Şimdi Ara

General Mobile Discovery 2 lanse edildi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
2
Favori
8.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Casper'a o kadar para verileceğine GM Elite alınır.

Bu telefonda iyi bence gideri var

Arka kapağı açılmıyor falan diyorsunuz
    G2 nin arka kapağı açılıyor mu ?

HTC one m8 in arka kapağı açılıyor mu ?

Bazı şeylere çok takıyorsunuz.

Şu Telefon Hem Moto G den Hem T50 den hemde Casper'ın telefonundan(fiyat açısından) iyi.

• Fiyatina göre iyi telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu marka alınır olmaya başladı.
  • Güzel cihaza benziyor umarım alanlar memnun kalır

• özellikleri fazla önemsemiyorum bu sefer.... kalite nasıl acaba.. yoksa en kral özellikleri koy bir anlam ifade etmiyor gm... malzeme kalitesi çok önemli...
  • sarahaten S kullanıcısına yanıt
    Aç Google ı yaz isimlerini , kıyasla.
    Kıyaslayıcı mıyım ben. Söyledik işte söyleyeceğimizi.
  • yıne lanet olası telpa ıle gelırse vay halımızede kımse 888tl ye hevelenmesın GM gibi trıbune oynayan fırmadan elite gibi stratejiden baska ne beklenir 1100-1200 arası 801 cpu ile satacaz deyip dolar kuru dusmesine ve 800 cpu kullanmasına ragmen 1300-1400 tl den aylar sona satısa sunan fırmadan ne hayır gelır.

aha buraya yazıyorum gmd2 nın kaderı ;

2 ay sonra 999tl den 6592t yerıne 6592 ıle cıkması ve

4 ay sonrada ölü pixel , sarj soketi vs sorunların tum forumlarda gorulmesi

GM + TELPA = ne beklenirki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pranis

Fiyat segmentine bakılırsa çok iyi özellikler ile gelmiş tabi eksikleri dengesizlikleri olsa da... ekranın full HD olmaması gerekirdi. herneyse. 800 lira olsaydı kesinlikle alınırdı ki, 888 lira olmicak piyasaya en aşağı 900 liradan girecek o telefon, teknosa gibi firmalarda markanın ününü kullanarak en aşağı 1000 liradan raflara koyarlar. 888 lira diye kimi kandırıyor bu yetkililer merak ettim. ilk çıktığında gmd 599 lira etiker dendi, 650 den aşağı bulunmuyor şuan. eminim bu da 950 den aşağı inmeyecektir. F/p olarak iyi yere oturtulmuş. fakat politika yine tüketiciye yönelik olmayacaktır.

ayriyetten telefonu 1 yıldır kullanıyorum şarj soketi canavar gibi çalışıyor, SOKETİ BOZANLAR; PROBLEM SİZDE ARKADAŞLAR KABUL EDİN
    ÇELİK SOKETTE TAKSALAR ONA HAYVAN GİBİ BASTIRIP ŞARJDAYKEN KABLOYU EĞİP BÜKÜP TELEFONU DÜŞÜRÜP KALDIRIP AĞZINA EDERSENİZ DAYANMAZ. BUNU ARTIK ANLAYIN KAFANIZ BASSIN. KENDİ HOR KULLANMA HUYUNUZDAN DOLAYI MARKALARI SUÇLAMAYIN ;)

bendede sarj soketı problemı yoktu ama daha berbatı oldu ekranda cızgıler seklınde ölu pıxeller ılerı asamada lekeler , soket sorunu yoktu sarja takıyosun sarj oluyo gosterıyo ama olmuyor , kendı kendıne kapanıp acılmalar , sebeke gıtmesı verdık servıse tum bunlardan dayanamayıp ekranı degıstırıp yazılım guncelleme dıye eskı surum yukleyıp yollamıslar olay burda baslıyo degıstırdıkler ekran oturmamaıs ve arkada 2 vıda nasıl sıktıysa kasayı catlatmıs geldıgı gıbı gıttı servıse 15 gundur servıste telpayada gm yede bu mubarek gunde sonsuz derınlıkler...

• Fiyat politikası ile bekledikleri satışları bulamayacaklarına eminim
  • Hafıza kartı girişi varsa düşünebilirim.

Yoksa benden uzak dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: koppa
    Discovery2 çok yüksek ihtimal ile Alcatel One Touch Idol X+. Eğer böyle ise ki görünen bu ekranı, stabilitesi ve tasarımı ile iyi bir telefon. GMD1 kadar satışı olmasa bile iyi satar ve alanı da üzmez (GPS olayını çözdüler ise). Fiyat kampanyalar ile biraz daha düşerse satar diyorum. Ha ben alırmıyım, almam! Çünkü geç kalınmış bir telefon ...

Üzmez ?

Discovery'den gördük şarj soketini...

Şu konuya dikkat çekmek isterim. Discovery 1 olan cihazı gionee üretti. Discovey 2 olan bu cihazın üreticisi TCL firması. TCL firması Alcatelin telefon kısmının sahibi.

