Şimdi Ara

General Mobile 5 Plus alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda LG G4 ithalatçı garantili, Lenovo Vibe P1, General Mobile 5 Plus, Asus Zenfone 2 32 GB var.

LG G4 ithalatçı garantili ve kronik sorunları olan bir cihaz olduğu için ciddi tereddütteyim ama diğer cihazlardan performans olarak ciddi anlamda üstün.

Lenovo Vibe P1 Ram'inin 3 GB değil de 2 GB olması ve kameranın kötü olması aklımı karıştırıyor. Bir de oyunlarda kasma yapmasından korkuyorum. Şarj ve ısınma konusunda sıkıntı olmayan nadir telefonlardandır ama kendisi. Ayrıca bir sıkıntı olarak daha Antutu'dan 37k civarı alan bir cihaz. Diğerlerine göre düşük yani.

General Mobile 5 Plus'ta arka kameranın kötü olduğu, ısınmanın aşırı olduğu ve şarj da sıkıntı olduğu biliniyor. Son güncellemelerden sonra ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama.

Asus Zenfone 2 ise işlemcisi yüzünden aklımı karıştırıyor. Intel işlemcinin artık bazı oyunları desteklemeyeceği söyleniyor. Pokemon GO desteklemiyor hatta. Ayrıca Zenfone 3 çıktı buna yakın fiyatta Türkiye'ye gelecek galiba, kesin değil tabi. Ama Ekim ayına kadar bekleyemem hatta bu ay içinde almam lazım cihazı.

Hangi cihazı almalıyım sizce? Hangisine daha çok değer verdiğimi 10 üzerinden puan vererek belirteyim.

Sosyal Medya - 10
    Oyun - 7
    Şarj - 8
    Isınma - 8

• Arkadaşlar cevap yazarsanız sevinirim. Telefonu yakın zamanda alacağım aklım çok karışık.
  • Nameless Warrior N kullanıcısına yanıt
    Eğer oyuna önem veriyorsanız GM 5 Plus pek iyi bir alternatif değil gibi.
  • Batarya cabuk bitiyor göz önünde bulundurarak al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gm 5 te arkakamera kesinlikle kötü değil. 1000 tl lik bir telefon için hatta gayet iyi. HA daha iyisi biraz daha kötüsü vardır başka modellerde mesela honor 7 arka kamerada 1 tık daha iyi. Ama asla bu telefona arka kamera kötü denmez... Gün ışığında benceçok başarılı. GEce her telefon gibi azısıkta yapacak fazla birşey yok. Ön kamerası bu fiyatta bundan iyi olan benceyok...

Bizim evde2 gm 5 var ikisinde de normal telefonlar nekadar ısınıyorsa okadar ısınıyor. ISındı telefon kapandı, hata verdi, ayarları kıstı, elimi yaktı vs yok. 2. telefonu 1 haziranda aldık. İlk aldıgımız gün kurcalarken baya bir ısındı. Dedim böyle olacaksa işimiz var. Sonr birdaha aynı seviyede ısınma olmadı mobil baglantıda idi uygulama vs güncelledisanırım...

NOrmal şartlarda tlefon da ıbariz ısınma yok. En çok ısıyı oyunda hissediyorsun. İncelemelerde gta yada MC5 gibi oyunlarda 45 dereceleri ölçüyorlardı elerini rahatsız ettiğini desöyleyenleroldu ama o tarz oyunları hiç denemedim clash of royal gibi oyunlarda ısıyı hissediyorsun cihaz ısınıyor ama elimi rhatsız etmedi. Telefonun üst tarafında kamera cevresinde oluyor bu ısınma genelde özellikle yan ve telefonu kavrayarak uzun süre tutanlarda rahatsızlık verebilir.

ŞArj konusundada bir ekran görüntüsü atayım bak daha yeni aldım ana konuda paylaşmak için...

konum kapalı , parlaklık otomatik, senkronlar acık, wifi acık, ok google sesli komut acık, telefon 1 gün 11 saat 8 dakikadır açık, ekran süresi 5 saat 11 dakika, şarj %10 bu şekilde 37 dakikalık bir clash of royal da %25 şarj harcadı internetidekullanan bir oyun oldugunu düşünüp bu özelliklere vs bakıp fikir edinebilirsin.
     General Mobile 5 Plus alınır mı? General Mobile 5 Plus alınır mı? General Mobile 5 Plus alınır mı? General Mobile 5 Plus alınır mı? General Mobile 5 Plus alınır mı?

Son olarak G4 ü geç bootloop sorunu yaygın şekilde var. Alıp arızalanıp 1000 tl ye satan kullanıcılarla dolu piyasa.
    P1 arkadaşım kullanıyor oyunla işi yoktur, batarya sı için aldı gayet memnun bataryası uzun gitsin güncelleme vs önemli değil diyorsan düşünülebilir.
    Zenfone3 1500 tl civarı oalcaktır zaten bekleyemem diyorsunuz ama avrupa fiyatı ile kıyaslayın bu civarda geleceğe benziyor. Zenfone 2 ye gelince intelde vageçti bu sevdadan artık telefon için yeni işlemci üretmeyeceğini bildirdi ve bu piyasadan şuan için çekildi dolayısıyla performans konusmaya bile gerek yok. Ayrıca güncelleştirmeleri kanser eden birtelefon o gün gelecek bu gün gelecek diye beklersiniz gelirbinbirtürlü sorun cıkar...

BEn 1 ay öncealdımmemnun kaldım 1 temmuzda 1 tane daha aldık. Dolayısıyla tavsiye ediyorum

• Gm 5 plusin tasarimi olmamis. Casper e1 bile daha sık duruyor ve daha ucuz. Bence gm 5 plusin fiyati o malzeme kalitesine fazla. Ederi 700-800 olmaliydi, uzerine daha da zam gelecek su trt vergisi yuzunden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben aldım mutluyum şahsen bu paraya bu kadar köfte yani
    Ben GM5 Plus (dual sim) modelini 2 temmuz'da iphone 5S verip aldım. 12 gündür kullanıyorum, tek karşılaştığım sorun sim kartlardan biri durduk yerde kendiliğinden kapanıyordu. 4,5G uyumlu sim kart alınca her 2 sim kart aktif olarak çalışmaya başladı. Ayrıca ısınma olayı kullanmaya bağlı, ısınmayan telefon üretilmedi. Lenovo P1 almaya niyetliydim ancak benim her zaman üst seviye telefon kullandığımı bilen telefoncunun tavsiyesi ile GM5 Plus Dual sim aldım.
  • Bin liraya daha iyi bir telefon olamazdı. Fiyat performans bakımından iyi bir telefon tercihi olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.