< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 11 Şubat 2020; 2:20:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 11 Şubat 2020; 2:20:26 > |
git savaş seni tutan mı var ?
kefeninizle gelmiştiniz ama hiç aksiyon göremedik ? ölüme gitmek isteyen güle güle gitsin, benim askerim boşu boşuna girmesin ortadoğu bataklığına. |
Savaşmaya gerek yok mültecileri ülkeye sokmazsın olur biter. Ülkenin nüfus yapısını değiştirmek istemeyen bir yönetim böyle yapar çünkü.
|
Buyrun gidin savaşın.
Ben tüm suriyeliler gitmeden ve tüm akpliler şehit olmadan kılımı kıpırdatmam. Nasılsa kaybedecek bir şeyim yok. Kaymağı yiyenler gitsin kaymağını korusun. |
Cool Story Bro
|
Bu işin çözümü zamanında çok basit iken iş bilmez badem bıyıklılar zorlaştırdı da zorlaştırdı. Tecrübeli bürokratlara monşer deyip işten attılar, yerlerine koşulsuz biatçı dayıları doldurdular. Şunun altını iyi çizmek gerekir. Türkiye ile Suriye düşman değildir, tayyip ile esad düşmandır. Tayyip gitse suriye sorunumuz 1 yıl içinde çözülür.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 11 Şubat 2020; 17:39:42 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 11 Şubat 2020; 21:4:47 > |
|