Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
5
Favori
99.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum samsundayım ben. servise gittim, biz sadece alıp istanbula gönderiyoruz, 2-3 hafta sürebilir dediler. keşke istanbulda olsaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronos10 -- 30 Temmuz 2014; 1:05:17 >
  • Arkadaşlar biraz dikkatli kullanılırsa sıkıntı çıkmaz. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum cihazı hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 30 Temmuz 2014; 12:37:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nallart

Arkadaşlar biraz dikkatli kullanılırsa sıkıntı çıkmaz. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum cihazı hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım

kusura bakma ama hala nasıl kullanıcı hatası oldugunu savunursun.burda senin gibi düşünüp sonrasında bebek gibi baktım nasıl böyle oldu anlamadım diyen çok oldu.

fabrika çıkışı her cihazda hata olabilir.ama bunu yüzdeye döksek gm discovery de korkunç sayılara ulaşabiliriz.benim de çevremde bu cihazı kullanan oldu.bazılarında ya ekran sararması ya şarj soketi bozulması sorunları oluştu.

sizin gibi bireysel düşünen insanlar yüzünden çok insan mağdur oldu ve sanırım olmaya devam edecek.

fiyatı mükemmel ama zaten kullanıcılar gm firmasının kara kaşına hayran kalıp almıyor.ucuz oldugu icin aliyor.

e sen kronik sorunları olan bir ürün çıkartırsan insanlar neden alsın?ben yeni çıkan gm telefonlarının firma adına son bir şans oldugunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

quote:

Arkadaşlar biraz dikkatli kullanılırsa sıkıntı çıkmaz. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum cihazı hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım

kusura bakma ama hala nasıl kullanıcı hatası oldugunu savunursun.burda senin gibi düşünüp sonrasında bebek gibi baktım nasıl böyle oldu anlamadım diyen çok oldu.

fabrika çıkışı her cihazda hata olabilir.ama bunu yüzdeye döksek gm discovery de korkunç sayılara ulaşabiliriz.benim de çevremde bu cihazı kullanan oldu.bazılarında ya ekran sararması ya şarj soketi bozulması sorunları oluştu.

sizin gibi bireysel düşünen insanlar yüzünden çok insan mağdur oldu ve sanırım olmaya devam edecek.

fiyatı mükemmel ama zaten kullanıcılar gm firmasının kara kaşına hayran kalıp almıyor.ucuz oldugu icin aliyor.

e sen kronik sorunları olan bir ürün çıkartırsan insanlar neden alsın?ben yeni çıkan gm telefonlarının firma adına son bir şans oldugunu düşünüyorum.

Dostum sen beni yanlış anladın. Ben bu telefonu çok tamir ettim. Şarj sıkıntısı çok oluyor bunlarda.bunun nedeni hem kullanıcı hatası hemde firma hatası. Yanii firma orayı çok hassas yapmış. ilerki surumlerde duzenlemeye gitmis. Kullanıcı nazik kullanırsa hiç bir sıkıntı çıkmaz.

• Ben arkadaşımdan usb kablo aldım kendi kablomu attım 1 aydır falan sorunsuz şarj ediyorum.

• quote:

Lütfen şaka yapıyorum de.

Böyle kronik bir sorunun olduğunu bile bile öylesine nazik nazik takıp çıkarttım ki soketi bozulması imkansız diyordum kendi kendime. Ama sanırım bozulmak üzere. Ara sıra temassızlıklar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Lütfen şaka yapıyorum de.

Böyle kronik bir sorunun olduğunu bile bile öylesine nazik nazik takıp çıkarttım ki soketi bozulması imkansız diyordum kendi kendime. Ama sanırım bozulmak üzere. Ara sıra temassızlıklar oluyor.

Çok nazik yapmışlar malesef

• nallart N kullanıcısına yanıt
    LG'nin bazı modellerinde de var bu sorun. Sanırım telefonun içerisindeki kısım aşşağıya düşüyor. Çünkü şu an benimkisi böyle sanki yerine oturmuyormuş gibi his veriyor.

Mesela sağlamken tam olarak taktığımda "çıt" diye bir ses hissederdim ama şimdi o yok. Sanki tam ucu ucuna değiyormuş gibi bir his var. Ve yakında da bozulacak büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

LG'nin bazı modellerinde de var bu sorun. Sanırım telefonun içerisindeki kısım aşşağıya düşüyor. Çünkü şu an benimkisi böyle sanki yerine oturmuyormuş gibi his veriyor.

Mesela sağlamken tam olarak taktığımda "çıt" diye bir ses hissederdim ama şimdi o yok. Sanki tam ucu ucuna değiyormuş gibi bir his var. Ve yakında da bozulacak büyük ihtimalle.

