Şimdi Ara

GELECEGE DÖNÜŞ!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanının en iyi bilim kurgu filmiydi Ama artık tv lerde göremiyorum çok sevdiğim bir filmdi.
  • cok zeckli ve eglenceli bir filmdi, ama artik gorunmuyor tv ekranlarinda..
  • dediklerin çok doğru...
    bu filmi seven biri olmanı tuttum
    birçok şeyi iyi yakalamışsın...
    yaşlı bif in kendi geldiği zamanına geri dönmesi gerçektende mantık hatasıydı... değiştirdiği zaman boyutuna gitmesi gerekirdi..
    bu benim de gözümden kaçmış...

quote:

Mesela şu da var: Zamanı değiştirdikten sonra fotoya bakıyorlar ve görüntü tam o anda kayboluyor. Eee bunları da görmezden gelmeliyiz bence...

bu konuyu daha öncede burada
    zaman makinesi diye bir topicte konuşmuştuk:

http://forum.donanimhaber.com/m_1990547/mpage_1/key_//tm.htm#1990547

maddenin zamanda geriye dönüşümü mümkün değildir... yani o fotoğraftaki insanların yokolması gibi bir şey sözkonusu olamazdı..
    marti ve kardeşleri yokolacakmış... bu mantıken ters bir fikir.. senaryoyu heyecanlı yapmak için yapmışlar ama filmin konusu bozulmuş bu yüzden...

o kısmı çok saçma oldu.. hem bir kez çekilmiş olan resimde zamanda değişim oldu diye değişmez... zaten fotoğraftaki resmin değişmeside her tür fizik kanunuda aykırı bir şeydi...

• Bahsi geçen tüm mantık hataları doğrudur lakin Nasreddin Hoca'nın işine dönüyor iş. "Sen zaman makinesi yapılıp geçmişe, geleceğe gidileceğine inanıyorsun da, fotoğrafın silineceğine mi inanmıyorsun?"
  • BTTF 'dan çok fazla şey beklemek ayıp olur bence. Şimdi tekrar düşündüm.

Belkide Marty geçmişe gitmeseydi. Doktor belkide zaman makinasını icat edemiyecekti ve o can yeleğini giyemicekti vs.

BTTF2 'de ise Biff geçmişe dönüp dergiyi verdiginde, kendi gelecegine donuyo ama DR ve marty 1985'te kendi geçmişlerine dönemiyorlar vs.

Yani aslında 3 filmde saçmalıklarla dolu ama ben yinede seviyorum. Geçmiş ve geleceği çok güzel gösteriyorlar. 2015'de michael jackson bembeyaz estetik olmus ekranda konuyo falan. Arkada Beat it yada thriller calıyodu yanlıs hatırlamıyorsam. Uçan arabalar vs.

2005 e geldik uçan bişe yok henüz.
  • benimde en sevdigim filmdi hele o profesorun tipi cok hoşuma gidiyordu bide su en son bölümdemi neydi bi kovboy sahnesi vardı göğsüne metalmi ne koyuyoduda ölmüyordu martin mcfly ondan sonra tavuksun sen diyordu beef sonra sinirlenip adamı bi güzel benzetiyordu....süperdi yaw
  • film çok iyiydi ya en çok da sahneye çıkıp Johny be good' u çalarken milletin şaşkınlık içindeki surat ifadesini ve filmin o kısmını çok seviyorm
  • izlediğim ve çok etkilendiğim filmlerden biriydi
  • Back to the future serisini unutmak mümkün mü??Defalarca izler ama bıkmazdım ama siz de takdir edersinizki sinema sektörü sürekli gelişiyor ve çıkan yeni yapımlar bu paralelde kendini yeniliyorlar
    Bu bağlamda bu tarz filmlerden hoşlananlara önerebileceğim bir film de Butterfly Effect.. gerçekten harika bir kurgu yeni bir tarz diyebilirim ..Tabii filmde eğlence yok duygusallık hakim herzaman için bu tür yolculuklar olumlu sonuçlar vermeyebiliyor..izleyin pişman olmayacaksınız..
  • Kesinlikle izlediğim ve hiç bıkmadığım en iyi film serisi star da ki dublajıda çok iyiydi
  • Gerçekten izlenmesi zevkli ve keşke bitmese dedirtecek bir filmdi.Şu aralar hiç çıkmıyor özledim valla.
  • bende bttf hastasıyım da bukadar kısı ye sorsam daha ıyı cevap alırım
    sanırım 2 deydı tam hatırlamıom gecmıse donup babasıyla karsılastıı zamanda ustune radyasyon kıyafetı gıydıkten sonra babasını korkutmak ıcın evıne gırıyoduya kulagına wolkman nı taktıktan sora Eddie van HALEN nın bı sarkısı calıo hankı sarkısıydı o bılen varmıydı
  • Butterfly effect gerilim korku drama. Ne alaka BTTF'la.
  • Var arkadaşım biri geleceğe dönüş diğeri geçmişe(farklı bir tarz olsa da) bu açıdan bi bağ kurmuştum..

