Şimdi Ara

General Klima Kullanıcıları Dostluk ve Dayanışma Başlığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
255
Cevap
2
Favori
32.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İklimsa da rahat rahat yeter demişti 23 m2 yere 12.000 btu.

Klimanın ağız sıcaklığını ölçmeye çalışıyorum. Sessiz ( en düşük fan ) modunda 14 derece civarı üflüyor.

General klimayı o kadar övüyor ki herkes, ben gerçekten umduğumu bulamadım şimdilik.

Montajında da titiz davranmıştım. Vakum da yaptılar. Fakat montaj yapıp ölçüm yaparken iç üniteye bakır boruları bağladığı yerden ( rekor dedi galiba ) gaz kaçağı olduğunu söyledi eleman. Sonra orayı söküp tekrar sıkıştırdı falan. Sonra da gaz ekledi.

Ben r410 gazın eklenmesinin doğru olup olmadığını sordum ( forumdan edindiğim bilgilere göre gazın tamamen boşaltılıp yeniden 410 gazla doldurulması gerekiyordu ) eleman biz hep böyle yapıyoruz dedi. Sonra bayiye gidip durumu söyledim onlar da hep eksilirse tamamlıyoruz ama içiniz rahat etmezse boşaltıp yeniden doldururuz dediler.

Sonuçta eer cop oranları kağıt üstünde iyi olabilir ama ben şahsen memnun kalmadım. Çünkü tasarımını malzeme kalitesini ve işlevlerini de dikkate alıyorum klima alırken. Sadece motoruna bakıp araba almak gibi oluyor aslında sadece eer cop a bakıp bu klima süperdir demek.

Böyle olacağını bilseydim üç beş daha verip 18.000 inverter alırdım.

• Sayın MANADAM,Arkadaşım ben bendeki general klimayı övmüyorum.Gördüklerimi ve bu chazdan aldığım randımanı yazdım.Buyrun gelin siz izmirdeydiniz galiba manisa soma izmire yakın gelin görün chazın çalışmasını.Ben klimacı degilim ben buradaki general kullanan arkadaşların yorumlarını takip ettim geçen senedir ve geçen senede generali aldım iklimsadan.Benim odam 23 metre kare . ASHB18LDCZ plazma serisi var.Ben bu chazı kullanıyorum ve gayette çok memnunum evet sizin yazılarınızı okudum daha önce sizde general almıştınız olabilir bu chazlar kul yapısı size arızalı chaz denk geldi her halde ama geri vererek başka bir marka chaz aldınız Şu andada gayet memnunsunuz.Ben general satıcısı degilim sadece kullanıcısıyım benim yorumlarıma baglı kalarak chaz almayınız diger arkadaşlarında yorumlarını okuyunuz.Bendeki chaz iyi ben memnunum ama diger bir general kullanan arkadaş memnun olmayabilir onun için sadece bana baglı kalmayın.Saglıcakla kalın hayırlı RAMAZANLAR...

• Kaçıncı vaka bu ! Evvelce söyledik kaç defa "yeter" diyerek ucuza kaçıp düşük BTU'lu cihaz takanlar ancak hüsrana uğrayınca doğruyu görüyor maalesef.

General _Fujitsu grubu karizmayı fena çizdirdi bu sene
  • Arkadaşım ucuza kaçıp düşük btu taktırmak değil bu.

Benim odam 23 m2. Üç kez ayrı firmalardan keşif yapıldı. ( Airfel, bosch ve iklimsa ).
    Hepsi de 12 binliğin rahat rahat yeteceğini söyledi. Hatta 9 binlik yeter diyende oldu.

18 binlik deseler onu alırdım. Beşyüz lira için 1.500 lirayı çöpe atmaktansa.

Ancak bu general klimayı ben gerçekten beğenmedim. Pek çokbasit ucuz klimada olan fonksiyonlar yok.

Sağ sol üfleme kanatçıkları kesinlikle ayarlanmıyor. Yani görüntüde var ama yarım santim sağa sola ya dönüyor ya dönmüyor. Yarım santim sağa döndürseniz bile üflemeyi yine direk karşıya yapıyor. Dolayısıyla klimaya 45 derece açı ile oturduğumdan bulunduğum alan soğumuyor. Ayrıca aşağı yukarı otomatik kanat hareketi var ile yok arasında. Klimayı takan çocuk bile çalışmadığını düşünüp uzun uzun inceledi. En sonunda bu kadar oluyordur dedi gitti.

