Şimdi Ara

Gercek clan. Amacına uygun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görülüyorki clan olayı sırf toplanma yada muhabbet için kuruluyor. (Genelde).. Lakin clan aslında iyi organize edilirse çok iyi şeyler ortaya çıkabilir..

Misal. her karakterden 8'er arkadas. olucak clanda. Aynı karakterler aynı oyunda beraber oynıcaklar.. Bir oyunda Wizardlar.. Diğer oyunda sırf crusuderler gibi.... Genellikle kendi karakterine uygun itemler düşüyor.. Böylelikle item düştüğünden kendi partindeki arkadasına senin işine yaramayan itemi verebilceksin.. Bu clanda solo oynamak olmıcak.. (genellikle) Sürekli beraber oynanıcak ve düşen itemi partideki arkadasına vermemekte cimrilik etmicek..

clan icin:

8 wizard
    8 crusuder
    8 monk
    8 barbar
    8 witch doktor
    8 hunter

Organize edilecek bir clan kurulursa bende böyle bir clanda yer almak isterim.

• adam legendary'i salvage etmek isterse ne olacak ? adama düşen drobu da göremiyon ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

adam legendary'i salvage etmek isterse ne olacak ? adama düşen drobu da göremiyon ki

Clan da olunca görülüyor, kişi legendary item'ı açtığı zaman otomatik olarak clan chat'e "looted" olarak mesaj düşüyor ve herkes görüyor.
  • Fikir güzel ama kavgalar çıkabilir istemese de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HC'da bunun farklı uygulamasını yapıyorum, yapıyoruz. Aynı party'deki aynı sınıflarla oynamıyoruz; ancak birçok kişide 2-3 tane 60-70 level farklı char'lar var.
    Örneğin benim ana char wizard, ama monk, dh, crus var. Diğer arkadaşın Monk ana char, wizard var, dh var.
    Ana char'lar ile party'de oynuyoruz; wizard item düşürürsem ve bendekinden iyi değilse ya da bana fayda sağlamayacaksa yedekte wizard'ı olan o an party'de monk oynayan arkadaşa veriyorum. O aynı şekilde Monk item'i düşürürse ona yaramazsa bana veriyor. Sonuçta HC'da ölüm denen bir şey olduğu için, yedekteki char'ımız oynamadan gelişmiş oluyor bu şekilde, paylaşım çok üst düzeyde HC'da.

Ben şu an bile kendi kendime 2. hatta 3. sağlam wizard'ı dizecek kadar item sandıkta yedeklemiş durumdayım. Tabi yedekte 70 level wizard'ım yok; ama olsaydı şimdiki ölse aynı güçte bir wizard ile geri dönmüş olurdum. (Şu anki wizard üzerinde ölürse üzüleceğim 3-4 parça item ve gem'ler bulunuyor.)

Asıl demek istediğim; konuda belirtilen olay düzgün ve dürüstçe uygulanabilirse işe yarayacaktır. Çünkü herkes isterse 2-3 tane yedek char yapacak kadar item düşürmüş oluyor. Upgrade olmayan ama güzel item düşüyor herkese.

• Dovahkin kullanıcısına yanıt
    Torment riftte son bosstan oldukca iyi oranla forgetten materyali düşüyor.. Her oyunda 5 görev ve 1 rift yapılırsa. Herkes yeteri kadar materyale sahip olur zaten..
  • Güzel olur gibi mesaj dursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farklı bir Server Bakın
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SouhcNi#2707 dh,wizz,barb,crusader hali hazırda var, monk,wd kasma gibi bi hal olursa seve seve kasılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Bende katılabilirim mantıklı geldi banada

Kemp ile birkaç oyuna girip oynadık gün içinde sürekli online birisi .
    Bende genelde günde 12 saat online oluyorum arada afk lar olsada.
    Bende TR clanındayım ismimin başında tr görünmesinden dolayı tamamen :) ama clandakı arkadaslarda ara sıra yardımcı oluyorlar

Hayırlı günler.

BALABAN#2312

http://eu.battle.net/d3/en/profile/BALABAN-2312/hero/10392709
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.