Bildirim
GENÇLER TIKLAYIN PLSSSS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: ceza_5665
evet başlıyorum BU SONY ericsson larda oparatör logosunu nasıl kaldırabilirim olamaz böyle bişey ya dün gece turkcell i aradım oparatör logosunu kaldırsınlar diye kadın bana deli gözüyle baktı
-
Bırak ban ı şimdi nasıl olcakquote:
Orijinalden alıntı: cyber-shotquote:
evet başlıyorum BU SONY ericsson larda oparatör logosunu nasıl kaldırabilirim olamaz böyle bişey ya dün gece turkcell i aradım oparatör logosunu kaldırsınlar diye kadın bana deli gözüyle baktı
-
quote:
Orijinalden alıntı: ceza_5665
Bırak ban ı şimdi nasıl olcak
Alıntıları Göster
-
yaw kaldırma dursun ne zararı var...quote:
Orijinalden alıntı: Ghost RideR
Alıntıları Göster
-
ya kardeş ekrana bi tane hatun resmi koydum oparatör logosu o kadar büyükki hatunun yüzü gözükmüyo ya olamaz öyle bişeyhhquote:
Orijinalden alıntı: K084K
yaw kaldırma dursun ne zararı var...
Alıntıları Göster
-
far manegerden operatör logosunu silebilirsiniz ama yerini şimdi tam hatırlamıyorum olup olmadığınıda bilmiyorum ben silmiştim bişi fark etmedi:Dquote:
ya kardeş ekrana bi tane hatun resmi koydum oparatör logosu o kadar büyükki hatunun yüzü gözükmüyo ya olamaz öyle bişeyhh
Alıntıları Göster
-
operatör logosu kalksaydı ii olacaktıquote:
ya kardeş ekrana bi tane hatun resmi koydum oparatör logosu o kadar büyükki hatunun yüzü gözükmüyo ya olamaz öyle bişeyhh
Alıntıları Göster
-
turkcelli arayıp söylersen logoyu kaldırcam diye tabi deli gözüyle bakarquote:
Orijinalden alıntı: scor
operatör logosu kalksaydı ii olacaktı
Alıntıları Göster -
harbiden yawquote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
turkcelli arayıp söylersen logoyu kaldırcam diye tabi deli gözüyle bakar
Alıntıları Göster
sekretere ne dedin
logoyu kaldırınmı dedin -
aslında kaldıırılsa çok iyi olur.nası olmaz böle bi seçenek teefonda.ama sende müşteri hizmetlerine açılan ilginç telefonlar sıralamasına girebilecke bir şey sormuşsun.sanada bravoquote:
Orijinalden alıntı: Ghost RideR
harbiden yaw
sekretere ne dedin
logoyu kaldırınmı dedin
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 11 Mart 2007; 22:05:15 >
-
quote:
Avea kullan, hani logosu daha küçük o bakımdan yani...
-
kardeş aradım turkcell'i hatun alo der demez oparatör logusunu kaldırmak istiyorum dedim kadın da bu konu da bizim yapacagımız bişey yok falan dedi bi de teşekkür ederiz aradıgınız icin dio uyuz oldummmmmquote:
Orijinalden alıntı: mTmquote:
Avea kullan, hani logosu daha küçük o bakımdan yani...
-
bak sen kadının yaptığına çok ayıp etmişquote:
kardeş aradım turkcell'i hatun alo der demez oparatör logusunu kaldırmak istiyorum dedim kadın da bu konu da bizim yapacagımız bişey yok falan dedi bi de teşekkür ederiz aradıgınız icin dio uyuz oldummmmm
Alıntıları Göster -
Kalkmaz.quote:
Orijinalden alıntı: Legend tirAn
bak sen kadının yaptığına çok ayıp etmiş
Alıntıları Göster -
quote:
kardeş aradım turkcell'i hatun alo der demez oparatör logusunu kaldırmak istiyorum dedim kadın da bu konu da bizim yapacagımız bişey yok falan dedi bi de teşekkür ederiz aradıgınız icin dio uyuz oldummmmm
Alıntıları Gösterquote:
Çok doğal değil mi müşteri temsilcisinin söylediği ?
-
bence en mantıklısı turkcellin kendi logosunu mesajla veya netten tekrar istemek son bir kez kontorlerin gidecek ama diger logodanda kurtulmus olursun...quote:
Orijinalden alıntı: 2wickyquote:
Çok doğal değil mi müşteri temsilcisinin söylediği ?
Alıntıları Göster
-
hayırlı olsun...quote:
Orijinalden alıntı: mdemirbilek3521
bence en mantıklısı turkcellin kendi logosunu mesajla veya netten tekrar istemek son bir kez kontorlerin gidecek ama diger logodanda kurtulmus olursun...
Alıntıları Göster -
Servis menüsünde varmıydı hatırlamıyorum. istersen bir bak
sol*sağ sağ * sağ * -
maalesefquote:
Orijinalden alıntı: qe-none
Servis menüsünde varmıydı hatırlamıyorum. istersen bir bak
sol*sağ sağ * sağ *
Benzer içerikler
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- turkcell t10
- firmware nedir
- samsung galaxy s serisi
- snapdragon 8 gen 5
- şeffaf kılıf beyazlatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X