Oda içini soğutamıyor. Saatlerdir çalıştığı halde şu an 26 dereceye ya indi ya inemedi oda sıcaklığı.

Bence yanılgı kişilerin kendi kullandıkları ya da sattıkları klimaları gözü kör bir şekilde savunmaları. Artık bende general kullanıyorum ama maalesef savunamıyorum.

Evet bende general kullanıyorum ama açıkçası hiç beğenmedim. Bir klima sadece eer ve cop değerlerinden ibaret değildir. Kullanışlı olması da önemlidir. Klimanın fan bölümünde plastik parçaları geziniyordu paketi açıldığında. Spiral şeklinde kıvrılmış plastik parçaları. Tel ile içinden kendim söküp çıkarttım. 2.000 liraya satılan klimada olacak şeymidir bu ya.

• Kabahat klimacılarda. Ancak m2 bazında tavsiye baştan yetersizdir. Her evin kendine göre özel ısınma-soğuma durumları olur. Yeni binalarda artık ısı yalıtımı da var vs. Bu göz ardı edilen etkenler sanıldığından daha önemli olabilir.

Diğer taraftan ülkemizdeki oturma odaları için 12000 BTU tam yetmez iken 18000 BTU da fazla geliyor. Onun için nadir bulunan 14000-16000 BTU modelleri almasını tavsiye ederim özellikle oturma odasına klima alacaklara.
  • en az 14.000btu inverter güzel iş görürdü orda...
  • sayın manadam arkadaşım, gerçekten iclavak arkadaşımızı ziyaret edip forumla paylaşırsanız herkez size duacı olur. çünkü siz bu konuda maduriyete düştüğünüz için, sütten ağzınız yandığı için. generalin soğutma konusunu foruma en iyi bildirebilecek kişisiniz. iclavak arkadaşımızda yanlış yorumlamasın. kendilerine inanmıyor değiliz tabikide ama bu aralar baya bir şikayetler artmaya başladı bu klimalardan. bende geçen yıl bir yakınıma mitsubishi ve diğer kalite marklara gücü yetmeyince kampanyadan bu klimanın inverter 24000 btu modelini aldırtmıştım. klimayı görmüş değilim sadece değerlerine ve fujitsunun diğer markası olduğu için fayatıda katarak iyi bir markadır demiştim. bir arkadaşımın memleketindeki ailesinin evine takıldı. fakat şikayet vb yok şu ana kadar. insan yediği moku temizlemeli ben bu forumdaki eina arkadşımla fujitsu ile general aynıdır şeklinde geçen yıl diyaloğa girmiştim. eğer bu ürünler sevgili eina nın dediği gibiyse vay halimize kendinden forumun önünde özür diliyorum. gerçi kötü bir diyaloğumuz olmadığı halde. burası general topiği ama sayın FUJITSU cumhur bey klimalar aynı demişti bekliyoruz her iki topiğede onu.. ne yalan söyleyim paranın yokluğunda kampanyanın cazibesinden ben bile almayı düşünmedim değil.

bu günlerde ise ama fujitsu ama generalden bol bol şikayet gelmeye başladı. acaba bunlar kaliteyi iyice düşürdülermi. yoksa adettendir dünyadadan toplanan cihazlarımı bizlere kakalıyorlar..
    quote:

Orijinalden alıntı: MANADAM

sayn arkdasım inanın bir gün gelecem senin su klimayı görmege o kadar övüyırsunskişimdi gene bir arkdasa alcaz klima dün eve ugradı konustuk ne alacaım dedi ama ben kötü şeyler yasayınca şunuda al diyemem keşf bile yaptırmısken insan korkkuyor eger generalde sorun yoksa ondanmı alsakki sizdekiler tam olarak ne seri acba yazarsan kardes bizde onna göre bakak
    quote:

Orijinalden alıntı: iclavak

Z1mBaBwE.Arkadaşım doğru söylüyor.Bende General kullanıcısıyım Başka diger bir moda veya derece arttırma veya yükseltme fan hızlarını arttırma veya azaltma işlemi komutlarını yapmak için aynı tuşa iki defa basmamız gerekiyor.Bu işlemlerdede ekran silinmesi oluyor iki saniye içindede ekran yerine geliyor.Aynı işlemler saat ayarlarındada geçerli...