Kablon zor giriyorsa şarjın ayaklarına biraz bastır. Ki kolay girip çıksın

• quote:

quote:

quote:

Dostum sen beni yanlış anladın. Ben bu telefonu çok tamir ettim. Şarj sıkıntısı çok oluyor bunlarda.bunun nedeni hem kullanıcı hatası hemde firma hatası. Yanii firma orayı çok hassas yapmış. ilerki surumlerde duzenlemeye gitmis. Kullanıcı nazik kullanırsa hiç bir sıkıntı çıkmaz.

peki yeni yaptıkları hâlâ bozuluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Trenchtown-_-

quote:

quote:

quote:

peki yeni yaptıkları hâlâ bozuluyor mu?

Şu anda da şarj sıkıntısı olan geliyor ama yeni sürümmû kötü sürümmû bilemiyorum. Ama dediğim gibi şarj nazik kullanırsan bisey olmaz. Bozulsa bile ucuza yapılıyor

• nallart N kullanıcısına yanıt
    bırak nazik kullanırsan bişey olmaz olayını, ablamın telefonu bile bozuldu benimkide bozuldu o ayrı konu bakiyim bedava yapacaklar mı önemli olan
  • quote:

bırak nazik kullanırsan bişey olmaz olayını, ablamın telefonu bile bozuldu benimkide bozuldu o ayrı konu bakiyim bedava yapacaklar mı önemli olan

Dostum ben 1 yıldır kullanıyorum ve hic bir sıkıntısı yok ve aldığım hiç bir telefonda şu ana kadar sıkıntı çıkmadı. Kullanmasını bilen kullanır. Evet hassas yapılmış ama doğru düzgün kullanılırsa sikinti olmaz. Ama tabiki fabrika hatalisi şans iniza karsiniza çıkabilir

• quote:

quote:

Dostum ben 1 yıldır kullanıyorum ve hic bir sıkıntısı yok ve aldığım hiç bir telefonda şu ana kadar sıkıntı çıkmadı. Kullanmasını bilen kullanır. Evet hassas yapılmış ama doğru düzgün kullanılırsa sikinti olmaz. Ama tabiki fabrika hatalisi şans iniza karsiniza çıkabilir

kursu falan varsa haber ette su kadar kısı bılmıyor demekkı telefonu sarja takmayı ogrensınler sevaptır,yıllardır telefon kullanmamaıs sarja nasıl takılır cıkartılır gormemısler,yoksa general mobıle yaptımı on numara cıhaz yapar saglam kalıtelı taş gıbı,ama ıste kullanamıyorlar sonra camur atıyorlar dimi..

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI

• aslında soketten mılletten para soguslemeye calısmak...

ıps ekran ıdye lcd telefon satmak....

servıste cıhaz kaybetmek....

bunların hıc aslında sucu yok...

gmd sutten cıkma ak kaşık....

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI

• şuraya bak ya yüzlerce insan şarj soketi sorunu oldugunu söylüyor hala daha gmyi savunan kullanıcı hatası var diyen var yazıklar olsun müstahakız bunlara .. boşuna okuyomuşum gidiyim beş para etmez dandik naylondan telefon yapayım birde 20 çekirdekli mediatek islemci dayarım telefonu bozulan olursa kullanıcı hatası var der birde tamirden para toplarım hatta 4gblik anakart kalmadı 16gb takıcaz 200 tl ücret de yazabilirim bir taşla kuş katliami
  • quote:

Orijinalden alıntı: cunuyil

Ben garantisi bozulsa da esnafın birine şarj soketini değiştirttim.4-5 ay oldu şimdilik sıkıntım yok.Olursa yine aynı yere uğrayacağım.20 tl'ye yapıyorlar.

Tam olarak nerde bu esnaf?
  • Adana-Mısır Çarşısı
  • Şarj soketi arızası için önce aldığım bayiye götürdüm telefonu orasıda başka bir yere gönderdi ve geçen hafta bayram ertesi perşembe günü cihaz gitti, bugün telpanın sitesine baktım cihaz sorgulama için ve arızanın kullanıcı hatasından kaynaklandıgını ve 16gb lık anakart takılacağını falan yazmışlar ve 60 tl de ücret yazmışlar ve onay bekliyor diye bir ibare var,

Bugün öğle saatlerinde telpadan bir bayan aradı ve 4 gb lık soketin ücretsiz değişeceğini ama istersem 16gb lık anakart takılabileceğini söylediler,bende olabilir dedim bunun üzerine ödemeyi nasıl yapabileceğimi sordu.aldığım bayiye ödeme yapabileceğimi söyledim ve oda bayiye şuan için ulaşamadıklarını söylediler ve bende o zaman madem soketi ücretsiz değiştireceksiniz bende değiştirin gönderin dedim,bayanda tamam o zaman dedi ve kapattı,ama ilginç olan bu konuşmadan sonra telpa sorgu sayfasına baktığımda ücret için onay alınmıştır tamir ediliyor.16gblık anakart değişimi şeklinde bir sonuç çıktı ama ben böyle bir onay vermedim.ben bu şekilde dediğim halde bayii benden ücret isterse işte o zaman uğraş dur

• telpa servisine elden götürsek fatura garanti belgesi vs şart mı istiyorlar mı ? kaybetmişim de :(
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.