Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5' (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
19
Favori
70.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hizmet ve kalite açısından insanlar her çıkardığımız modele yönelsin gibi bir sıkıntıları yok. Amaç müşteri bir kez GM alsın yeter diye düşünüyorlar. Olaya bu pencereden baktığımız zaman gayet tok gönüllü bir firma GM. Şunu hesaba katmıyorlarki insanlar artık hemen hemen birkaç ayda bir telefon değiştiriyorlar. Forumlarda okuduğum yorumlarda sadece 4G sahiplerinin ikinci kez GM almayı düşündüğünü görüyorum. Diğer model sahipleri GM markasına dönüp bakmıyorlar bile.
  • Bu güç düğmesine iki kez basınca açılan kamerayı nereden kapatıyoruz.

Ayarlar>ekran> bu kısımda yok. Bir türlü bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar> Hareketler>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E243ADD1E

Bu güç düğmesine iki kez basınca açılan kamerayı nereden kapatıyoruz.

Ayarlar>ekran> bu kısımda yok. Bir türlü bulamadım.
    Ayarlar,Hareketler Kameraya geç tikini pasif yap..
  • Mayıs güncellemesini henüz alan yok galiba... Ses çıkmadığına göre:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oreo dan ne güncellemeden ses seda yok bu ay da sallayacaklar galiba bu marka bitmiştir artık..
  • Android one nedir ?
  • erciyesimiz E kullanıcısına yanıt
    Gm 4g den sonra Hikayedir... boş iş...

Android One Google tarafından desteklenen cihazlarDI. Ama temmuz 2015 de politika değişti Google elini taşın altından çekti ve yazılım işini iş ortaklarına bıraktı ve Android one öldü. Tabi günümüz de işini iyi yapan Android one iş ortakları da var Nokia, Xiaomi vs.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İki gün önce gm müşteri hizmetlerini aradım oreo ne oldu dedim çalışmalarımız devam ediyor dedi herhangi bir gün ve süre vermedi yersen
  • Arkadaşlar telefonu ekranı camsiz kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.nokia.com/tr_tr/phones/android

SAglam malzeme ile ustelik Turkiye de resmi satis ve donanim yazilim destegi ...

Android P BEtasi da baslanmis iste :

http://www.fonearena.com/blog/251846/how-to-install-android-p-beta-on-nokia-7-plus.html

Cok hizlilar ...

Nokia saglam donus yapmis.

Yani aklini kullanan artik General Mobile TELPA yi terih etmez.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Benim de TR garantili cihazlar arasında favorim Nokia

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mayıs güncellemesi geldi (oreo değil)
    Aynen. Yazık... Bi daha general mobile mi tövbe... Bir firma anca bu kadar kabiliyetsiz, karaktersiz ve basiretsiz olabilir. Ötesi yok

• Gm nin düzgün bir oreo güncellemesi vereceğine de inanmıyorum. Kesin problemlerle dolu olur...

• Mayıs güvenlik güncellemesi verdiklerine göre bu ayda OREO vermeyecekler demektir sallamaya devam bilmedikleri bir sey var ki müsterileri de onları sallayacak zamanı gelince...
  • Kişilerim google hesabında kayıtlı ve bu kişilerde bazılarında iki telefon numarası tanımlı bazılarında mail adresleride var ikamet adresleri olanlar var. Şimdi general mobilden vazgeçerek kişileri sim karttan kullanan başka bir telefon için kişilerimi sim karta aktarmak istiyorum bu bilgileri sim kart sadece isim numara şeklindemi kaydediyor. Veya diğer android telefonlardada kişileri google hesabından kullanabiliyormuyuz. Bu işler nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim.
    SIM kartlara bir .cvs dosyasından veya doğrudan kişi aktarımı yaparken e-Posta adreslerinin de vs. aktarımı yapılıyor mu bilmiyorum. Ama Google hesabınızdaki kişilerinizi diğer Android telefon, Android tablet, Chromebook veya Apple cihazları ile senkronize edebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tüketici Yandaşı -- 17 Mayıs 2018; 14:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tüketici Yandaşı

SIM kartlara bir .cvs dosyasından veya doğrudan kişi aktarımı yaparken e-Posta adreslerinin de vs. aktarımı yapılıyor mu bilmiyorum. Ama Google hesabınızdaki kişilerinizi diğer Android telefon, Android tablet, Chromebook veya Apple cihazları ile senkronize edebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın.
    Çok sağolasın faydalı oldu.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.