Bildirim
GENPA İPHONE 5
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
up -
önemli. fikri olan var mı benim de böyle -
muhtemelen değişecektir cihazlar ama 20 iş günü içinde teslim etme zorunluluğu var ya yeni cihaz verirler yada ufaktan bir tamiratla gönderirler tabi bunlar şahsi fikirlerim örneğin 2 ay önce benim kilit tuşu değişmişti sadece -
Net bir bilgim ve fikrim olmamakla beraber on-off tusu arizasindan degisen cihaz duymamistim. En azindan turkiyede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
On off tusu diye tabir ettiginiz power tusu arizalarinda swap cihaz alirsiniz. Yani kullanilmamis yeni bir cihaziniz olur.
Hocam 30 Eylül'de cihazımın ekran problemi nedeniyle genpa izmire verdim 19 Ekim de cihazımı aldım cihaz değişecek diyorsa swap cihazla değiştiriyorlar ayrıca benim iphone 5 ios 6.1.3 le geldi
bende gecen ay sonu ı5 ı mı genpaya verdım ekranında bı sorun vardı ay basından berı cıhaz degısımı yapılacak onu beklıyorum hatta konusunu acmıstım. yenı sıfır kutusuz ve aksesuarsız bır cıhaz alacaksınız
not: 20 gundur halen cıhazım gelmedı -
quote:
Orijinalden alıntı: gallerkrali
bende gecen ay sonu ı5 ı mı genpaya verdım ekranında bı sorun vardı ay basından berı cıhaz degısımı yapılacak onu beklıyorum hatta konusunu acmıstım. yenı sıfır kutusuz ve aksesuarsız bır cıhaz alacaksınız
not: 20 gundur halen cıhazım gelmedı
20 iş günü içinde gelmezse para iadesi alıp 5s alırsınız daha ne
oha nasıl yani bi dk :):) şunu detaylı anlat hemen bana :) sımdı bu servıs gunu 30 gun dımı pekı bu 30 gun takvım gunu mu yyoksa 30 iş günü mü :))) -
20 iş günü hocam ;) ancak prosedürler ne bilmiyorum :)
telefonumu aldım arkadaşlar sıfır verdiler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X