Şimdi Ara

General Klima Kullanıcıları Dostluk ve Dayanışma Başlığı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
255
Cevap
2
Favori
32.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim çalıştığım yerdeki duvara monte dc inverter general klma ile ilgili sorum var. Bundan yaklaşık 1 ay önce ilk takıldığında bir sorun yoktu ve baya baya soğutuyordu. Ancak şuan üflememe gibi bir sorunumuz var. Soğuk geliyor ancak çok çok az üflüyor ki fan seviyesi en yüksekte bunun nedeni ne olabilir ve çözümü nedir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Filtresine bakın belki tıkanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bps

Filtresine bakın belki tıkanmıştır.

Baktım filtresi çok kirli gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

quote:

Orijinalden alıntı: bps

Filtresine bakın belki tıkanmıştır.

Baktım filtresi çok kirli gözükmüyor.
    Bu duruma benzer bir durumu 2 kez kendi klimamda gözlemledim.5. kademe fanda olmasına rağmen 4. kademede imiş gibi üfledi, 2 dakika içinde kendiliğinden normale döndü.
    Bence birşeyler ters gidince klima kendini emniyete alıyor.
    Kurulumdan kaynaklanan bir hata olabilir.Servis çağırmalısınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 12 Ağustos 2014; 17:16:15 >
  • Şuan 4-5 saatlik periyotlarla yarım saat dinlendiriyoruz klimayı. Biraz işe yarar gibi oldu ama yinede tam verim alamıyoruz.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende uzun araştırmalarım sonunda generalde karar kıldım. 18lik lfca ve 12lik lmca modellerini aldık 20 mayıstan sonra kullanmaya başlarız izlenimlerimi yazarım buradan. Siz sorunu nasıl çözdünüz acaba problem ne imiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb.arkadaşlar bendede 2009 yılında aldıgım ve halende kullandığım Generl ASHB 18 LBDC İNVERTER CİHAZ VAR.Bu cihazın iç ünütesi geçen sene biraz hafifti bu sene iç ünütesinde insanı çok rahatsız edecek bir biçimde fan sesi mevcut tiz ıslık sesi ne benzer tabi garantisi çoktan dolduğu için başka bir servis çagırdım iç ünütenin fanını söktü fanın içi kartlı ve rulman degişmesi imkansız oldugunu söyledi servis iç ünüte fanı panasonik marka aramadığım yer kalmadı.ses çok rahatsız edici ve fanın içindeki rulman fan ile birleşik mil kısmının altı kartlı oldugu için rulman degiştirmesi imkansız.Cihazın ısıtması ve soğutması sorunsuz sadece iç ünütesinde fan sesi yüksek.Acaba forumdaki arkadaşlardan böyle bir sorun ile karşılaşan varsa bana yardım ederse çok sevinirim...Teşekkürler.Tüm arkadaşlara...
  • general ashg 12lltb almayı düşünüyorum. fiyatı ve a++ olması güzel.
    Ne dersiniz
  • ASHG24LFCC SPLİT KLİMA Modelini kullanan arkadaslar varmi acaba ?
  • General 18 lfca kullanalı 4 ay oldu kısacı bu klima için tabiri caizse Hayvan gibi ısıtıyor Hayvan gibi soğutuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex1010

General 18 lfca kullanalı 4 ay oldu kısacı bu klima için tabiri caizse Hayvan gibi ısıtıyor Hayvan gibi soğutuyor :)

55m2 mevki İzmir Dikili aynen dediklerinizi yapıyor müthiş klima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensei

quote:

General 18 lfca kullanalı 4 ay oldu kısacı bu klima için tabiri caizse Hayvan gibi ısıtıyor Hayvan gibi soğutuyor :)

Aynen öyle kışın ısındama yüksek fanda 56 derece ölçtüm havalar tam sısınmadı soğumada yüksek fanda 6 derece ölçtüm

• quote:

quote:

quote:

Aynen öyle kışın ısındama yüksek fanda 56 derece ölçtüm havalar tam sısınmadı soğumada yüksek fanda 6 derece ölçtüm

bu fan çıkışını öiçtüğünüz programın adı neydi, her telefonda çalışıyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: callottemre

quote:

quote:

quote:

bu fan çıkışını öiçtüğünüz programın adı neydi, her telefonda çalışıyor mu acaba?

Servis müdürünün yanında getirdiği cihaz ile ölçüm yapıldı bazı ayarları yapıldı cihazın ozaman ölçtü kıskaçları olan bi alet bluetooth ile çalışıyor ağız çıkışa sıkıştırıyorsun telefonda sıcaklığı gösteriyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.