Şimdi Ara

GENÇLER TIKLAYIN PLSSSS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet başlıyorum BU SONY ericsson larda oparatör logosunu nasıl kaldırabilirim olamaz böyle bişey ya dün gece turkcell i aradım oparatör logosunu kaldırsınlar diye kadın bana deli gözüyle baktı

• quote:

Orjinalden alıntı: ceza_5665

evet başlıyorum BU SONY ericsson larda oparatör logosunu nasıl kaldırabilirim olamaz böyle bişey ya dün gece turkcell i aradım oparatör logosunu kaldırsınlar diye kadın bana deli gözüyle baktı

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber-shot

quote:

evet başlıyorum BU SONY ericsson larda oparatör logosunu nasıl kaldırabilirim olamaz böyle bişey ya dün gece turkcell i aradım oparatör logosunu kaldırsınlar diye kadın bana deli gözüyle baktı

Bırak ban ı şimdi nasıl olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza_5665

Bırak ban ı şimdi nasıl olcak

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost RideR

Alıntıları Göster
    yaw kaldırma dursun ne zararı var...

• quote:

Orijinalden alıntı: K084K

yaw kaldırma dursun ne zararı var...

Alıntıları Göster
    ya kardeş ekrana bi tane hatun resmi koydum oparatör logosu o kadar büyükki hatunun yüzü gözükmüyo ya olamaz öyle bişeyhh

• quote:

ya kardeş ekrana bi tane hatun resmi koydum oparatör logosu o kadar büyükki hatunun yüzü gözükmüyo ya olamaz öyle bişeyhh

Alıntıları Göster
    far manegerden operatör logosunu silebilirsiniz ama yerini şimdi tam hatırlamıyorum olup olmadığınıda bilmiyorum ben silmiştim bişi fark etmedi:D

• quote:

Alıntıları Göster
    operatör logosu kalksaydı ii olacaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: scor

operatör logosu kalksaydı ii olacaktı

Alıntıları Göster
    turkcelli arayıp söylersen logoyu kaldırcam diye tabi deli gözüyle bakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

turkcelli arayıp söylersen logoyu kaldırcam diye tabi deli gözüyle bakar

Alıntıları Göster
    harbiden yaw

sekretere ne dedin

logoyu kaldırınmı dedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost RideR

harbiden yaw

sekretere ne dedin

logoyu kaldırınmı dedin

Alıntıları Göster
    aslında kaldıırılsa çok iyi olur.nası olmaz böle bi seçenek teefonda.ama sende müşteri hizmetlerine açılan ilginç telefonlar sıralamasına girebilecke bir şey sormuşsun.sanada bravo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 11 Mart 2007; 22:05:15 >

• quote:

Avea kullan, hani logosu daha küçük o bakımdan yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: mTm

quote:

Avea kullan, hani logosu daha küçük o bakımdan yani...
    kardeş aradım turkcell'i hatun alo der demez oparatör logusunu kaldırmak istiyorum dedim kadın da bu konu da bizim yapacagımız bişey yok falan dedi bi de teşekkür ederiz aradıgınız icin dio uyuz oldummmmm

• quote:

kardeş aradım turkcell'i hatun alo der demez oparatör logusunu kaldırmak istiyorum dedim kadın da bu konu da bizim yapacagımız bişey yok falan dedi bi de teşekkür ederiz aradıgınız icin dio uyuz oldummmmm

Alıntıları Göster
    bak sen kadının yaptığına çok ayıp etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend tirAn

bak sen kadının yaptığına çok ayıp etmiş

Alıntıları Göster
    Kalkmaz.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Çok doğal değil mi müşteri temsilcisinin söylediği ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 2wicky

quote:

Çok doğal değil mi müşteri temsilcisinin söylediği ?

Alıntıları Göster
    bence en mantıklısı turkcellin kendi logosunu mesajla veya netten tekrar istemek son bir kez kontorlerin gidecek ama diger logodanda kurtulmus olursun...

• quote:

Orijinalden alıntı: mdemirbilek3521

bence en mantıklısı turkcellin kendi logosunu mesajla veya netten tekrar istemek son bir kez kontorlerin gidecek ama diger logodanda kurtulmus olursun...

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun...
  • Servis menüsünde varmıydı hatırlamıyorum. istersen bir bak

sol*sağ sağ * sağ *
  • quote:

Orijinalden alıntı: qe-none

Servis menüsünde varmıydı hatırlamıyorum. istersen bir bak

sol*sağ sağ * sağ *
    maalesef
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.