Yani Discovery1 markası basılan cihazla Discovery2 markası basılan cihazlar aynı fabrika üretimi değiller.

Az çok takip ettiğim kadarı Alcatel İdol X+ kaliteli bir cihaz. Özellikle ekranı ve kamerası ile övgü alan bir cihaz. Önceki Discovery1 ile kıyas kabul etmez. GMD1 herşeyi ile ucuz olsun diye üretilmiş bir telefon. Tabi bu söylediklerimin GMD2'nin İdol X+ olduğunu varsayarak söylüyorum.

Hal böyleyken biraz daha ucuzlarsa, hala iddia ediyorum alınası bir telefon (MTK 'nın GPS problemi çözülmüşse elbette)

• Hafıza kartı girişi varsa düşünebilirim.

Yoksa benden uzak dursun.

• yahyau66 Y kullanıcısına yanıt
    sgx 544mp3 daha iyi.
  • Artık o kadar çok alaternatif var ki GM'nin aklını başına alması lazım. Rezil telefon olmuş.

• Ya arkadaşlar bu telefonu moto g le karşılaştırıyosunuz. Adamlar bu işlemciyi snapdragon 800 le karşılaştıryo geçtiğini idda ediyo (ben pek inanmıyom ) . Tamam moto g ile karşılaştıralım biri moto g 1Gb ram discovery2 2Gb ram moto g nin güncelleme desteğine sözüm yok uzun uzun yazmaya gerek yok o fiyattakı telefonlara bakın arkadaşlar daha iyi bir seçenek var mı ben bulamadım ( yurtdışından bahsetmeyin burası için konuşuyorum). İnşallah şarj soketi sorunlu olmaz. Bi beyazına da bakın arkadaşlar daha güzel gözüküyor arka kapak hariç . Bir arkadaş telefoncuların çok kötü olduğunu söylemişti %100 katılıyorum moto g yi bilmeyen var .Keşke micro sd kart girişli daha önce çıksaydı birçok kişi için micro sd çift simden daha önemli.İnşallah birgün tamamen yerli işlemcisiye tasarımıyla kamera lensi ile ekranı ile bir telefon kullanırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slave To The Rhythm

Sonra şarj soketine altı ayda bir yüz lira verirsin, çöp

Aynen, ne zaman biri, benimki bozulmadı, millet işi bilmiyor yazsa, haftası olmadan soketi alıyor eline😃

• koppa kullanıcısına yanıt
    herşeyi ile ucuz üretilmiş telefonun hala 700tl civarında satılması (bana göre artık devri geçmiş bir telefonun) biraz üzücü değilmi? yoksa bu fiyattan satılmasıyla gm nin bi ilgisi yokmu?
  • Arkadaşlar küçük bir bilgilendirme telefon TCL firması tarafından idol x+ base alınarak yapılmış. Yani aldığı gibi marka bastır yapıştır olmamış. Neyse telfon fransada alcatel markası ile satılıyor bilindik bir marka zaten Alcatel TCLnin markası. Kaliteli özellikle kamerası çok övgü almış ekranı çok beğenilmiş. araştırabilirsiniz. GMDde oloan hiç bir sorun çıkmaz kanımca
  • General Mobile artık Discovery deki havayı yakalayamaz. Discovery sürpriz bir cihazdı. Tam F/P canavarı. Ancak ön siparişle alacam diye debeleniyorduk. Sonradan fiyatını yükselttiler.
    Piyasaya Elite ve Elite Lite diye model sürdüler. Onlarda dışarıdan birebir aynı olunca üçkâğıtçı satıcılar 999TL lik modeli 1299TL'ye sattı. Bir çok kişi de farkedemedi.
    Sonra quattro mu ne öyle bir şey çıktı. Yetersiz ve uçuk fiyat.
    Discovery 2 ilk tanıtılan modelle alakası yok. Müşteriyi dinledik dedikleri model ters köşe. Fiyat hakkından yüksek.
    GM piyasa taleplerinden giderek uzaklaşıyor. GMD'nin yok satmasının başlıca nedeni 599TL'luk fiyattı. Varisi yakın fiyattan satılması gerekiyor. Hadi dolar yükseldi o oldu bu oldu şu oldu 699TL olsun ama discoveryi elden çıkarıp discovery 2 almam. s3'e vereceğim parayla önceden 3 sonradan 2 tane discovery alınır diye hesap yapardım. Şimdi 2 tane GMD2 yerine 3 tane GMD alınıyor.
    Bundan sonraki alacağım cihaz xiomi Türkiye'ye uygun fiyatlı gelmezse 64 bitlik bir Android olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: casual

herşeyi ile ucuz üretilmiş telefonun hala 700tl civarında satılması (bana göre artık devri geçmiş bir telefonun) biraz üzücü değilmi? yoksa bu fiyattan satılmasıyla gm nin bi ilgisi yokmu?

Gmnin fiyat politası hocam o sabit fiyatlı telefonlar bi ilk çıktığı gibi 50 TL bir artık oldu onun dışındada hep sabitti fiyatlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.