Şimdi Ara

General Mobile Android One 4G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar General Mobile Android One 4G almayı düşünüyorum sizce nasıl bir telefon yorumlara bakıyorum herkez şarzı çok çabuk bitiyor diyor.. Kullanan arkadaşlar şarjı nasıl gidiyor ?

• Kendi konusundak yorymları okuyun
    Tam F/P cihazı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok memnunum tavsiyede ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknik özelliklere bakıldığında güzel bir telefon almayı düşünüyorum ama akrarsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekani98

teknik özelliklere bakıldığında güzel bir telefon almayı düşünüyorum ama akrarsızım

bence alınabilir gayette güzel bir tercih sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum hakkında kronik hiç bir problem duymadım. Sadece kamerasının çok verimli olmadığından bahsediliyor. Eğer kameraya takılan birisi değilseniz alınabilecek güzel bir f/p cihazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacquer

quote:

teknik özelliklere bakıldığında güzel bir telefon almayı düşünüyorum ama akrarsızım

bence alınabilir gayette güzel bir tercih sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum hakkında kronik hiç bir problem duymadım. Sadece kamerasının çok verimli olmadığından bahsediliyor. Eğer kameraya takılan birisi değilseniz alınabilecek güzel bir f/p cihazı

kameraya takılmam ama kameranın ne gibi problemi var? f/p dediğiniz ne oluyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jacquer

quote:

kameraya takılmam ama kameranın ne gibi problemi var? f/p dediğiniz ne oluyor

Akşam çekimlerinde ben bir nebze kumlanma gördüm tabi ki bu rahatsız edecek düzeyde değil Genel kamera performansı ise gözü yormayacak sıkıntısız bir performans veriyor.

• her yere yazacağım almayın aldırtmayın bu telefonu.görüntüdeki arızayı servis görememiş!!!
    https://youtu.be/Hl4Y7-TwMLA
  • alınırmı hala bu telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.