Şimdi Ara

Gerçek100.com Toplist Sitemiz açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Yeni Toplist sitemiz açılmıştır henüz birgün oldu şuan için çok büyük hit ler vaadetmiyoruz ama reklam çalışmalarımızı başlattık Toplistimizin diğer sitelerimiz gibi hakettiği yeri alması fazla uzun sürmeyecektir Adult - warez ve yasal olmayan içerik harici tüm webmaster arkadaşları Toplistimize dahil olmaya davet ediyoruz sitenizle ilgili ayrıntılı istatislilerede ulaşabilirsiniz herkeze teşekkürler saygılar.

www.gercek100.com

• ya ne gerek var böle sitelere biraz interneti kendimizi geliştirebileceğimiz projeler için kullanalım bizim ülkede artık site demek para demek olmuş
  • Sevgili dostum elbette senin bahsettiğinşeylerde önemli ve gerekli sen bu tür projelere imza at bizde bunları tanıtıp duyuralım taktir edersinki aramamotoru ve toplistler olmazsa insanlara senin bahsettiğim tarzdaki çalışmalardan haberdar etmek okadar kolay olmayacaktı ayrıca Toplist benim sitelerimden sadece birisi böyle bi hizmetimizde olsun diye düşündük sen fikrini beyan etmişsin buna sayğı duyarız teşekkürler.
  • LÜtfen bu bölümde reklam yapmayınız.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_76/tt.htm << burada sitenizi tanıtabilirsiniz
  • Haklısınız bu bölüm benim gözümden kaçmış mesaj bu bölüme taşınmıştır teşekkürle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.