Şimdi Ara

general mobile discoveryde ekranda parlak leke sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 16gblık telefonun ekranında bi kaç hafta önce ekranının home tuşununa yakın orta kısmında bu surun oluştu bu sorunla karşılaşan ve servise gönderen varmı servis bu soruna kullanıcı hatasımı yoksa kronik bir sorun olarakmı bakıyor ve ortalama servis bekleme süresi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar

Bende Bu ayın başında ekranımda beyaz leke olmasından dolayı aldığım yere götürdüm ve dediğiniz gibi bende şikayetimi yazdım. Gönderdik 2 gün sonra yani 08.01.2014 kayıt aldılar ve garanti kapsamında ekranı değiştirdiler. Ayın 22.01.2014 tarihinde aldığım yere göndermişler.

Bazı gruplarda ekran TFT geliyor dediler ama ben başka arkadaştaki telefon ile karşılaştırdım ve alt,üst,sağ,sol açılardan baktım hiç bir fark göremedim.(IPS ekran)

Garantiye gönderdiğiniz takdirde biraz bekliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makrovba

merhabalar

Bende Bu ayın başında ekranımda beyaz leke olmasından dolayı aldığım yere götürdüm ve dediğiniz gibi bende şikayetimi yazdım. Gönderdik 2 gün sonra yani 08.01.2014 kayıt aldılar ve garanti kapsamında ekranı değiştirdiler. Ayın 22.01.2014 tarihinde aldığım yere göndermişler.

Bazı gruplarda ekran TFT geliyor dediler ama ben başka arkadaştaki telefon ile karşılaştırdım ve alt,üst,sağ,sol açılardan baktım hiç bir fark göremedim.(IPS ekran)

Garantiye gönderdiğiniz takdirde biraz bekliyorsunuz.

Cevap için teşekkürler bi ikilem de kalabiliyosunuz acaba aldığımız yerlemi yoksa telpaylamı iletişime geçelim diye ve hangisine götürürsek daha iyi hizmet alabiriz gibi sorular geliyor aklınıza o zaman aldığımız yere götürmek daha mantıklı galiba bu sorun kronik galiba tıpkı 4 gb lardaki şarj soketi sorunu gibi bu sorun uzun vadede veya kısa sürede kendisini gösteriyor kullanıcı yorumlarına bakılırsa telefonu alalı bir iki gün olan kişilerde de bu sorun görülebiliyor

• evet benim arkadaşımda da aynı sorun oldu yaklaşık bir ay bile olmamıştı bile.
    Bence aldığınız yere götürmeniz de fayda var. Yinede korkuyorum tekrar yapar mı? diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: makrovba

evet benim arkadaşımda da aynı sorun oldu yaklaşık bir ay bile olmamıştı bile.
    Bence aldığınız yere götürmeniz de fayda var. Yinede korkuyorum tekrar yapar mı? diye

Evet bu tekrarlama problemi bi kullanıcı tarafından dile getirilmiş bu sorun üzerine servisine göndermiş ve değişim yapmışlar sonra yeni verdikleri telefonda da olmuş şimdi tekrardan servise göndermiş mağlesef bu şarj soketi sorunundan sonra bu beyaz leke problemi de kronik galiba general mobile yetkilileri bu soruna bi çözüm bulurlar umarım malum şarj soketi bayağı bi yankı bulmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omura_vs -- 29 Ocak 2014; 22:28:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.