Şimdi Ara

Gece bi varlık gelip vücuduma bişeyler yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür hastaydım halsiz düşmüştüm dün sabah eskişehirden geldik sabah yattım akşam kalktım bişeyler yiyip tekrar yattım gece 1 gibi karabasan basmış gibi oldu gözlerimle sağa sola bakabiliyordum ama haraket edemiyordum o rüya değildi biliyorum çünkü kendi yatağımdayım evin içini görüyorum sağa sola bakıyorum aynı eşyalar aynı oda aynı ortam böyle bi gölge gibi bişey geldi
    sırt üstü yatıyordum iki bacağımı kaldırıp başıma doğru katladı sonra 20-30 saniye belimden aşağıya doğru iki kalçamın arasının tam başaldığı hizaya yani anüsüme değilde bel hizasında kalça arasının tam başladığı yere geldi bişeyler yaptı uyku sersemi tam anlayamıyordum sonra bu kayboldu gitti herşeyi anlamaya başlayonca kortkum ürperti çöktü kalkıp koşa koşa anneme anlatıyım diye odasına gidiyim dedim hala haraket edemiyordum bende bağırırım o zaman dedim avazım çıktığı kadar bağırdım ama sesim çıkmıyordu bi kaç defa deneyince biraz biraz çıkar gibi oldu en son bi bağırdım annnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeee diye uyanmayı başardım hemen fırladım annemin yanına anlttım bunları tamam olum besmele çek sureleri oku yat dedi neyse gittim yattım bu sabah kalktığımda tarif ettiiğim yerde bi şişlik vardı ağrıda var kıl dönmesidir falan dedim daha bu korkunç olayı yaşadığım aklıma bile gelmedi az önce bu belimdeki şişlikle oynarken ekşisözlükte gece gelen siyah gölge diye yazıyı okudum birden bu rüyayı hatırladım parçaları birleştirdim şu an kafam çok karışık ben şu malum zihni okunan kişiyim uzaylılarmı illumunatimi artık kimse bi organizasyon benim zihnimi okuyor daha öncede konularını açtım bunun, yaş 25 yalanım yok şu ana kadar anlattığım şeylerde tek yalanım varsa allah belamı versin namaz kılmasamda allah din kitap inancı olan allahtan korkan biriyim

bu olay neyin nesi o gece gelen şey ne olabilir iyi geceler arkadaşlar

• psikiyatriye görün, şizofreni başlangıcı olabilirsin
  • buraya ne zaman bu konuları açsam şizofrenisin diyo herkes belimdeki şişlik neyin nesi o zaman
    burda bana şizofreni diyenlerin hepsi o bahsettiğim organizasyonun adamları beyler
    üstünü ört pas edip olaya şizofren süsü veriyorlar
  • uyku felcidir sebebi de vücut rüya görürken hareket edip zarar görmemek için vücudu kitler.normalde ilk olarak beyin uykuya dalar ve ardından bi salgı yayarak vücudu felç eder.fakat önce vücudu felç edince beyin açık fakat vücut kapalı olur bu da uyku felcidir diye biliyorum.benim de başıma geldi sanki beynim kararmış gibi hissedim göğsümde baskı hissettim.
  • okumayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düz Herif

okumayın

Eyvallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • He uzaylilar seni secti he. Zebanidir yat uyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karabasan ( yani üç harfliler) 12 yıldır bu durumdayım.

Tek çözümü abdestli uyumak ve dua etmek

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident Of Poseidon

uyku felcidir sebebi de vücut rüya görürken hareket edip zarar görmemek için vücudu kitler.normalde ilk olarak beyin uykuya dalar ve ardından bi salgı yayarak vücudu felç eder.fakat önce vücudu felç edince beyin açık fakat vücut kapalı olur bu da uyku felcidir diye biliyorum.benim de başıma geldi sanki beynim kararmış gibi hissedim göğsümde baskı hissettim.

