Şimdi Ara

GELECEGE DÖNÜŞ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

abartmıyorum

hayatımın filmidir
    üstüne tanımam

milyon kere oturur izlerim sıkılmam
    gelmiş geçmiş en mükemmel filmdir benim için

hepsiburadada trilogy dvdsi var mı?
    hemen bakıcam varsa alıcam

+999999999999999999999999999999999999999999999
  • yıllardır tvde yayınlanmıyomu? yapmayın. star da arasıra çıkıyor.o zaman çıktığında burdan haber werelim.
  • YABANCI flimlerin icinden en sevdigim asla bıkmadan binlerce kez izleye bilecegim bir flim serisi.. bende 3 flimde var. cdlerini aldım.. ve martin felc degil kas hastalıgına yakalanmişti..
  • benimde çok sevdiğim bir film...

ilki 1985 yapımıydı galiba...?

seri hangi yıllarda çekildi bilen varmı..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lloyd Banks

bu filmin VCD veya DVD si varmı piyasada veya alış-veriş sitelerinde!!!

biliyosanız lütfen link yazın!!!!

merhaba ben de orjinal dvdleri var dvd-r isteyenler varsa kopyalayıp verebilirim, 3 film 3 dvd 12 ytl,
    özel msj atın ltf
  • Martincfly doktor ve tabiki einstein bir klasik benim gözümde
    http://www.imdb.com/find?q=back%20to%20the%20future;tt=on;nm=on;mx=20

sırasıyla 85,89 ve 90 da cekilmiş harika bir seriydi
  • Evet benim de en sevdiğim filmdir.
    386'ımda GD 2 ve GD3 oyunlarınım vardı.
    3 VCD'si de şu anda var.
    Her repliği ezberledim.
    Filmdeki mantık hatalarına kadar çok düşündüm...
    Mesela 2. filmde arabayı çalıp zamanı kıran yaşlı biff'in geleceğe dönebilmiş olması.
    Bir de 3. filmde geçmişe gittiklerinde bir zaman makinası daha, dolayısıyla benzin olması gerekliliği.
    Bir küçük hata da 2. filmin sonunda yıldırım çarpan arabanın hız kazanmadan gitmesidir. (Bu fiziksel olarak görmezden gelinebilir ama diğerleri filmin iç tutarlılığını bozmakta ne dersiniz?)
    Bir ilginç anekdot, gerçek hayatta Delorean Motors Company'nin, yeni kurulacak dizayn ekibine Marti ve Doktoru davet etmeş olmasıdır.
    Bu filmi en son TRT verdi. Zırva bir çeviri yapmışlar, bana çok garip geldi. 88 mili 150 km diye çevirmişler mesela. Ama harika filmdi. Hep izliyorum, izleyeceğim. Kardeşime de geleceğe dönüş ruhu aşıladım bile

• Harbidende çok deli bir seri...

İzlediiğin en ii filmlerdendir bunlar...

Bende celallendim netten divxini indirek bare şunnarın (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardadeniz

Evet benim de en sevdiğim filmdir.
    3 VCD'si de şu anda var.
    Her repliği ezberledim.
    Mesela 2. filmde arabayı çalıp zamanı kıran yaşlı biff'in geleceğe dönebilmiş olması.
    Bir de 3. filmde geçmişe gittiklerinde bir zaman makinası daha, dolayısıyla benzin olması gerekliliği.
    Bir küçük hata da 2. filmin sonunda yıldırım çarpan arabanın hız kazanmadan gitmesidir. (Bu fiziksel olarak görmezden gelinebilir ama diğerleri filmin iç tutarlılığını bozmakta ne dersiniz?)
    Bir ilginç anekdot, gerçek hayatta Delorean Motors Company'nin, yeni kurulacak dizayn ekibine Marti ve Doktoru davet etmeş olmasıdır.
    Bu filmi en son TRT verdi. Zırva bir çeviri yapmışlar, bana çok garip geldi. 88 mili 150 km diye çevirmişler mesela. Ama harika filmdi. Hep izliyorum, izleyeceğim. Kardeşime de geleceğe dönüş ruhu aşıladım bile

tebrik ediyorum
    sende bttf koliksin

bu arada delorean firması davalık olup kapanmıştı :(
    ancak şu an amerikada bir firma 20-30 bin dolar karşılığ sıfırını üretiyor.araç 210 beygirdi yanılmıyorsam
    fan clubları falan var

