Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [SORUN BİLDİRİM BAŞLIĞI] ★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu başlık sadece GM5+ da yaşanan sorunları bildirmek için açılmıştır. Belirtilen herhangibir sorunun başka bir şahısta olmadığını bildirmek için açılmamıştır. Bende o sorun yok gibi bir tavır bu başlığın kapsamı içinde değildir. Telefonun savunulması sorun bildirenlerle münakaşa içine girilmeside bu başlığın kapsamı değildir. Sorunlara çözüm önerileride bu başlığın kapsamında değildir. Adı üstünde bu başlık sadece ve sadece sorun bildirimi içindir. Burada sorun bildirimi dışında birşeyler yazacak olanlar lütfen diğer başlıkları kullansın.

Bu başlığın açılma nedeni diğer başlıklarda sorun bildirimlerinin mesaj yoğunluğu içinde kaynamasıdır. Ana konu başlığı çok büyüdü çok fazla tartışma çıkıp konu şisiyor. Bu hengame içinde bildirilen sorunlar kaynıyor ve bir bütünlük sergileyemiyor. Bir bütünlük sergileyebilseler hangi sorunla bol karşılaşılıyor gibi çıkarımlar yapmak kolaylaşacak. Ayrıca sorun bildirmek isteyenlerin rahatça tartışmaya girmeden fikirlerini beyan etmeklerini sağlamakta bu başlığın amaçlarından biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit18 -- 22 Eylül 2016; 14:01:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İsabet olmuş, iyi düşünmüşsünüz. Hatta bu başlığın linkini ana konudaki 1. sayfaya, hatta her sayfanın kolay görülebilecek yerine iliştirilse çok iyi olur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha once bende bu şekilde başlık açmıştım...

BU CİHAZI ALIP ALMAMAK KONUSUNDA HALA KARARsiz OLANLAR İÇİN, NACİZANE DENEYİMLERİM..

- (negatif) yönleri

* sensör sıkıntısı başa bela, dünyada bunu yaşatan tek cihaz (alternatif tıpta olduğu gibi bu konuda da çözümler üretenler mevcut. Telefonu sadece sol kulakla kullanmak, konuşurken power tuşuna basıp ekranı kilitlemek, elinizi konuşma esnasında oynatmamak, telefonu kesinlikle kaldırmamak vs..)
    * şebeke de hatırı sayılır kullanıcıda sürekli git-gel dalgalanmalar mevcut, arandığınız zaman ulaşılamayabilirsiniz
    * sesiniz karşı tarafa boğuk gidiyor özelikle dış ortamdaysanız, ve sürekli aynı kişilerle konuşuyorsanız sonunda küfür yiyebilirsiniz
    * uzun kullanımda Ekranda sararmalar mevcut, ekran değişimi yaptıran çok kişi var, ben dahil
    * kulaklık beğenmiyor cihaz, işine gelmeyen kulaklıkta şarkı atlıyor zıplıyor kafasına göre
    * ekran ve çerçeve arasında fitil görünümünde bir band var bazı arkadaşların cihazında atmalar mevcut resimleriyle ana konuda var
    * hızlı şarj özelliği bir kaç kişide kafayı yemiş durumda, kendi kendine devre dışı kalıp aktifleşebiliyor.
    * ara ara dokunmatiği aniden donup tepki vermemeye başladığı görülen kişiler var ana konuda, tek çözümü reset
    * bildirim ışığının ekrana sızma sorunu vardı ama yeni serilerde fazla görülmüyor
    * yukarıda sıraladığım gerekçelerin %99 u yazılım kaynaklı olup, çok methedilen saf android muhabbeti aynı zamanda sizin kobay olarak kullanılmanıza sebebiyet verdiğinden yukarıdaki sorunları yaşıyorsunuz. bilinen markaların aylarca ar-ge çalışması yapıp bu yüzden geç yazılım sunmaları ama sundukları yazılımın daha az sorunlu olmaları sırf bu yüzdendir.. dayıyorlar yazılımı kullandıkca sorunlar çıkıyor her ay bir yama alıyorsunuz, ama lafa gelince her ay güncelleme alıyoruz diyorlar. halbuki aldığımız açık kapatma yaması ama yutturuyorlar işte

+ (pozitif) yönleri

* garanti konusunda (iade hariç) telpa üzmez 60 dk da hızlı servis olayı gerçek, kendim 3 kere cihaz değişimi 1 kere ekran değişimi aldım
    * cihaz tasarım, ekran Kalitesi, hız olarak üzmeyecek kalitede
    * şarjı her cihazda olduğu gibi günü çıkartıyor
    * hızlı şarj bozulmadıgı sürece çok avantajlı
    * ısınma konusu çok dile geliyor fakat her cihaz kadar ısınıyor, işlemcisi ve kasa kalitesi ortada bir cihaz, zorlarsan ısınır. bir s7 note5 performansı beklemeyin
    * Usb Type-c çift taraflı usb girişi karmaşasına çözüm oldu onun dışında işlevsel olmasada ters takıpta usb bozanlar için işlevsel, (özellikle de discovery lerin kronik şarj soketi yüzünden gm nin geçmiş sabıkasını göz önüne alırsak)
    * 32 gb Hafıza çok iyi. 3 gb ram sayesinde kasma şişme yapmıyor

• Vodafone hattında şu şekilde bir sorun var sizlerde de oluyormu yardımcı olurmusunuz,ben bir numarayı arayıp görüşürken beni başka bir numara aradığında yaptığım görüşme kesilip gelen arama ekrana geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akimyager46

Vodafone hattında şu şekilde bir sorun var sizlerde de oluyormu yardımcı olurmusunuz,ben bir numarayı arayıp görüşürken beni başka bir numara aradığında yaptığım görüşme kesilip gelen arama ekrana geliyor.

Bu başlıkta ne yazıkki yardım yok. Onun için ana konu başlığını kullanabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.