• quote:

Orijinalden alıntı: okyanus01

Arkadaşım ucuza kaçıp düşük btu taktırmak değil bu.

Benim odam 23 m2. Üç kez ayrı firmalardan keşif yapıldı. ( Airfel, bosch ve iklimsa ).
    Hepsi de 12 binliğin rahat rahat yeteceğini söyledi. Hatta 9 binlik yeter diyende oldu.

Ancak bu general klimayı ben gerçekten beğenmedim. Pek çokbasit ucuz klimada olan fonksiyonlar yok.

Sağ sol üfleme kanatçıkları kesinlikle ayarlanmıyor. Yani görüntüde var ama yarım santim sağa sola ya dönüyor ya dönmüyor. Yarım santim sağa döndürseniz bile üflemeyi yine direk karşıya yapıyor. Dolayısıyla klimaya 45 derece açı ile oturduğumdan bulunduğum alan soğumuyor. Ayrıca aşağı yukarı otomatik kanat hareketi var ile yok arasında. Klimayı takan çocuk bile çalışmadığını düşünüp uzun uzun inceledi. En sonunda bu kadar oluyordur dedi gitti.

Oda içini soğutamıyor. Saatlerdir çalıştığı halde şu an 26 dereceye ya indi ya inemedi oda sıcaklığı.

Bence yanılgı kişilerin kendi kullandıkları ya da sattıkları klimaları gözü kör bir şekilde savunmaları. Artık bende general kullanıyorum ama maalesef savunamıyorum.

Evet bende general kullanıyorum ama açıkçası hiç beğenmedim. Bir klima sadece eer ve cop değerlerinden ibaret değildir. Kullanışlı olması da önemlidir. Klimanın fan bölümünde plastik parçaları geziniyordu paketi açıldığında. Spiral şeklinde kıvrılmış plastik parçaları. Tel ile içinden kendim söküp çıkarttım. 2.000 liraya satılan klimada olacak şeymidir bu ya.

12.000 BTU klimanın 23 metrekare odayı 23 dereceye indirmesi çok zor bence. Normalde 26-28 civarı ayarlasanız hem oda yeteli soğuğa ulaşır, hem de klima tasarruf moduna geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

General ASHA12LGCZ yeni takıldı; ancak kumandadan tuşa basınca klima verilen komutu geç alıyor; kumandadaki yazılar gidip geliyor, pili yeniledik yine aynı sorun.
    Böyle bir sorun yaşayan var mı?

Kumandanın bu özelliğinden herhalde ilk ben rahatsız oldum forumda. Bu kadar kumanda kullanıyoruz hiç bir firmanın aklına gelmemiş bunu koymak.

Bu özellik ancak acemilerin işine yarar. Birde kumandasını yastığının altında saklayanlara.

Kesinlike gereksiz bir özellik. Kumandadan işlem yapmak epeyce marifet istiyor.

• 26 dereceye bile inmiyor zaten odanın sıcaklığı.

Esas sorun klimanın kanatçıklarında. Kanatçıkları hiç oynamamdığı için oda içinde ısı farkları oluşuyor. Klimanın tam karşısı daha soğuk. Biraz yanlarda iseniz sıcak. Isıyı dağıtamıyor bu klima. Ne sağ sol kanatçıkları oynuyor ne de swing salınım modu.

2.000 liralık japon malı diye geçinen klimaya yazıklar olsun. Biraz kullanıcı dostu olur o kadar para verilen ürün.
    Japon malı deyince yanlış anlaşılmasın General klima made in PRC yani Çin üretimi olduğu üzerinde yazıyor.
  • kardesim hic üzme tadlı canını kardes üzme ben ne etim geri verdim bazı marklarda müsteri memnuniyetsiligi diye ürün gerı alınyor hemen 1 ay gecmeden iade et kardesim hiç burda üzülem iklimsa sanırm sisinkisi bence %99 alırlar birazda dir etin inann alırlar ve paranızı bile geri alrsınız yazık burada üzmeyin kendisnizi para veryoz bunlara alın terinle kazan soka at olcak konu deil
    quote:

26 dereceye bile inmiyor zaten odanın sıcaklığı.

Esas sorun klimanın kanatçıklarında. Kanatçıkları hiç oynamamdığı için oda içinde ısı farkları oluşuyor. Klimanın tam karşısı daha soğuk. Biraz yanlarda iseniz sıcak. Isıyı dağıtamıyor bu klima. Ne sağ sol kanatçıkları oynuyor ne de swing salınım modu.