şaka bir yana o arabayla caddede dolaşmak kadar zevkli bir şey olamaz
    ferrariden daha çok göz toplar üzerinde

• quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

quote:

Orjinalden alıntı: ardadeniz

Evet benim de en sevdiğim filmdir.
    3 VCD'si de şu anda var.
    Her repliği ezberledim.

tebrik ediyorum
    sende bttf koliksin

bu arada delorean firması davalık olup kapanmıştı :(
    ancak şu an amerikada bir firma 20-30 bin dolar karşılığ sıfırını üretiyor.araç 210 beygirdi yanılmıyorsam
    fan clubları falan var

şaka bir yana o arabayla caddede dolaşmak kadar zevkli bir şey olamaz
    ferrariden daha çok göz toplar üzerinde

+99

• film kelaml sunal filmi gibi bişey...
    izle izle bıkmıyorsun, bıkamıyorsun
  • aynen
  • Alın size benden hediye. Filmin orijinal set planı. (1500x1267)

• saol kardeşim
  • wallaha ne diyeyim küçükken çok severdim
    zevkle ve tekrar tekrar izlediğim harika filmler serisi...
  • uh geleceğe dönüş dvdsi hazırlamıştım bende tam, 1-2-3 ü divx olarak patlattım valla
  • Back to the future serisini bende çok seviyorum sadece kafama şöle bişe takıldı.

1. Filmde Doktor ve Marty geçmişe gidiyo ve annesiyle babasının hayatını değiştiriyo. Geleceğe döndüğünde Annesi babası zengin olmus, arabası var ve biff bunların uşağı olmus falan. Herşeye şaşırıyo vs.

yani sunu solemek istiyorum, Gecmisteki yaptıkları degisikler beyinlerinde olusmuyormu? gelecege dondugunde aptal gibi aa aa nolmuş falan diye herif. Bana filmin birtek buraları şaçma geliyor.

Ayrıca Filmde Oynayan Mcfly ve Biff Ailesi hepsi genç sadece makyajlarla yaşlandırılmış falan super ya.

Ayrıca Şehir merkezi bariz belli set yani maket. vs.

Ama çok güzel bi film helal olsun.

Keşke Devamı yapılabilse.

Bendede 3 film divxleri var. Bonus disclerini merak ediyorum. Filmin nasıl yapıldığı, set görüntüleri vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyho -- 20 Mart 2005, 18:05:46 >
  • yıllar öncesini teknolojisine ragmen efektler gercekten harika
  • Tüm BTTF koliklere yeniden selam!
    quote:

1. Filmde Doktor ve Marty geçmişe gidiyo ve annesiyle babasının hayatını değiştiriyo. Geleceğe döndüğünde Annesi babası zengin olmus, arabası var ve biff bunların uşağı olmus falan. Herşeye şaşırıyo vs.

Burda şöyle bir açıklama keşfettim kendimce: Birden fazla zaman varsa birden fazla yaşam var. Bu Marty'nin geleceğe döndüğünde teröristlerden kaçan kendini görmesi gibi bir şey. Yani aynı anda 2 aynı kişi. Ama aslında aynı kişiler değil. Ne kadar çok zaman yolculuğu o kadar çok kişi üretebilir. Ama bu film içinde açıklanıyor. (Karşılaşma paradoks ya da şok yaratır) Yalnız dediğin durum, zamanda yolculuk konusunda akla daha uygun görünüyor ve Frekans filminde dediğin gibi olmuştu. Ama bence BTTF'nin kurgusuna ters düşmüyor. Mesela şu da var: Zamanı değiştirdikten sonra fotoya bakıyorlar ve görüntü tam o anda kayboluyor. Eee bunları da görmezden gelmeliyiz bence...
    Film; tekrar eden ilginç ikileme, üçlemlerle dolu ve bunlar her gördüğümüzde bizi gülümsetiyor:
    Kaykay vakası; hey o arkandaki nedir! vakası; Biff,yaşlı biff ve Tenın, her üç filmde arabanın ardından dönerek düşen plaka... Harika harika...

• ben cok seviyorum bu filmleri yaa
    hala izliyorum tekrerları olduğunda
    bi aralar cizgi filmleride vardı ozaman da cok güseldii
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.