Şimdi Ara

GeneralMobile Discovery Virüs Acil !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaslar General Mobile Discovery Marka Bi Telefonum Var Virüs Bulaştı Hard Reset Atsam Bile Düzelmedi Bilgisayardan Rom Da Atamıyorum Soket Arızalı Olduğu İçin Zar Zor Bi Kaç Tane Virüs Programı Kurdum Ama Gine Aynı Sorun Hard Reset Attığım Halde Kendi Kendine Programlar Kuruyor Kısacası Bilgisayardan Rom Da Atamıyorum Bilen Varsa Yazabilirmi Şimdiden Sağolun... GeneralMobile Discovery Virüs Acil !!!

• Cihazın 16 GB mı 4 GB mı?
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    16 Gb Kardesım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerelektronik

16 Gb Kardesım

Şu iki dosyayı indir;

https://docs.google.com/uc?id=0B3U72O5ZZ8z-ZF92QVFGVUh1RGM&export=download
    https://docs.google.com/uc?id=0B3U72O5ZZ8z-VmxTN0dhMVA3QTg&export=download

Bu dosyaları indirdikten sonra ikisini de hafıza kartına at. Hafıza kartını telefona tak ve cihazı recovery menüsünde aç. Recovery menüsünde "apply update from sdcard" a gir ve hafıza kartına atmış olduğun "GM_Discovery_16GB_StabilKKTRZPRO.zip" dosyasını seç. Yükleme bittikten sonra eğer telefon yeniden başlarsa, yeniden başladığı an bataryayı çıkart, bi 10 saniye bekle ve bataryayı takıp tekrar recovery moduna al. Eğer yeniden başlamamışsa sıkıntı yok, direk recovery ekranına dönmüş olması lazım. Eğer öyleyse tekrar "apply update from sdcard" a gir ve hafıza kartına atmış olduğun "GM_Discovery_16GB_Kitkat_OTA.zip" dosyasını seç. Bunun da yüklemesi bittikten sonra eğer telefon yeniden başlarsa, yeniden başladığı an bataryayı çıkart, bi 10 saniye bekle ve bataryayı takıp tekrar recovery moduna al. Eğer yeniden başlamamışsa sıkıntı yok, direk recovery ekranına dönmüş olması lazım. Eğer öyleyse bu sefer "wipe data/factory reset" i seç. İşlem bittikten sonra "reboot system now" u seç.

Geçmiş olsun.

Eyw Kardeşim Bi Deniyim Dönücem Hemen Sana
    Recovery modda baslamıyo güç+ses yükseltmeye basılı tutuyorum telefon normal olarak açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerelektronik

Recovery modda baslamıyo güç+ses yükseltmeye basılı tutuyorum telefon normal olarak açılıyor

Bataryayı çıkart, 10 saniye bekleyip tekrar tak. Sonra önce ses arttırma tuşuna basılı tut, sonra elini tuştan çekmeden güç tuşuna basılı tut telefon açılana kadar. Telefon açıldığında elini güç tuşundan çek ama ses arttırma tuşundan çekme.
    Yok olmuyo dediğinin aynısını yapıyorum
    Tamam Kardeşim Gerek Kalmadı Soketi Yaptım Pc den Attım Rom u Yardımların İçin Sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.