Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KAFAYI YEDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
9.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hughsy

Kardeşim ben telefonu ısrarlarım sonucu değiştirdim.Suanki telefondada aynı sorunları yasıyorum.Tahminimce KitKat güncellemesi yapıyorken internet giderse veya güncelleme duraklatılırsa böyle sorunlar olabilir.Tam emin değilim ama aldıgım bu yeni 0 üründedi yine aynı sorunu yaşıyorsam ya gerçekten şanssız biriyim ya da sorun bende .

hocam ne desem bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende de aynı sorun mevcut, garantiye yolladım vatan bilgisayar aracılığıyla güya anakart değişti geldi ancak aynı sorun devam ediyor. Garantisinin dolmasına 3 ay var ürün değişimi ya da iade talep edebilir miyim sizce? Telpa'nın Kabul edeceklerini de zannetmiyorum 3 ay kaldi deyip işi yokuşa surup garanti suresinin dolmasini bekleyecekler gibi geliyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigra_ksk

ekrana dokunmadığım halde kendi kendine birşeylere dokunuyor birini arıyor valla bıktım iki gündür böyle acil yardım telefon elimde kalacak bide sağ köşe 3mm kadar yukarıdan aşağıya komut almıyor neden olur

Kardeşim bir kaç haftadır bende de aynı sorunlar var. Düzelir diye bekledim ama nafile.

Ne yaptın, çözebildin mi sorunu? Ne yapmalıyım?
  • Eğer dokunma sorununu yaşayan varsa Mecidiyeköy deki servisinde 1 saat içinde yazılım atıp düzeltiyorlar.
  • Arkadaşlar problem telefonun su kaçmasında yada biseylerin temasızlık yapmasında değil problem sizde elleriniz terliyosa yada ıslaksa içerdeki sıvı sayesinde kendi kendine dokunur yada ekran jiletini varsa takilirken arada sıkışan toz veya goz ucuyla gorunemiyen pisliklerdende kaynaklaniyor olabilir

• Bu dediklerinizin hiçbiriyle alakalı değil. Hepsini denedim.

Sorun tamamen ekranın dandikliğinden kaynaklanıyor. Değişmesi lazım. Tabi değişince de başka sorunlara hazırlıklı olmak lazım.

• mütevazi granada M kullanıcısına yanıt
    Ekrandan filan değil,kernelde hata var.Sıkıntısız olan yazılım v6777 sürümü netten bulup yukleyebilirsiniz.

• Kernel kullanıp da bu hatayı almayan da var.

Ama Gm'nin farklı ekran kullanmasından kaynaklı, bazı ekranlarda oluyor bu sorun.

• mütevazi granada M kullanıcısına yanıt
    Evet bazı serilerde ssıkıntı var.Ters tepki yapıyor bu dediğim ssürümü sıkıntılı olana yuklerseniz kendi kendine dokunma sorunu kalmıyor.

• Benim de lg g2 telefonumda bu sorun ortaya cikti acaba telefonum sarzdayken youtube yi acmistim ve uyuyakalmistim uyandigimda cok fazla isindigini farkettim bundan kaynakli olabilirmi ekranimin kaymasi anakartami zarar verdim ki . off zor yazabildim....

• general mobile discover elite cihazında da aynı sorun var birsürü rom denedim hepsinde aynı GM den uzak durun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.