2.000 liralık japon malı diye geçinen klimaya yazıklar olsun. Biraz kullanıcı dostu olur o kadar para verilen ürün.
    Japon malı deyince yanlış anlaşılmasın General klima made in PRC yani Çin üretimi olduğu üzerinde yazıyor.

• Ya inşallah geri alırlar.
    Moralim bozuldu zaten bir de hesapta o kadar araştırdık. Araştırmadan gidip arçelik bosch alsaydım bundan daha çok memnun kalırdım galiba.

Yarın iklimsayı arıyacam zaten ilk iş. Kabul ederlerse 18 lik inverterle değiştiricem farkını verip.
    Gerekirse bana sattıklarından biraz ucuza iade etmeye bile razıyım.

Gerçekten inanamıyorum klimanın kanatlarının hareket etmeyişine. En dandik klima bile böyle değlidir ya.
  • aman ya ne ucuza gerı vermey ya bırakın bunları vala burayyı okuyolasalar yandınız siz baskın olcaksınız yumrugu masaya vurcasınız vede seve seve gerı alcaklar yokmu elınızde keşf kagıdı sokun gözlerıne iklimsa merkes yardım eder
    quote:

Ya inşallah geri alırlar.
    Moralim bozuldu zaten bir de hesapta o kadar araştırdık. Araştırmadan gidip arçelik bosch alsaydım bundan daha çok memnun kalırdım galiba.

Yarın iklimsayı arıyacam zaten ilk iş. Kabul ederlerse 18 lik inverterle değiştiricem farkını verip.

Gerçekten inanamıyorum klimanın kanatlarının hareket etmeyişine. En dandik klima bile böyle değlidir ya.

• quote:

Ya inşallah geri alırlar.

Ya sıkıntınızı anlıyorum fakat servisin problemini üstünüze almayın bırakın onlar çözsünler genel merkezlerine ulaşın yaptıklarını anlatın muhakkak yardımcı olacaktırlar... Şurda tüm olumsuz koşullar varsa 12000 lik klimada 24-25 m² yerede yetmeyebiliyor. Kendimden örnek vereyim 4 senelik klima 27 m² de son kat üstü teras yalıtımsız mekan, güney cephede hiç klima açmazsam 32 C° oluyor... Devamlı çalıştırmada nadiren 27 görülüyor getirebildiği 28 derece üflediği hava son fan hızında 14 derece daha aşağı bitek geceleri düşebiliyor... Markası Mit.Electric hadi buyrun yere göğe sıgmaz bir marka ama izolasyon ve tüm olumsuzluklar birleşti mi gerçektende bçyle olabiliyor, benimde yatay hava yönlendirmem çok sıkıntılı 20-25 derece saga sola ya dönüyor ya dönmüyor. Bende kurulumda vakumlamada olmamıştı bu sonbaharda gazı komple boşalttırıp yeni gaz ve vakum yaptırıcam bende kuşkulanıyorum bundan... Sizin garantiniz 3 sene merak etmeyin bir telefonda işi çözmek için paşa paşa gelecekler... İçinize sinmiyorsa Sharp 18000 btu spliti alabilirsiniz yada sharp inverter isteyebilirsiniz kolaylık sağlayacaklarını düşünüyorum hoşçakalın almış oldugunuz cihazda yabana atılacak bir makina değil tabi ama sonuçta bir panasonicte değil tabiii, Arçelik, Boschta bu paralara bu tarz bi cihaz alamayabilirdiniz birde onların kurulum ve beyaz esya zihniyetleri var çok daha farklı olumsuzluklar onlarda da yaşayabilrdiniz malesef işini layıkıyla yapabilecek servis çok az ve bu yaz sezonunda size denk gelmemeside bence normal ama vakumlama yapmamak hele hele gazı kaçırıp kafadan gaz ilave etmek R410 gazı için imkansız gazın kimyası bozulmuş oluyor... Aldığınız paradan aşağıya niye veresiniz bu dönemde böyle bişey yapmayın sakın hoşçakalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 15 Ağustos 2010; 23:01:46 >