Uyku felci filan değil bu, adam şizofren; Bilinçaltında bir şeyler görmüş işte, şu yazılarına baksana:

"zihni okunan kişiyim uzaylılarmı illumunatimi artık kimse bi organizasyon benim zihnimi okuyor daha öncede konularını açtım bunun"

• Kedidir o kedi

• malum zihni okuyan kisi ne

• Muhtemelen sen;

Korkak
    içine kapanık
    çekingen
    hayalperest birisin

Bu özelliklere sahip kişiye Karabasan gelme olasılığı %100 dür

• quote:

Orijinalden alıntı: Arabesque

buraya ne zaman bu konuları açsam şizofrenisin diyo herkes belimdeki şişlik neyin nesi o zaman
    burda bana şizofreni diyenlerin hepsi o bahsettiğim organizasyonun adamları beyler
    üstünü ört pas edip olaya şizofren süsü veriyorlar

Sen cidden üşütmüşsün kardeş.

• nerden baksan bi 10 bin kişi biliyodur zihnimin okunduğunu hatta belki 100 binden fazla kişi böyle zengin elit kesimin hepsi biliyor akllı telefonlarından girip düşündüğüm gördüğüm şeylere bakıyolar ama bu zihin okuma mevzusunu fakir dar gelirli kesimden bilen yok
  • Geçmiş olsun dostum hala orada nasıl yaşayabiliyorsun.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

uyku felcidir sebebi de vücut rüya görürken hareket edip zarar görmemek için vücudu kitler.normalde ilk olarak beyin uykuya dalar ve ardından bi salgı yayarak vücudu felç eder.fakat önce vücudu felç edince beyin açık fakat vücut kapalı olur bu da uyku felcidir diye biliyorum.benim de başıma geldi sanki beynim kararmış gibi hissedim göğsümde baskı hissettim.

Uyku felci filan değil bu, adam şizofren; Bilinçaltında bir şeyler görmüş işte, şu yazılarına baksana:

"zihni okunan kişiyim uzaylılarmı illumunatimi artık kimse bi organizasyon benim zihnimi okuyor daha öncede konularını açtım bunun"

Naber

• quote:

Orijinalden alıntı: ersanpars

malum zihni okuyan kisi ne

kardeş bunu bilen o kadar çok kişi var ki sen nasıl bilmezsin
    bi cihaz yardımıyla beynimin frekansından düşündüğüm duyduğum gözümle gördüğüm herşeyi aldığım kokuları beynimle ne algılıyosam kurduğum hayalleri rüyalarımı herşeyi öğreniyolar akıllı telefonlara aktarıyolar millet girip bakıyo mesala şimdi karşımda leptopu görüyorum sağa baktığımda masayı arkama baktığımda pencereyi o an nereye bakıp neyi görürsem millet akıllı telefonuyla canlı yayın gibi izliyor yada aklımdan bişey geçiriyim mesala içimden şu cümleyi geçiriyim
    "bu gün gitar kursunda mühürledim kalbimi şarkısını çalıyım bizimkilere"
    bunu düşündüm içimden diyelim akıllı telefonunda bu cümle çıkıyo
    onun bi ara yüzü var bi programı var nasılsa artık bilmiyorum beynim ne algılıyosa neyi üretiyosa hepsini telefona yansıtıyolar belki bi 10 bin kişi den daha fazla insan girip teleonlardan okuyo zihnimi

• quote:

quote:

bi cihaz yardımıyla beynimin frekansından düşündüğüm duyduğum gözümle gördüğüm herşeyi aldığım kokuları beynimle ne algılıyosam kurduğum hayalleri rüyalarımı herşeyi öğreniyolar akıllı telefonlara aktarıyolar millet girip bakıyo mesala şimdi karşımda leptopu görüyorum sağa baktığımda masayı arkama baktığımda pencereyi o an nereye bakıp neyi görürsem millet akıllı telefonuyla canlı yayın gibi izliyor yada aklımdan bişey geçiriyim mesala içimden şu cümleyi geçiriyim
    onun bi ara yüzü var bi programı var nasılsa artık bilmiyorum beynim ne algılıyosa neyi üretiyosa hepsini telefona yansıtıyolar belki bi 10 bin kişi den daha fazla insan girip teleonlardan okuyo zihnimi

dostum kesinlikle prof. bir destek al ( ben o ört pas edenler değilim )

• quote:

quote:

saglik durumun iyi degil ciddiyim. olmasi mumkun olmayan biparanoyaklik var bu dedigin okuma olayi zirvalamadan baska bisey degil. eger bu gercek olsa devlet bunu kullanir ve davalari/sorusturmalari vs gbi seyleri bulurdu. yani kisaca bi doktora gorunmende fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

Naber

İyi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.