj olayi super oldu artik sarj standini her gittigim yere goturmeme gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Pil suresi tizenle beraber cok iyi gidiyor bence.Xar surumu var TR ye donmedim.
    Suan tam 24 saatte %25 sarj harcamis.Rahat 3 gun goturuyor.Birde S10 la ters sarj olayi super oldu artik sarj standini her gittigim yere goturmeme gerek yok.
    İlk güncellediğimde özellikle telefona bağladığımda çok daha hızlı bitiyordu ama normale döndü sonradan. Fakat güncellediğimden beri altimetre ağ hatası veriyor ve saatte wifiyi açtığımda otomatik bağlanmıyor şifreyi unut diyip tekrar girince bağlanıyor sizlerde de var mı bu sorunlar ve çözüm bulabilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh_userr

İlk güncellediğimde özellikle telefona bağladığımda çok daha hızlı bitiyordu ama normale döndü sonradan. Fakat güncellediğimden beri altimetre ağ hatası veriyor ve saatte wifiyi açtığımda otomatik bağlanmıyor şifreyi unut diyip tekrar girince bağlanıyor sizlerde de var mı bu sorunlar ve çözüm bulabilen var mı

Alıntıları Göster
    evet altimetre çalışmıyor.Wifi sorunu yok ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

evet altimetre çalışmıyor.Wifi sorunu yok ama

Alıntıları Göster
    Wifi çok önemli değil aslında ama altimetreye kesinlikle çözüm bulunması lazım. Kalibre edemediğimden saçma sapan değerler gösteriyor artık

• quote:

Orijinalden alıntı: dh_userr

Wifi çok önemli değil aslında ama altimetreye kesinlikle çözüm bulunması lazım. Kalibre edemediğimden saçma sapan değerler gösteriyor artık

Alıntıları Göster
    Ben hic edemedim soylemeseniz haberim olmazdi

• Arkadaşlar ben pil süresi azaldı konuşmaları geçti diye tizen 4’e geçmemiştim. Zamanla pil süresi düzeliyor anladığım kadarıyla. Bir de güncelleme ile yeni saat arayüzleri geliyor mu ya da özellikle Galaxy watch active’deki saat arayüzleri geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertt.g -- 23 Mart 2019; 23:29:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venus94

Hocam normal olarak gelmedi ben kendim kurdum
    Hocam ben gear sport kullanıyorum ve saat performansından hiç memnun değilim. Tizen 3 e geri dönmek istiyorum. Siz tizen 4 e nasıl yükselttiniz, tizen 3'ün setuplarını bulabileceğim site öneriniz var mı ?
  • ainstain A kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kaç mesaj öncesi paylaşmıştım tizen 4 TR ye dönme başlığı ile orada aslında tizen 3 romuna dönüyoruz. Sonra TR den tizen 4 güncellemesini yapıyoruz.
  • Tamam hocam teşekkür ederim kontrol edeceğim, sabah %93 den şimdi oturduğum yerde %84 oldu, güncelleme kendisi geldi, ama 10 gün oluyor ve hala pil performansı normalde dönmedi, tizen 3 e geçmek daha ağır basıyor. Teşekkür ederim. Takıldığım konu olursa sormak isterim :)
  • Beni tek şarj ile 4 gün götürdü tizen4

• Gear sport mu yoksa watch active almak mı daha mantıklı sizce şuan ?

• Vallex kullanıcısına yanıt
    Hocam çok yakın iki saat, fark Watch Active daha yeni sistem,kendisi zaten yeni bir cihaz, arayüzü daha iyi ama kullanımı ne derece rahattır bilmiyorum.Bende gear sport var ve küçük ekranda bezel kullanımı baya kolaylaştırıyor. Watch Active de bezel yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vallex

Gear sport mu yoksa watch active almak mı daha mantıklı sizce şuan ?
    Gear Sport bir ara 800 du.Shop samsung en son stogu 346 ya birakti gerci onlar mavi idi.Gear Sport'u 800-900 arasina bulursan Gear Sport.Watch Active kucuk ve cok cercevesi var+bezel yok bataryada ufak sporttan daha az gider.Sport alsan bence daha mantikli active pek olmadi gibi..
    Sport tizen 4.0 dan sonra cok stabil ve guzel oldu+bataryasida cok iyi gitmeye basladi 3 gun rahat batarya suresi veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 26 Mart 2019; 13:47:38 >
  • Gear sport 800 900e bulursam siyahını kaçırmadan alıcam ama stoklarda olmadığı için 1200 1300 civarında şuan o yüzden fiyat farkı olmadan yeni nesil almak daha mantıklı geldi ayrıca bedel olmaması benim için daha iyi duruşunu böyle sevdim ama tavsiyeleriniz için teşekkürler bir süre takipte kalıp 800 900e bulursam gear sport bulamazsam watch active alıcam

Ayrıca merak ettiğim 4gb hafıza diyor ama kullanılabilir ne kadar hafızası var saatin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vallex -- 26 Mart 2019; 16:54:40 >
  • Arkadaşlar Galaxy watchin temel kadranı tomcat de dahil yeni kadranlar eklemiş samsung. Bi bakın derim gerçekten güzeller. Şimdiye kadarkilerin hepsinden daha iyiler bence. İnşallah activein kadranlar da gelir.

• eyvahnecdet kullanıcısına yanıt
    Nerden bakıyoruz hocam? Bulamadım ben
  • Galaxy store uygulaması Saat kısmında saat şekillerinde

• Bu glaxy store a giriyorumda milyon tane saat şekli çıkıyor , samsungun kendi yayınladığı saatleri nerden bulabilirim.
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Samsung diye aratın. Sonra birini seçin satıcının diğer ürünlerine bakın

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.