Şimdi Ara

GEO SB ICIN ORIJINAL vs BIREY B vs SARMAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

GEO SB ICIN ORIJINAL vs BIREY B vs SARMAL

(En Son Oy Tarihi: 8.8.2020)
Giriş
  • Birey b vaktinde çözmüştüm gelistirmisti de onun gibi bir sey ariyorum.Duzenli olarak cozmelik bir seyler katacak vay be soruda nereyi gordum ya da cozumune baktigimda vay be nereyi kacirmisim diye tatmin edecek bir kaynak ariyorum.

Yoksa gidip tekrar birey b alacagim.

Acil demeyin acilden o tadı alamadim ve ayrica a+ testlerinde zorlanıyorum acilin.

Ayrica endemik yeni nesil kitabini zaten alacagim onun haricinde bir sey ariyorum su an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizlerin de fikrini almak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu dediginiz için orijinal güzel olabilir ama bazı soruların dozajı biraz kaçabiliyor kimi zaman,metine de bakmanızı öneririm o da hoşuma gitti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Youtubede orijinal ile sarmalı çözen kanal vardı oradan da göz atabilirsiniz 1 2 konuya karar vermenize yardim eder

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orijinal yayınlarına bir göz atmıştım ama şekiller felan küçük geldi biraz, beğenemedim dizayn olarak :D 345 Geo çıkarsa 1 2 aya onu alırım. Şimdilik dershane kitabını çözüyorum. Endemik +345 iyi olur bence

• acil çözmeseydim önce 345(çıkınca) sonra orijinal tercihinde bulunurdum

• Hocam birey b eski tarz ama ben 12.sınıftayken çözmüştüm cidden geliştirdi fakat tekrar çözülecek kadar iyi değil ama genele bakılırsa güzel kitaptır. Bilgi sarmal ile aynı tarzdırlar senin tarzına yakınsa onu çöz derim hocam çünkü bilgi sarmal da beni geliştirmişti .Üstelik bilgi notları var .Orijinal malum yerde var hocam ,inceleyin ama aşırı değişik değil bu iki kitaptan tarzları çok benzer ama bilgi sarmal bence çok daha iyi hem dediğim gibi bilgi notları da var.

• orijinal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.