Şimdi Ara

General Mobile Elite Yanlış Rom Yükleme Sonucu Ekranda Çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler çok müşkül durumdayım telefona MIUI yükleyelim dedik yanlış rom yüklemişiz önce çalıştı kullanıyordum daha sonra güncelleme geldi yaptım telefon yeniden başladığında ekranda çizgiler vs vardı görüntü göstermiyor bootta sonra 2 kere açıldı telefon tabi ekran yine sarımsı bir renk normal çalılştırmıyordu TWRP'ye girdim ekranın yarısı görünüyor yani ekrana görüntüyü tam ortalamıyor o şekilde system factory reset falan yaptım rom yükleyemiyorum GNQC ile yapayım dedim orda da driverleri tam görmüyor bilgisayar kafayı yiyecem bu telefonu nasıl düzeltebilirim ben telefon kapalı şekilde Stock Rom'a döncem en azından sorunum çözülecek diye düşünüyorum lütfen yardım edin.

NOT: Biraz uzun oldu kusura bakmayın gerçekten sıkıntıdayım yardımcı olursanız çok minnettar kaılırım.

• merhaba, sanki benım yerıme bunlaın hepsını 6 gun once yasamıs gıbısın. senın yasadıgın son durumdan dewam ederekten o sarı çizgiler ve hatta gozukmeyen ekrandan flashtool ve twrp yardımı ıle mıuı nun eskı surumunu flashladım. tel normale dondu ancak sankı ekranda twrp nın ve mıuı nun logosunun ızlerı kaldı leke gıbı duruyor. twrp den stock rom u atmayıda beceremedım. sımdı v7 mıuı kurmayı denıcem umarım çözebilirim. sen tum bu asamaları gecıp çözüme ulasabıldıysen lutfen cevap yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laolao

merhaba, sanki benım yerıme bunlaın hepsını 6 gun once yasamıs gıbısın. senın yasadıgın son durumdan dewam ederekten o sarı çizgiler ve hatta gozukmeyen ekrandan flashtool ve twrp yardımı ıle mıuı nun eskı surumunu flashladım. tel normale dondu ancak sankı ekranda twrp nın ve mıuı nun logosunun ızlerı kaldı leke gıbı duruyor. twrp den stock rom u atmayıda beceremedım. sımdı v7 mıuı kurmayı denıcem umarım çözebilirim. sen tum bu asamaları gecıp çözüme ulasabıldıysen lutfen cevap yaz.

Yazılım kısmında güvendiğim bir dostum var gelmesini bekliyorum o gelsin ona yaptıracam şu an telefonu kullanamıyorum TWRP hiç görünmüyor bende o yüzden işlem yapamıyorum driverleri kuramadığım için bilgisayardan da sıfırlama yapamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.