Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • peki bu proje sonrası gittiğimiz ülkede kalma imkanı oluyor mu?
  • Merhabalar,

Nisan ayında girdiğim mülakatlardan geçerek Polonya'nın Lodz kentinde 1 yıllık EVS projesine kabul edildim. Ev sahibi kurum projenin hala onay beklediğini ve Haziran ayı gibi netleşmesini beklediklerini belirttiler. Fakat ne yazık ki hala ses seda yok, kendileriyle son olarak Temmuz ayının başı gibi görüştüğümde diğer projelerinin sonuçlarını beklediklerini bu sebeple de net bilgi veremediklerini ancak proje onaylanır onaylanmaz haber vereceklerini söylediler. Bu işte bir tuhaflık var gibi geliyor bana, bu saatten sonra projenin hala onaylanma şansı var mıdır?. Daha önce herhangi bir EVS projesinde yer almış olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi rica etsem? Aylardır bekleme durumundayım ve sinirlerim bozulmaya başladı artık.
  • Daha önce EVS yapmış arkadaşlar konuyu hortlatıyorum yardım edebilirmisiniz ?
  • Merhabalar bu yaz evs yapmak istiyorum, basvurulara ne zaman nasil baslamaliyim ? Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden başlamanız iyi olur, yaz ayı için projeler yayınlanıyor, geri bildirim alıp karşılıklı iletişime geçmek zaman alabiliyor çünkü.
  • valla gördüğünüz hepsine başvurun. zaten çoğu geri bile dönmüyor. dönen olursa da eğer sizinde ilginiz dahilindeyse gidin. ben de öyle yapıyorum. önceden ilgi alanım olsun, şehir olsun vs. diye filtre koyuyordum hiç cevap alamadım. gördüğünüz tr vatandaşı kabul eden hepsine başvurun. çok fazla talep var. hele batı avrupa ülkelerine. o yüzden seçilmek biraz şansa bakıyor. tabiki motivasyon mektubu falan önemli ama düşen taleplerden sizin çıkmanız, girip okumaları mektubunuzu falan tamamen şans.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.