Bildirim
GECERSİZ KREDİ KARTİ SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aynı şekilde daha önce alış veriş yapabildiğim kk ile yeni yılla birlikte kabul etmemeye başladı. Ne yaptım beceremedim. Yeni TR hesabı açıp enpara kartını tanımladım. 60 lira aktararak oyun aldım. Ama 2. Para transferinde yine kabul etmedi. Parayla oyun alamiyoruz ben hiçbir şey anlamadım bu işten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony gercekten cok kotu bir firma. Şu an 7 ceddine sövüyorum...
bende oyun almayı denedim daha önce plus aldığım kartla fakat kartı kabul etmiyor bi türlü . oyunu geçtim 1 hafta sonrada plus üyeliğimde bitecek -
sorunu çözen olursa bilgilendirsin lütfen.deneiyorum deniyorum olmuyor... -
bendende plus hesbımdan kredi krtı bilgisi istiyor 6 qy var bitmesine plus oyunlarıda indiremiyorum hesabı şifresini pc ye yazmıştım onuda bulamıyorum allahtan adam gibi oyun vermiyorlar -
Ben de daha önce yaşadım ve bir den fazla kez başıma geldi şu son 2 senede
TR psn adı altında uk psn kullanıyoruz o yüzden sony aradağınız taktirde herhangi bir yardımları söz konusu değil.(denemeyin daha fazla kredi kartı kullanın türkçe karekter kullanmayın vs.)
Aynı gün içerisin de birden fazla kez bu işlemi gerçekleştirip hata alırsanız psn geçici olarak block duruma geçiyor herhangi kartı deneseniz de aynı hatayı alırsınız.
Durumun çözümü kredi kart adresi ve bilgileri eksiksiz olarak doldurup tam uyumla türkçe karekter kullanmayacaksınız ki bu da yüz kişiden 1-2 sine çözüm sağlamış bir durum.
Malesef diğer psn lerde ki ön ödemeli kart veya paypal gibi eklentiler olmadığı için psn den alışveriş etmenin tek yolu kalıyor özellikle böyle indirimin olduğu zamanlar da psn hiç bir işe yaramıyor.
Sonra Türkiye den neden satılmıyor satın almaya çalışanların yüzde ellisi bu durumdan sıkılıp us psn vs geçip 1-2 dk için card alıp oradan aktif ediyorlar biz ise Türkiye psn adı altında çıldırmaya mahkum olarak kalıyoruz.
yakın bir zaman da bunun çözümü olacağını sanmıyorum.
Size tavsiyem 1 haftadan önce zorlamamanız yoksa 15 güne kadar block olabiliyor.
-
block yediğimizi anlayabiliyormuyuz herhangi bir uyarı veriyor mu ? -
Hiçbir uyarı vermiyor.Denedikce hata veriyor benim başıma geldi 15 gün beklemek zorunda kaldım sonra düzeldi.2.sinde çok zorlamadım ozaman da 1 hafta bekledikten sonra düzeldi bir kriteri yok aynı bilgileri aynı şekilde giriyorum kendi kendine düzeliyor.Nasıl bir sistemleri var kendileri bile bilmiyor. -
Allah kahretsin ps plusimi yenileyemiyorum. Su an copten farki yok ps4'un!!!
Sıkıntı yapma kardeş düzelir
Başka hesap aç şimdilik 14 gun deneme suresi ile idare et.
Sony'i Allah'a havale ediyorum bıktım artık yemin ederim bıktım, lan yıl olmuş 2016 çin nufüsunun yarısı bu işi yapar dünyanın teknolojisini geliştiren bir japon firma yapamıyor walla kafa atıcam bıktım artık. an error occured'unu öpeyim sony. Sunny bile senden iyi online alışveriş sitesi yapar, allah seni nası biliyosa öyle yapsın. Lan sana ne benim adresimdeki kapı numarasından................... bıktım walla billa bıktım artık.
Paramla rezil oluyorum, her oyun alışımda yeni bir macera yaşıyorum, hanım dalga geçiyor, sen daha oyun alamıyorsun bırak oyun oynamayı diyor....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 13 Ocak 2016; 9:03:12 > -
Selam
Bendeki durum daha enterasan evde oğlanların ps4 ü var benim kartım kayıtlı , bende yılbaşında kendime ps4 aldım aynı kartı tanıttım plus+fifa+battlefield aldım sonraki gün bir dlc almak istedim kart bilgileriniz hatalı dedi 5-6 kez denedim olmadı sonra oğlan ların ps4 deki aynı kartla onlara bir oyun almak istedim oldu.
Eskiden xbox da takla atardık kart kabul ettirmek için şimdi psn de uğraşıyoruz. -
Arkadaşlar kredi kartı sorunun bir çözümü yok . Açık ve net . -
quote:
Orijinalden alıntı: inciteen
Arkadaşlar kredi kartı sorunun bir çözümü yok . Açık ve net .
neden yok? ya abi bugun milyon tane site var, 3 dk içinde alışveriş yapabileceğimiz, sony neden çözemiyor valla anlamıyorum kardeş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Swords Of Fate
quote:
Orijinalden alıntı: inciteen
Arkadaşlar kredi kartı sorunun bir çözümü yok . Açık ve net .
neden yok? ya abi bugun milyon tane site var, 3 dk içinde alışveriş yapabileceğimiz, sony neden çözemiyor valla anlamıyorum kardeş.
Hocam bizde anlamıyoruz sebebini . Ancak şahsi görüşüm Tr Psn'in makyajlı Us Psn olmasından kaynaklanıyor . Bu işlerden pek anlayan birisi olmadığım için görüşüm bu yönde ...
Bu arada En para kartım ile defalarca denememe rağmen kabul etmemişti bugün şansımı deniyeyim dedim birden kabul etti . Olacak iş değil gerçekten . -
Benim başıma geldi online bankacılıktan işlemlerine baktım bekletilen ödeme vardı bitince çalıştı ne zaman bekleyen ödeme olunca çalışmıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X