• marka daikin model ftyn25gx klasik 9 luk klima kuzey cephe en fazla 16m2 çatı katı çatı yalıtımı gayet iyi duvar içten yalıtımlı ısı kaybı aldığı en büyük nokta yan daire duvarı orada herhangi bir ısıtıcı yok. fakat çatı yalıtımı komşu dairenin odasınıda hemen hemen kapsıyor. bugün konuyu başka bir arkadaşada yazdım. bnim klimayı 24C ayarlarsak yalan değil 15-20 dk sürmeden 22.6C gördüm. biraz daha vakit geçtikten sonra 21.9 a düştü derece üşüyince normal derecesine çektim. nem alma modunda 24 dereceye ayarlarsam donacağımıza eminim. zira nem alma modu en az 4-5C daha soğuğu azaltıyor. çünkü ben nem modunu 27-28 derecelerde kullanıyorum. bana göre okyanus1 arkadaşımızın cihazında bir problem var ben yazıyorum ama amacım cihaz övmek değil yanlış anlaşılmaması dileği ile. yalıtımda önemli tabiki hemde çok.

diğer klima, inverter mitsubishi electric msh gc35va 17m2 devamlı güneş gören güney batı, antrede kurulu ve biz çoğu zaman tam karşısındaki banyoyu gördüğü için banyo kapısını açıyoruz. devamlı 25-26C ayarlı ve alanı 25.6C sabit tutuyor. bu klima çatı yalıtımı yokken elimde derece yoktu ama aynı şartlar altında üşütmeye devam ediyordu. çünkü devrini yükseltip çalışıyordu inverter olduğu için. makine rahat çalışmasa bu denli soğutamazdı yalıtım olmadığı zamanlarda. samet arkadaş yazmış yalıtım olmayan alanda kullanıyorum demiş. bence arkadaşın klimasındaki sorun vakum yapılmayışı olabilir ona komple cihazı azotla yıkatıp tekrar vakumla gaz verdirmesini tavsiye ediyorum. mitsubishi electricle kontakt kurmasında fayda var gerçekten bu forumdada okuduk nice garantisi bitmiş cihazlara sahip çıktılar. samet arkadaşıda yolda bırakmayacaklarına eminim.
    quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

quote:

Arkadaşım ucuza kaçıp düşük btu taktırmak değil bu.

12.000 BTU klimanın 23 metrekare odayı 23 dereceye indirmesi çok zor bence. Normalde 26-28 civarı ayarlasanız hem oda yeteli soğuğa ulaşır, hem de klima tasarruf moduna geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydemir-çelik

marka daikin model ftyn25gx klasik 9 luk klima kuzey cephe en fazla 16m2 çatı katı çatı yalıtımı gayet iyi duvar içten yalıtımlı ısı kaybı aldığı en büyük nokta yan daire duvarı orada herhangi bir ısıtıcı yok. fakat çatı yalıtımı komşu dairenin odasınıda hemen hemen kapsıyor. bugün konuyu başka bir arkadaşada yazdım. bnim klimayı 24C ayarlarsak yalan değil 15-20 dk sürmeden 22.6C gördüm. biraz daha vakit geçtikten sonra 21.9 a düştü derece üşüyince normal derecesine çektim. nem alma modunda 24 dereceye ayarlarsam donacağımıza eminim. zira nem alma modu en az 4-5C daha soğuğu azaltıyor. çünkü ben nem modunu 27-28 derecelerde kullanıyorum. bana göre okyanus1 arkadaşımızın cihazında bir problem var ben yazıyorum ama amacım cihaz övmek değil yanlış anlaşılmaması dileği ile. yalıtımda önemli tabiki hemde çok.

Eger dereceyi klimanin tam karsisina (yani hava flaplarinin gorus acisina) koyuyorsaniz dusuk derece vermesi normaldir. Ancak derece klimanin hava ufledigi alanin disindaysa ve ortam isisini gosteriyorsa sizin klimanizda da problem var demektir. Yani 24 dereceye ayarladiginiz klima ortami 21.9 dereceye dusurmemeli.

