Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

suan ileri tarihli hiçbirşey yok sanırım tarih yaklaşınca başvurmamız gerekiyor?

hocam approval date değil girdiğiniz projenin validty date yazan kısmı önemli hemen hemen tüm projeler açık şuanda mail atın ilgilendiklerinize
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)

SON DAKİKA:ORGAN MAFYASININ SON OYUNU GENÇLER ÜZERİNDE...

Avrupa gezi projesi düzenlediklerini söyleyerek yaklaşık 200 Türk öğrenciyi kaçıran şebeke kayıplara karıştı.
    Öğrencilerin aileleri heryerde çocuklarını arıyor.Mafya özellikler sağlıklı ve yetişkin olabileceğinden 18-30 yaş grubunu hedef alıyor.

Bedava yol,yemek masraflarını karşılayacağını söyleyerek öğrencileri kandırıp avrupa seyahati yaptırarak kandıran organ mafyasını yakalamak an meselesi...

Kaynak:Hürriyet, Milliyet, Fotomaç, The new times,Cosmo politan, Ya seydi bilmem neydi haber ajansı

Sağol böbrekleri kurtardık.

• Örnek başvuru metni var mı acaba?
    Resmi dille yazmak gerekecektir, ona göre mail atardık.
  • Eğitim durumu gibi bi şey gerekli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

yurtdışındaki bazı dağlara tırmanmak için bi proje oluşturmaya çalıştık. ama uyduracak kılıf bulamadık. bi de tüm klup mühendislik okuduğu için projeyi hazırlama kısmında çok fazla zaman da ayıramadık. bu tip bi emsal proje var mı bildiğiniz ?

Avrupa Birliği veya Ulusal Ajans ( Türkiye AB Bakanlığı ) bu tip projelere pek destek vermiyor daha çok gençlik değişimleri,kültürel ziyaretler,eğitim vs. alanlara para ayırıyorlar.Kılıf bulmakta cidden zor bir konu olsa gerek

usta benim müzik anlamında bir proje oluştu kafamda. müzikal anlamda diyeyim , bu tarz projeler nasıl olur sence. ayrıntı istersen özel mesajdan gönderirim

• İlgimi çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

Orijinalden alıntı: koperni

vay arkadaş, biri internet sormuş, biri boş boş oturabilir miyiz demiş. lan bu kadar mı asosyalsiniz

İnternetten sadece online oyun oynandigini zannetmiyorsun umarim?
    Sevgilimle gorusmek icin kullanabilecegim baska bir yontem varsa aklinda buyur soyle.

he kardeş, avrupaya gidip internetsiz kalacaksın. endişe etmek için on numara bi şey bulmuşsun kendine

• Msjm bulunsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Cok basarili bir program universiteyi bitirdigim gibi ilk yapicagim seylerden biri dil konusundada eminim faydasi olur.

Benim asil merak ettigim nokta yemek ve barinma bunlarla ilgili biraz daha ayrintili bilgi verirmisiniz ayrica anladigim kadariyla ekstra ucrette verilmiyor.

Ben 3 ülke gördüm, Mayıs Ayında 8 Aylık Finlandiya Maceram başlicak.Kısa dönemlerde otelde kalıyorsun yani ben hep otelde kaldım 3-4 yıldızlı en fazla pek lüks değil ama
    idare eder.Yemekleri otelden yiyorsun,konaklamada ordan tabiki. Uzun dönemlerde öğle yemeği veriyorlar ayrıca sana ev kiralıyorlar apart daire tarzı tüm giderler
    avrupa birliğinden sen sadece sigara veya akşamları içki paranı veriyorsun tabi içersen

benim bildiğim en fazla 2 yere gidilebiliyor... ?

• quote:

Orijinalden alıntı: |Perseus|

Eğitim durumu gibi bi şey gerekli mi?

Bu projelerde herkes eşitmiş. Eğitim dikkate alınmıyormuş.