quote:

Orjinalden alıntı: Ertugrul12

herzaman için bu tür yolculuklar olumlu sonuçlar vermeyebiliyor..izleyin pişman olmayacaksınız..

Bu açıdan bakılması gerektiğini de söylemek istemiştim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertugrul12 -- 21 Mart 2005, 23:35:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gtcx65

Kesinlikle izlediğim ve hiç bıkmadığım en iyi film serisi star da ki dublajıda çok iyiydi

hakkaten bu filmin dublajını çok iyi yapmışlardı helal olsun
  • işte GMC manyakları

• mükemmel bi fılmdi ama eskıdı be babacımm
  • robert zemeckis ve steven spielberg tarafından yapılmış bir başyapıttı
    bende hem dvd olarak hem divx olarak trilogy albümleri var
    hastasıyım yani
    hala sıkılmadan izlerim
    isteyenlerle dvdlerimi (türkçe altyazılı) takas edebilirim.kopya ama 3 ü de var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardadeniz

Evet benim de en sevdiğim filmdir.
    386'ımda GD 2 ve GD3 oyunlarınım vardı.
    3 VCD'si de şu anda var.
    Her repliği ezberledim.
    Filmdeki mantık hatalarına kadar çok düşündüm...
    Mesela 2. filmde arabayı çalıp zamanı kıran yaşlı biff'in geleceğe dönebilmiş olması.
    Bir de 3. filmde geçmişe gittiklerinde bir zaman makinası daha, dolayısıyla benzin olması gerekliliği.
    Bir küçük hata da 2. filmin sonunda yıldırım çarpan arabanın hız kazanmadan gitmesidir. (Bu fiziksel olarak görmezden gelinebilir ama diğerleri filmin iç tutarlılığını bozmakta ne dersiniz?)
    Bir ilginç anekdot, gerçek hayatta Delorean Motors Company'nin, yeni kurulacak dizayn ekibine Marti ve Doktoru davet etmeş olmasıdır.
    Bu filmi en son TRT verdi. Zırva bir çeviri yapmışlar, bana çok garip geldi. 88 mili 150 km diye çevirmişler mesela. Ama harika filmdi. Hep izliyorum, izleyeceğim. Kardeşime de geleceğe dönüş ruhu aşıladım bile

Bir çok Geleceğe Dönüş hayranıyla yıllardır filmi tartışmama rağmen yukarda bahsettiğin hataları fark edemedim. Belki de bu yönetmenin ve izleyicilerin gözünden rahatlıkla kaçabilen büyük hatalardır. Yıllar sonra bu konu başlığı altında okuduğumda çok şaşırdım.

Yıllar sonra izlediğimde acaba göze batan efektler ve oyunculuk görecek miyim diye geçen gün üçlemenin divx'ini dikkatle izledim. Siz de izleyin, sanki günümüzde çekilmiş gibi hala heyecanla izlenebiliyor.

• bence üzerine film yapılmadı.hep bi DeLorean arabam olsun istemişimdir.Marty McFly'yı ve tabiki Doc Emmett Brown'nu (sanırım öldü A.R.E.) kim unutabilirki.hepside benim kahramanlarımdı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.