• pardon burayı açmayı unutmuşum doğru söylüyorsunuz. görüş açısı dışında olmakla flapın altından bir miktar soğuk alıyor. gibi klimanın altına paralel bilgisayar kasasının üstünde duruyor. arasında 1,m gibi mesafe var. flapı biraz aşağıya diktim oda biçimsiz olduğu için çapıyor. bende hayret etmedim değil. ama kasa sıcak olduğu için pek aldırış etmedim. kurcalamakta istemiyorum açıkçası 2 yılı aşkın canavar gibi çalışıyor. üstüne üstlük bu klima soğutmada 8500 btu ıstmada 9750 btu. bu gibi etkenlerden dolayı olabilir ben yeterliliğinden bahsediyorum ama yazım eksik oldu haklısınız.

quote:

Orijinalden alıntı: Yelken85

quote:

Orijinalden alıntı: aydemir-çelik

marka daikin model ftyn25gx klasik 9 luk klima kuzey cephe en fazla 16m2 çatı katı çatı yalıtımı gayet iyi duvar içten yalıtımlı ısı kaybı aldığı en büyük nokta yan daire duvarı orada herhangi bir ısıtıcı yok. fakat çatı yalıtımı komşu dairenin odasınıda hemen hemen kapsıyor. bugün konuyu başka bir arkadaşada yazdım. bnim klimayı 24C ayarlarsak yalan değil 15-20 dk sürmeden 22.6C gördüm. biraz daha vakit geçtikten sonra 21.9 a düştü derece üşüyince normal derecesine çektim. nem alma modunda 24 dereceye ayarlarsam donacağımıza eminim. zira nem alma modu en az 4-5C daha soğuğu azaltıyor. çünkü ben nem modunu 27-28 derecelerde kullanıyorum. bana göre okyanus1 arkadaşımızın cihazında bir problem var ben yazıyorum ama amacım cihaz övmek değil yanlış anlaşılmaması dileği ile. yalıtımda önemli tabiki hemde çok.

Eger dereceyi klimanin tam karsisina (yani hava flaplarinin gorus acisina) koyuyorsaniz dusuk derece vermesi normaldir. Ancak derece klimanin hava ufledigi alanin disindaysa ve ortam isisini gosteriyorsa sizin klimanizda da problem var demektir. Yani 24 dereceye ayarladiginiz klima ortami 21.9 dereceye dusurmemeli.

• quote:

26 dereceye bile inmiyor zaten odanın sıcaklığı.

Arkadaşım araştırdım diyorsun ama gözünden kaçmış olmalı bazı yazılanlar. Şu vereceğim linki okuyup da aldıysanız bu ürünü söyleyecek sözüm yok.
    http://forum.donanimhaber.com/m_24093894/mpage_1/f_/key_//tm.htm#24093894
    Ben fujitsu topiğinde Gujitsu /General ürünlerinden LGC serisinde gördüğüm sıkıntıları bizzat dile getirmiştim. Konunun son sayfalarında zaten bunlar sürekli tartışıldı ve tartışmaya son noktayı da koymuş değiliz. Ben kendi çabamla cihazımda " NEM ALMAKTA YETERSİZ " olduğunu tespit ettim. Sizin ki de aynı görünüyor. Bunu kontrol edin öncelikle.Klimalar sınavda konusunda nasıl test edileceği yazıyor. Hadi şimdiden kolay gelsin.

• Merhaba,

Filtreler ile ilgili olarak iç ünitedeki tüm filtreler yıkanabilmekte ve yeniden kullanılabilmektedir. 60$ olarak fiyat verilen filtreleri 3 ayda bir yeniden almanıza gerek yok. Burda önemli olan konu filtreleri yıkadıktan sonra kesinlikle ıslak olarak yerine koymayın.
  • Bu gidişle FUJİTSU /GENERAL MAĞDURLARI DAYANIŞMA KLUBÜ diye bir konu açılacak forumda. 2 haftadır üzerine basa basa söylüyorum. Bu serilerde organik sorunlar var. Hem dizayn hem performans açısından sıkıntılı. Dizaynı bir kenara koydum da bu performans sorununu neremize koyacağız çok merak ediyorum.

Ben cihazlarda nem almakta sorun olduğunu kendi cihazımdan yola çıkarak tespit ettim. Bu yazılımsal bir sorun da olabilir.Cihazda homojen bir iklimlendirme yok. Ama bu konuda fujitsu merkez servisine kadar başvursam da sonuç alamadım. Konunun japonya merkeze bildirilmesi en sağlıklısı. Eğer varsa üretim hatası hiç olmazsa düzeltilir. Bu cihazlarla ne bir ömür geçer ne de bir sezon. Şurda 2 ay sonra havalar soğuyunca bu konu unutulur gelecek yaza kadar. Aramızda çekik gözlülerle bu zamana kadar sanırım en haşır neşir olan Sevgili albanidir. Ondan ricam bu konuyu uygun bir dille Japonya merkeze mail yoluyla iletmesidir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.