Şimdi Ara

Gelecekte hangi bölümler bitecek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben koü eem mezunuyum, 7 yıllık seniorum ve 800 dolara çalışıyorum. CTIS tanıdığım 8 yıllık junior ve 5600 dolar kazanıyor. Harran tıp mezunu bir tanıdığım var o da 2k dolara çalışıyor

• Ctis başlamış mı ki bitsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendimin Celladıyım kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/ctis-mezunlari--156654094

• Forumdaki ctisçilerin bölümlerinin iyi olduğunu kendine ve başkalarına ispatlamak için bu kadar yırtınması bile bir şeylerin yanlış olduğunu gösteriyor. Attığın paylaşımdaki Dumlupınar CENG mesajı da ziyadesiyle isabetli. Biraz daha çalışıp üst seviye CENG'e girebilsen kendini bu kadar yırtmıyordun şuan, ama puanın ona yetse de ctis seçerdin değil mi "yazılımcı etiketi mühendis etiketinden daha iyi" çünkü

• Kendimin Celladıyım kullanıcısına yanıt

EA'da ilk 200 bekliyorum, sabancı cs'e girme ihtimalim var ama BİLKENT'te kalmayı tercih ediyorum. son 1 ayda yerli yabancı bir çok forumda dolandım. akademi düşünsem ctis çöp ama sektörde olmak isteyen bir sofeng için ideal bölüm. boş haterlık yapmayın.

• Kendini bunlara inandırabilmen için yapman gereken mental jimnastiği sadece yerli yabancı tüm forumlarda dolaşarak yapabilirsin zaten. ctis'te kalma sebeplerin arasında muhtemelen bölümüne edilen hakaretler sonucu terk etmeyi yedirememen olması ayrı üzücü. Millet böyle konular üzerinde kendi tabanıba sıkmayıp CENG geçerek parasını kazanırken izlersin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendimin Celladıyım -- 9 Temmuz 2024; 0:9:32 >
  • Bilgisayar öğretmenliği (ctis,ybs vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boniek -- 9 Temmuz 2024; 1:57:27 >
  • Boniek kullanıcısına yanıt

Sen nerede okuyorsun paşam

• Senin üniversitenden çok daha kötü bir yerde

• Boniek kullanıcısına yanıt

Ee niye giremeyeceğin yere çamur atıyorsun iüç ee’ci misin yoksa

• Olm ctis sadece senin uninde mi var

• Loky19 kullanıcısına yanıt

dandik knk diğerleri

• Bölümde sadece sizin uni var galiba

ctis diyince aklıma sadece bilkentteki geliyor. Diğerlerinin puanına ilk defa baktım. Aslında yazılabilir de bi halta yarayacağını sanmam.

• Olm sabancı yaz kurtul işte yav. konuyla ilgili sıfır bilgim var fakat sen de içten içe tereddüt ediyorsun gibi duruyor dışarıdan. hazır böyle sıralama geliyorken sabancı yazar ne istiyorsam onu okurdum ben şahsen

• recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt

Çok düşündüm, araştırdım şu an aklımda bi tereddüt yok. Rahatımı bozmaya değmez, aile evinde rahat rahat takılıyorum. Sabancıda tek kişilik yurt yokmuş ben iki kişiyle uyuyamam.

• Aile evi yurt muhabbetleri kişisel. böyle düşünüyorsan ve kafanda tereddüt yoksa dert değil zaten milletin ne dediğinin pek bir önemi kalmıyor. ben ctis ne bilmiyorum oturduğum yerden yazarım ctis biter aga ya diye ciddiye alınmamalı burdakı birçok insan da ctis ne bilmiyordur seni tilt etmek için yazıyodur

• Hocam sadece bir unideki bölümü iş yapıyorsa zaten iş alanı kisitlidir ve ölü bir meslektir. Şimdi atıyorum marmarada boş bir bölümden mezun olan herkes cok para kazansa bu o boş bölümü dolu yapmaz ki.

yok olaya öyle bakmak yanlış.Bilkent ctis bilişim dünyasına teknik eleman yetiştiriyor network uzmanı, siber güvenlikçi, yazılım mühendisi vs. gibi o sebeple iş alanı kısıtlı olamaz.

bölüm boş olsa benim gibi takıntılı ve pragmatist biri yazmazdı zaten. forumdaki çoluk çocuk tayfası çamur atıyor. bilkent cs birincisi almanya google'a backendci olarak girmiş, ctis'ten mezun biri de hollanda spotify'da back-endci mesela, benzer işleri yapıyorlar.

tabii ki bu kadar yüksek puanla almasının sebebi bilkent, ayrıca bu bölüm neredeyse bilkent kadar eski 94'de açıldı. yeditepe'de kıbrıs doğu akdenizde falan okunacak bölüm değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 9 Temmuz 2024; 6:15:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.