Benimde hayatım boyunca en çok sevdiğim üçlemelerden biri olmuştur. Back To The Future için dünya genelinde şöyle denilir herhalde; Dünya daki herkesin sevdiği tek film
aradığın şarkı burda; http://www.allost.ru/soundtracks/info/37 listenin sonundaki şarkı, zaten anlarsın. indirmek için şarkıları seçip bir kaç kere disket işaretine tıklayınca yeni bir pencere açılıyor oradan indiriyorsun...
hocam eyvallahta heralde sıtede sorun var bı turlu ındırmıyo.sende varsa eger bı zahmet upload edebılırsen cok makbule gecer valla.cok saol.
evet sitede bir problem var, şansızlık işte. ben en yakın zamanda albümü upload ederim artık...
size birşey itiraf edip kurtulmak istiyorum bu çileden
Benim formula 1 içinde en çok sevdiğim pilot Fisichella, yaklaşık olarak 2001 yılından beri onu tutarım, fakat herşeyin bir sebebi olduğu gibi bunun da br sebebi var, size biraz saçma gelebilir ama ben fisichella'yı Michael J. Fox'a benzediği için tutmaya başladım
Ankaradayım ve evimin yakınlarındaki dvdshop lara baktım ama bulamadım. DVD lerini gören var mı acaba gidip alabileceğim bi yer bilen varsa iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: X-Mas
bence üzerine film yapılmadı.hep bi DeLorean arabam olsun istemişimdir.Marty McFly'yı ve tabiki Doc Emmett Brown'nu (sanırım öldü A.R.E.) kim unutabilirki.hepside benim kahramanlarımdı.
Christopher Lloyd (Doc Brown) ölmedi.
Hort olmuş D:
Tüm serilerini izledim.Gayet güzeldi
Harika bir film serisiydi şuan yayınlansa halen izlerim,marty felç değilde MS hastası diye biliyorum beyin fonksiyonlarını kaybetmiş falan sanırım zor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme