Şimdi Ara

GELECEGE DÖNÜŞ!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

Bir çok Geleceğe Dönüş hayranıyla yıllardır filmi tartışmama rağmen yukarda bahsettiğin hataları fark edemedim. Belki de bu yönetmenin ve izleyicilerin gözünden rahatlıkla kaçabilen büyük hatalardır. Yıllar sonra bu konu başlığı altında okuduğumda çok şaşırdım.

Yıllar sonra izlediğimde acaba göze batan efektler ve oyunculuk görecek miyim diye geçen gün üçlemenin divx'ini dikkatle izledim. Siz de izleyin, sanki günümüzde çekilmiş gibi hala heyecanla izlenebiliyor.

Ben de öyle kısa sürede farkedemedim. Seriyi 5-6 kere falan izledikten sonra biff in zaman kırma olayını ve arabanın hızlanmadan gitme olayını kendim farkettim. Geçmişte arabanın olması gerekliliğini ise bizden de hastalıklı bir BTTF'ciden öğrendim. Evet, farkedilmiyor... Zaten farkettikten sonra da mantıksal bir açıklama yapmaya çalışıyorsun. Mesela biff'in zamanı kırdığında geleceğe dönebilmesini, sonuçta doktor ve marty'nin olayı düzeltecek olmasının kaçınılmazlığına bağlamıştım. Biraz saçmalamıştım anlayacağınız, ama insan BTTF'yi sevince, ona toz kondurmuyor, bilirsiniz.

Bu arada DMC'yi de GMC'den ayrılan en iyisini ben bilirim havasında hastalıklı bir eleman kurmuş, bildiğim kadarıyla. Bu 2 tonluk çelik ve benzin canavarı araba iş yapmayınca firma batmış. Bu makinalardan 4000 tane üretilmiş dünyada. Bununla 88 mil yapmak var dimi?...

• bende gelcge donus filmlerinin buyuk bi hayranıyım ama arkadaslarım benim bu konuyu herde dile getirmemden bıkmıslar dalga geciolar hayallerimi anlatıyorum yine dalga geciolar(Bir ZAMAN MAKINESI YAPMAK O DA YANİ)
  • bencede cok ii film serisiydi
    ama en cok geleceğe gittikleri filmi seviyorum
  • gençliğimizin en güzel filmlerinden biriydi
  • bu topiiği actıgım ii oldu sanırım
  • Sinema konu başlıkları altında ne zaman geleceğe dönüş açılsa kimse dayanamaz bir bakar. Sevilen ve hiç bıkılmayan konu.
  • valla hala ızlerım olsa..ee nerden ındırcez fılmı deyın bakım ya..
  • Kesinlikle minimum hata, çok iyi sürükleyici ve düşündürücü bir hikaye.. Hala seve seve izlerim.. Sağlam filmdir.. 20 senelik olmasına rağmen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gostik

valla hala ızlerım olsa..ee nerden ındırcez fılmı deyın bakım ya..

ben şahsen arezden indirdim dün...altyazılarını da indirdim.

warezde ve kazaa dada vardır mutlaka
  • Filmi ne zaman izlesem beni şölee bi çocukluk zamanına geri götürür war ya o nassı bi hazdır insanın içi ısınır.
    (Bi de aynı hazzı "Yeraltı canavarı" die bi film wardır o verir bana.).Back to the future 1-2 dehşet_üL wahşet tir.3 gereksizdir.(ama kıyamam!!!)Bi de Biff'in şu lafı ve klasik yanıtını severim:

Hey Mekfılaaay! Yoqsa sen tavuk musun ha!!!
  • Benimde hayatımda izlediğim en güzel 5 filmden 3 ü bu serinin filmleri. özellikle senaryo+oyunculuk+kurgu süper. üstüne film tanımam
  • herkese katılıyorum
  • marty nin gerçek hayatta hastalıkla mücadele içinde olduğunu biliyoruz peki doktor yaşıyormu bide DMC nin çıkardığı başka araç varmı ? tşkkr.
  • bıkmadan seyredilebilen, tekrar tekrar izlenince bile keyif veren ve böyle bi makina yapılabilir mi gerçekten diye düşündüren film serisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus -- 29 Mart 2005, 12:25:08 >
  • Güzel Eğlenceli bir seriydi
  • tek kelimeyle hastası olduğum tek film,gerçekten stardaki dublajlarda karakterlerle çok iyi özdeşmişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lloyd Banks

bu topiiği actıgım ii oldu sanırım

hemde çok iyi

• arklar martynin 1. bolumde gıtarla caldıgı sarkıyı arıyorum?
  • Benimde hayatım boyunca en çok sevdiğim üçlemelerden biri olmuştur. Back To The Future için dünya genelinde şöyle denilir herhalde; Dünya daki herkesin sevdiği tek film

quote:

Orjinalden alıntı: j.sparrow

arklar martynin 1. bolumde gıtarla caldıgı sarkıyı arıyorum?

aradığın şarkı burda;
    http://www.allost.ru/soundtracks/info/37 listenin sonundaki şarkı, zaten anlarsın. indirmek için şarkıları seçip bir kaç kere disket işaretine tıklayınca yeni bir pencere açılıyor oradan indiriyorsun...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.