Şimdi Ara

Geometri çalışmamak! Onun yerine diğer derslere odaklanmak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam sorun çalışmak değil çalışmanın yolu bol da diğer dersler var vakit kalmıyor birinden feragat edersem çok iyi olacak. Geometri şu an için en mantıklısı gibi duruyor konu sayısına göre etkisi en az olanlardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konunuzla alakasız ama söyliyim dedim,sizin istediğiniz okula 85k ile giren olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamga

Hocam konunuzla alakasız ama söyliyim dedim,sizin istediğiniz okula 85k ile giren olmuş
    Yok alakasız değil hocam şu an çok işime yarar bir şey söylediniz çok iyi yaptınız sağ olun spor puani (fyt) kaçmış biliyorsanız tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: pronauns

Yok alakasız değil hocam şu an çok işime yarar bir şey söylediniz çok iyi yaptınız sağ olun spor puani (fyt) kaçmış biliyorsanız tadından yenmez

Alıntıları Göster
    Hocam maalesef bilemiyorum çocukla instagram üzerinden konuşmuştuk bende sonra instagramımı kapattım ama siz mezunsunuz günde max yarım saat çalışsanız bile +80 yaptırır bide beni düşünün...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamga

Hocam maalesef bilemiyorum çocukla instagram üzerinden konuşmuştuk bende sonra instagramımı kapattım ama siz mezunsunuz günde max yarım saat çalışsanız bile +80 yaptırır bide beni düşünün...

Alıntıları Göster
    Siz kızdınız galiba kızların puanları çok yüksek evet, benim 60 bine giren bir kız arkadaşıma kara bile gelmemişti hava ilk 20 den alıyor olmalı. Çok zor kızların girmesi ama çalışırsanız elbet olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: pronauns

Siz kızdınız galiba kızların puanları çok yüksek evet, benim 60 bine giren bir kız arkadaşıma kara bile gelmemişti hava ilk 20 den alıyor olmalı. Çok zor kızların girmesi ama çalışırsanız elbet olur.

Alıntıları Göster
    İnşallah olacak

• upup
  • Derdini kimse anlamamış sanırım ama ben anladım bence gereksiz olur geometri çalışman şahsen kendisinin çok nankör bir ders olduğunu düşünüyorum bu sene 4 ayımı sadece geometriye ayırdım ve sınavda 3 netten fazla yapamadım ama diğer derslerde yaptığım çalışmaların karşılığını aldım. Bence yapabileceğin en mantıklı şey geometriyi bırakıp diğer derslere 4 elle sarılmak olur fakat unutma ki geometri yapmayacağın için matematiği bir tık daha iyi yapman gerekiyor bu yüzden matematiğe iyice odaklanman lazım.
  • Ha tabi herkeste böyle olacak demiyorum bu benim için böyle oldu belki sen geometriye vakit ayırıp çok iyi netler yaparsın bilemem ama bence biraz vakit kaybı gibi yine de sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeyLin

Ha tabi herkeste böyle olacak demiyorum bu benim için böyle oldu belki sen geometriye vakit ayırıp çok iyi netler yaparsın bilemem ama bence biraz vakit kaybı gibi yine de sen bilirsin
    Evet bende matematiğe iyice odaklanmak istiyorum son zamanlara doğru da vakit kalırsa geometriye bakarım zaten duruma göre, ayrıca anladığın için teşekkür ederim :) herkes kalıplaşmış ifadeler kullanıyor. NEEEEE GEOMETRİ ÇALIŞMAMAK MI?????? GEOMETRİ BİLMEDEN SINAVA MI GİRİLİR?? 20 SORU GELİYOR?????

• Aynen öyle diğer derslere özellikle matematiğe odaklanıp artan vaktin kalırsa geometriye bakmak en en mantıklısı. Boşver kimseyi dinleme seni senden iyi kimse bilemez zaten.
  • Geometriye özellikle calisman gerekmiyor sınava kadar her gün 10 soru cozemezmisin bu bile sana 20 de 15 yaptirir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.