Şimdi Ara

Geforce 1050ti driver bulamama sorununu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci el gigabyte geforce 1050ti model bir kart aldım. Şu kart oluyor kendisi.http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gtx1050-ti-4gb-oc-gddr5-256bit-dx-12-nvidia-ekran-karti.html

Her neyse bu kart için hangi driveri indirdiysem "Bu NVIDIA grafik sürücüsü, Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir" hatasını aldım.

Kullandığım Windows 10 sürümü son sürümde güncel değil ve güncellemeleri kapattım çünkü son sürüme guncellersem hergun aktif olarak kullandığım solidworks programı hata vermeye başlıyor.

Sizden ricam windows 10u son sürüme guncellemeden bu kartın driverini yuklememe yardım etmeniz.

Not:https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezueldue-bu-nvidia-grafik-sueruecuesue-windowsun-bu-sueruemueyle-uyumlu-degildir.363020/ bu linkteki çözüm yolunu denedim ama maalesef işe yaramadı.

Teşekkürler.

Arkadaşlar kart sahte olduğu için böyle bir problem olma ihtimali olabilir mi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumta -- 9 Mayıs 2018; 12:29:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartı nereden aldın nvidianın sitesine girip kartını ve Windows sürümünü seçip indirip yüklendiğinde bu sorunu yaşıyorsan çok garip bende orjinal lisanslı bikgisayarımda Windows 10 sürüm 1703 kullanıyorum driver sorunu yaşamıyorum başka bir bilgisayardada dene kartı sorunsuz çalışıyor ise sende yazılımsal bir sorun var denebilir ama başka yerdede soeun var ise kart bozuk denenilir

• Birde satan kişi mining için özel bios v.s atmış ise oda sorun çıkartabilir eski sürücülerden birini dene olmaz ise

• quote:

Orijinalden alıntı: onr1818

Kartı nereden aldın nvidianın sitesine girip kartını ve Windows sürümünü seçip indirip yüklendiğinde bu sorunu yaşıyorsan çok garip bende orjinal lisanslı bikgisayarımda Windows 10 sürüm 1703 kullanıyorum driver sorunu yaşamıyorum başka bir bilgisayardada dene kartı sorunsuz çalışıyor ise sende yazılımsal bir sorun var denebilir ama başka yerdede soeun var ise kart bozuk denenilir
    Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim dediğiniz gibi kartı aldığım ilanda aynı karttan 4 adet var diyordu bunuda mining için kullanıldığına yorabiliriz. Peki mining için özel bios atilmissa bunu nasıl anlarız ve nasıl düzeltiriz.

Ayrıca kart 3 ay kullanılmış ve ben bu kartı 800 liraya aldım. Sizce kaziklanmis miyim.

• Dumta D kullanıcısına yanıt
    Kart üzerinde yapılan oynama sonucu kart garanti dışı kalmış olabilir satan arkadaşla iletişme geçip iade etmek istediginizi kartın çalışmadıgını belirtin bios olayınıda sorun geçmiş olsun iadeye yanaşmaz bios modlama olayınıda düzeltmez ise dolandırılmış olabilirsiniz son çare faturasıyla beraber teknik servise gönderirsiniz orasıda şans umarım hallolur sorununuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NVidia forum moderatörüne göre Windows 10'un 1511 veya üstü bir versiyonu yüklü olması gerekiyor, bunun hiçbir çözümü yokmuş:

quote:

I am sorry but you need build 1511 or higher for Pascal based GPUs. No way around it

https://forums.geforce.com/default/topic/940758/geforce-1000-series/windows-build-10240-drivers/post/4899806/#4899806

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.