Keşke yazın işim olmasaydı ya da üniversite bitmiş olsaydı 1sn düşünmezdim hemen İngiltere'ye başvurur uzun dönemlik çıkmasını isterdim.
  • Okul bitsin başvurucam. Bir kaç sorum olacak,
    Country ve Town gitmek istediğim yerler mi yoksa bizim geldiğimiz yer mi ?
    Theme'yi neye göre seçeceğiz ? Orda yapacağımız iş mi ?
    Alttaki 3 kutucuğu doldurmamıza gerek var mı?

edit:Öylesine doldurup tıkladım bir liste çıktı. Burdan mail atıp mı başvuruyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glukhovsky -- 1 Mart 2013; 1:30:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Okul bitsin başvurucam. Bir kaç sorum olacak,
    Country ve Town gitmek istediğim yerler mi yoksa bizim geldiğimiz yer mi ?
    Theme'yi neye göre seçeceğiz ? Orda yapacağımız iş mi ?
    Alttaki 3 kutucuğu doldurmamıza gerek var mı?

edit:Öylesine doldurup tıkladım bir liste çıktı. Burdan mail atıp mı başvuruyoruz ?

hocam ben dolduruom hic bişe cıkmıyor :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Adamlarla kontak kuruyoruz bir şekilde mail veya telefon ;

1- Ardından bizden ne tür belgeler istiyorlar ?

Diyelim ki bizi kabul ettiler ;

2- Vize konusu ne oluyor ? Yardımcı oluyorlar mı ?

3- Uçak biletlerini bize nasıl gönderiyorlar ? Karşılama var mı havaalanında ?

4- Hafta sonu verdikleri dil kursları ingilizce mi yoksa gittiğimiz ülkenin ana dili mi ?

1- Başvuru formunu dolduruyoruz,cvmizi ve kendimizi tanıtan bir word belgesi yazıyoruz ( aile,hobiler,yurtdışı tecrübesi varsa onu,neden projeye katılmak istiyoruz vs.)

2- Eğer proje 3 aydan kısaysa istek yapıyorlar vizeyi çok rahat alıyorsun resmi avrupa birliği projesi zaten.Schengen vizesi alacağın için istediğin ülkeye gir çık onunla.
    Ancak 3 aydan uzunda oturma izni alıyorsun yine istek yapıyorlar bu vizeden daha güzel neredeyse vatandaşlık hakların oluyor gittiğin ülkede.

3-Uçak biletlerini ucuz yoldan ( economy class ) onlar alıyor veya oraya gittiğinde parasını alıyorsun. Karşılama ülkeden ülkeye değişiyor bence pekte gereği yok daha zevkli kendin bulman

4-Dil kursları yerel dilde mesela ben mayısta Finlandiya'da Fince kurs almaya başlicam inşallah

komik olcak ama ingilizce mail arıyoruz dimi

• 1- Ortalama kaç saat çalışılıyor?
    2- Dil kursu için ayrıca bir para veriyor muyuz?
    3- Schengen vizesini alıp Avrupaya gidince çalışmaktan vazgeçip bu vizeyi Interrail yapmak amacıyla kullanabilir miyiz?
    4- Şirketin ayarladığı otel odası veya evde kaç kişi kalıyor, kalan kişiler de farklı ülkelerden herhalde, ortalama yaş kaç acaba?
    5- Arkadaşımla aynı ülkeye gidip aynı işe girip aynı yerde kalma ihtimalim var mı?
    6- Kısa dönemi seçtim ve 2 ay kalmam gerekti diyelim. Ancak 1 ay kalıp geri dönmek istedim. Dönebilir miyim yada döndükten sonra bu imkanı bir kez daha kullanarak Avrupa'ya gidebilir miyim?
    7- Cebimize konulan harçlık bulunduğumuz ülke tarafından mı yoksa Türkiye tarafından mı karşılanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmek arası sakız -- 1 Mart 2013; 2:34:31 >
  • forumdan basvurup giden oldumu hic ??

• Mesajım bulunsun. Tutar bu konu
  • Ben şu anda Polonyadayım fakat bunlarla hiç alakası yok, erasmus öğrencisi olarak geldim
  • Takip
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.