Şimdi Ara

Gece bi varlık gelip vücuduma bişeyler yaptı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam kaçırılmış olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arabesque

2 gündür hastaydım halsiz düşmüştüm dün sabah eskişehirden geldik sabah yattım akşam kalktım bişeyler yiyip tekrar yattım gece 1 gibi karabasan basmış gibi oldu gözlerimle sağa sola bakabiliyordum ama haraket edemiyordum o rüya değildi biliyorum çünkü kendi yatağımdayım evin içini görüyorum sağa sola bakıyorum aynı eşyalar aynı oda aynı ortam böyle bi gölge gibi bişey geldi
    sırt üstü yatıyordum iki bacağımı kaldırıp başıma doğru katladı sonra 20-30 saniye belimden aşağıya doğru iki kalçamın arasının tam başaldığı hizaya yani anüsüme değilde bel hizasında kalça arasının tam başladığı yere geldi bişeyler yaptı uyku sersemi tam anlayamıyordum sonra bu kayboldu gitti herşeyi anlamaya başlayonca kortkum ürperti çöktü kalkıp koşa koşa anneme anlatıyım diye odasına gidiyim dedim hala haraket edemiyordum bende bağırırım o zaman dedim avazım çıktığı kadar bağırdım ama sesim çıkmıyordu bi kaç defa deneyince biraz biraz çıkar gibi oldu en son bi bağırdım annnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeee diye uyanmayı başardım hemen fırladım annemin yanına anlttım bunları tamam olum besmele çek sureleri oku yat dedi neyse gittim yattım bu sabah kalktığımda tarif ettiiğim yerde bi şişlik vardı ağrıda var kıl dönmesidir falan dedim daha bu korkunç olayı yaşadığım aklıma bile gelmedi az önce bu belimdeki şişlikle oynarken ekşisözlükte gece gelen siyah gölge diye yazıyı okudum birden bu rüyayı hatırladım parçaları birleştirdim şu an kafam çok karışık ben şu malum zihni okunan kişiyim uzaylılarmı illumunatimi artık kimse bi organizasyon benim zihnimi okuyor daha öncede konularını açtım bunun, yaş 25 yalanım yok şu ana kadar anlattığım şeylerde tek yalanım varsa allah belamı versin namaz kılmasamda allah din kitap inancı olan allahtan korkan biriyim

bu olay neyin nesi o gece gelen şey ne olabilir iyi geceler arkadaşlar

welcome to fight club

• Okumayın beyler tecavüz eden karabasan var
  • Gecmis olsun kardesim.
    Bu tarz olaylarla karsilasiyorum.
    Genelde baskalarina zarar vermeyen tiplerde oluorlar.
    Seninde zarar verecegini sanmiyorum.
    Buna inanman zor lakin uzman bir destege istiyacin var.
    En azindan olayları idrak etme acısından sana yardimci olacaklardir.

İlk okudugumda belki sakadir dedim ama telefonla takip etme olayi kanımı guclendirdi.

En kisa surede bir hastaneye gitmelisin. Bu utanilcak bir durum degil bende arada giderim.
    Kulak burun bogaz yada cildiye gibi bir bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1CD3AB5A -- 14 Kasım 2014; 12:31:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.