Şimdi Ara

General Mobile Discovery 2 lanse edildi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
2
Favori
8.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşverin bu plastik telefonu xiaomi geliyor onu bekleyin
  • Sonunda abicim ya parayı biriktirmiştim yatıyodu raflara çıksında alalım artık :)

• rtsbora kullanıcısına yanıt
    GMD elite de yapcam etcem diye gazı verdi sonra yapmadı, mesut çeviki de zora soktu. discovery için en geç nisan sonu gelecek denen 4.4 ün temmuzda ancak betası gelebildi. firma resmen maytap geçiyo kullanıcılarıyla.
  • Katılıyorum :)
  • Yine yalan yine dolan nerede snapdragon 400 ? mediatek telefon yapark çinli olduğunuzu belli etmeyin derim ben :))

• Discovery elite farklı bir yol izleyerek üretimi değiştirdi diyor videoda, madem bir hata yoktu yine aynı şekilde yapsaydın diyeceğim de general Mobile telefon üretmeye başladı da bizim mi haberimiz yok. Hoparlörün patlaması, ekranda pembeliği, ölü piksel zaten bunların hepsi kullanıcı hatası GM şirketi telpayı değiştirmiyor ise kafayı değiştirsin. Körü körüne avukatlık yapmasın kimse, ben samsung, htc, Lenovo, motorola, umi, thl, xiaomi, oppo şuanda oneplus markasını kullanacağım hiç birinin şarj soketini bozamazken ve bu cihazları kullanabiliyorken general Mobile kullanamayacagım şaka mısınız. Firma da yüz yok bu arada istediğinizi diyip çok rahatlar sizin dediğiniz gibi herhangi bir hayvanın neresine ne dediğiniz umrumda değil.
    Son olarak şikayetvar sitesinde ki kullanıcıların hiç biri telefon kullanmayı bilmiyorum, GM söyleyelim kullanma klavuzuna daha çok dikkat etsinler.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 25 Temmuz 2014; 15:13:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu tamam özellikleri değiştirdin,ki bana kalırsa ilk tanıtılan telefondan daha iyi bir durumda şuan,ama tasarıma kimse birşey dememişti ki?niye s5 çakması yapıyorsun ki?ben bunu alsam çakma telefon kullandığımı sanacaklar :(

• Kesinlikle almayın!Fiyat çok fazla!! LG G2 32 GB Modeli puan+çeklerle 970 tl alınıyor.Yapmayın etmeyin

• Kardesim su 6592 nin performansina ne taktiniz be s400fhd oynatiyormu da kiyaslama yapiosunuz

• 699tl olmalı en fazla, o zaman f/p telfonu olur, 888tlyi haketmyor. 3. çeyrekten itibaren sırası ile mtk6595 (model duyuruları başladı) ve sonra mtk6795 işlemcilerin çıkacağını düşünürsek, bu gmd2 konfigürasyonunu vermeyen firmayı dövüyorlar zaten; matah birşey değil.
  • sırf o arka kapak için almam bu telefonu bildiğin s5 çakması
  • Moto g 630luk fiyatıyla çok daha iyi bence. Biraz daha para versem xperia sp alırım 800 liraya.
  • canguler917 kullanıcısına yanıt
    neden çakma telefon kullandığını sansınlar ki. sanmalarına gerek yok bu telefon zaten çakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 25 Temmuz 2014; 15:33:46 >
  • Şarj soketi yüzünden 150 lira verdim telefona,her seferinde beceremediler.General Mobile kullanmam,kullandırtmam daha.
  • Galaxy Alpha değil mi bu? Ahahaha :D

• birçok kişi s5 kopyası telefon yapmış vs diyor, arkadaşlar GM NİN BU TELEFONLARI ÇİNLİ BİR FİRMADAN SATIN ALDIĞINI, DAHASI MARKASINI BİLE UĞRAŞMADAN ONLARA BASTIRDIĞINI BİLMİYORMUSUNUZ? ayrıca gm çinli firmalara bana şöyle bir telefon yapın demiyor, var olan bir telefona ismini bastırıyor o kadar.. neden mtk işlemci deniyor , cevap: en ucuzu mtk da ondan.. gmd nin kamerasında bütün telefonlarda istinasız pembeleşme, kumlama vardı.. peki neden? cevap: en ucuz kamera kullanılıyorda ondan..

peki gm çinden görece daha kaliteli telefon alamazmı ? cevap: tabiki alır , fakat maliyeti artar faiş kar edemez.. başka sorusu olan?
  • Sonra şarj soketine altı ayda bir yüz lira verirsin, çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s5'in sahibinden.com daki çakmalarına benzemiş

• Fiyat segmentine bakılırsa çok iyi özellikler ile gelmiş tabi eksikleri dengesizlikleri olsa da... ekranın full HD olmaması gerekirdi. herneyse. 800 lira olsaydı kesinlikle alınırdı ki, 888 lira olmicak piyasaya en aşağı 900 liradan girecek o telefon, teknosa gibi firmalarda markanın ününü kullanarak en aşağı 1000 liradan raflara koyarlar. 888 lira diye kimi kandırıyor bu yetkililer merak ettim. ilk çıktığında gmd 599 lira etiker dendi, 650 den aşağı bulunmuyor şuan. eminim bu da 950 den aşağı inmeyecektir. F/p olarak iyi yere oturtulmuş. fakat politika yine tüketiciye yönelik olmayacaktır.

ayriyetten telefonu 1 yıldır kullanıyorum şarj soketi canavar gibi çalışıyor, SOKETİ BOZANLAR; PROBLEM SİZDE ARKADAŞLAR KABUL EDİN
    ÇELİK SOKETTE TAKSALAR ONA HAYVAN GİBİ BASTIRIP ŞARJDAYKEN KABLOYU EĞİP BÜKÜP TELEFONU DÜŞÜRÜP KALDIRIP AĞZINA EDERSENİZ DAYANMAZ. BUNU ARTIK ANLAYIN KAFANIZ BASSIN. KENDİ HOR KULLANMA HUYUNUZDAN DOLAYI MARKALARI SUÇLAMAYIN ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pranis -- 25 Temmuz 2014; 16:03:36 >

• S5 terk olmuş resmen. Ama fiyatı bence çok uygun. Özellikle kapasitif tuşların ekranın içine değil de alt tarafa yerleştirilmesi çok iyi olmuş. Kim düşündüyse eline sağlık. Diğer firmalar hala ekrana yerleştirmeye devam etsin saçma şekilde. Kısaca çok iyi satacaktır diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.