Bildirim
GENPA DEĞİŞİM CİHAZI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yüksek ihtimal kutusuz, bir teleserviceden garantili cihaz bekleyecek birisi olarak kıskandım :)) 1-1,5 ay bekleyen arkadaşlar var :(( keşke bizim de değişim cihazlarımız gelse. -
:) çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sizinde telefonunuz en yakın zamanda gelir... -
Swap cihazlar normal bayiden aldığınız gibi sıfır kutusunda gelmiyor diye biliyorum.
Benim 4S'in Teleservice'ten değişti geldi; küçük dikdörtgen bir kutu içerisinde sadece cihaz geldi. -
Aslında kutu ile yollamamaları mantıklıda bir şey sorucam acaba cihaz jelatinli mi geliyor mesela ben iphone aldım diğer aletlerini kullanamadım değişim cihazı geldi onu direk sıfır diye jelatini ile satabilecek miyim? İphone'um bozulmadıda böyle yapıp belirtmeyenler olabilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Aslında kutu ile yollamamaları mantıklıda bir şey sorucam acaba cihaz jelatinli mi geliyor mesela ben iphone aldım diğer aletlerini kullanamadım değişim cihazı geldi onu direk sıfır diye jelatini ile satabilecek miyim? İphone'um bozulmadıda böyle yapıp belirtmeyenler olabilir mi?
Sifir cihaz kutudan nasil jelatinli cikiyosa, degisimden gelen swap cihazda jelatinli geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde araştırmalarıma göre cihaz normal jelatinli bir şekilde geliyor sadece kutunun yanında aksesuar gelmiyormuş -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Aslında kutu ile yollamamaları mantıklıda bir şey sorucam acaba cihaz jelatinli mi geliyor mesela ben iphone aldım diğer aletlerini kullanamadım değişim cihazı geldi onu direk sıfır diye jelatini ile satabilecek miyim? İphone'um bozulmadıda böyle yapıp belirtmeyenler olabilir mi?
jelatinli bir tek kutusu yok hani cihazı ilk aldığımızda nasıl üzerinde jelatinler varsa işte öyle, satarsın da alan kişi eğer azıcık pimpirikliyse imei'den sıkıntı yaratabilir fatura vs ister :)) -
telefoncuya satamazlar zaten anca sahibindende satarlar aslın ikinci el alıcaklar için konu açmalı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- iphone hoparlör temizleme
- iphone batarya değişimi sonrası pil sağlığı görünmüyor
- iphone home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch 7 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfı markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X