Şimdi Ara

Generalmobile YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum telefon biraz sıkıntılı ama belki bi açıklaması vardır benim sorunum telefonun içinde 32 gb lik SD kart var tlf hafızası 16 GB ama çok saçma 1.5 gb lik de sistem kapasitesi diye bişey var tüm uygulamaları SD kartına yüklüyorum ama sistem kapasitesi 300 MB nin altına düşünce depolama sorunu diyor bişey indiremiyorum bi formülü var mı ://

• Hocam o telefonun uygulama hafızasıyla ilgili telefonun ne kadarda hafızası 16 gb olsada bu boyutun sadece 2 gb tı uygulama hafızası için ayrılmış. Ama bu hafızayı genişletmekte repartition tool ile mümkün ama telefonı root atman gerek yani garanti gidiyor. İstersen bi araştır hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav kardeşim çok araştırdım root felan dediler rotlarsan telefon bidaha açılmama riski fln var dediler hiçbiyere güvenemiyorum ://
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminGerez

Yav kardeşim çok araştırdım root felan dediler rotlarsan telefon bidaha açılmama riski fln var dediler hiçbiyere güvenemiyorum ://

Yok hiç sanmıyorum benimde bu konular hakkında bilgim yoktu zaten onlarca yöntem şahsen ben kingroot ile yaptım youtube da bir sürü örnek video var bir bak istersen...

• burak kardeşim ilgin için teşekür ederim Bi araştırayım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminGerez

burak kardeşim ilgin için teşekür ederim Bi araştırayım bakalım

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Nasıl oldu yapabildiniz mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.